Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

Tikrai nereikia jokių siuntimų. Tik yra darbo laikas, kuris nurodytas ant to lapelio, kur parašė gydytoja, tai tik tuo laiku ir daro būtent šiuos tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva.S @ 2009 02 11, 09:36)
o man daktare kaip tik sake, kad jis nera privalomas,nes kas mokama tas negali buti privaloma  smile.gif  bet ji laaaabai rekomendavo ji pasidaryt, nes jei turesi sita bakterija gimdymo metu apkresi vaikeli o tada jau pasekmes nekokios  verysad.gif

Sveikutes biggrin.gif
Jau pasidariau si tyrima, rezultatas neigiamas thumbup.gif
Visom Siaulietems, kurios lankosi ne gimdymo namuose!!!! Prasykit savo ginekologu siuntymo i GN issityrti del streptokoku ir jums tai nieko nekainuos!!!
Buvau nuvaziavus i GN ir kalbejau su sesele, tai ji nustebo, kad ginekologe neisrase siuntymo, nes tas tyrimas svarbus.
O jei kas neturesit siuntymo, tai apsilankymas pas ginekologe GN kainuo apie 42 Lt, bet patarciau iskart nemoketi, geriau nueikyte pasikonsultuoti pas kinegologe ir ji jums viska paaiskins kas ir kaip.
Dar... megineli ima is ryto, tad kokia 9 val geriau buti GN.
Sekmes!!!
Atsakyti
O man kaip tik sake, kad nebutina, jei slapimo tyrimai geri. O jei nori pasidaryti, tai beveik 100 Lt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2009 02 20, 14:22)
O man kaip tik sake, kad nebutina, jei slapimo tyrimai geri. O jei nori pasidaryti, tai beveik 100 Lt.  blink.gif

AS MANAU, KAD tai nesusije su slapimo tyrimu
Atsakyti
as siandien gaau streptokoko rezultatus ir nenudziugau. pas mane ji rado. ziuresim, ka gine ketirtadieni sakys. skaiciau, kad nieko blogo nebus. ale vis tiek neramu. niekaip nerandu atsakymo im klausima: kaip jis pas mane atsirado?
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2009 02 23, 20:25)
as siandien gaau streptokoko rezultatus ir nenudziugau. pas mane ji rado. ziuresim, ka gine ketirtadieni sakys. skaiciau, kad nieko blogo nebus. ale vis tiek neramu. niekaip nerandu atsakymo im klausima: kaip jis pas mane atsirado?

nieko cia baissaus- nereikia issigasti
tu bakteriju pilna visur ir daug kam ji diagnozuoja
tiesiog pries gimdyma suleis kelias dozes pvz. penicilino
Atsakyti
Man sake, kad dazniausiai jis buna, jei kas sirgo su inkstais ir pan. Todel ziurejo pagal slapima.
Nu, bet as vistiek del visa ko nuvaziavau i Ausros g. ir mane ten is kart prieme. Ir nereikejo jokio 100 Lt ar siuntimu. Sumokejau viso 20.10 Lt Dabar vaziuoju atsakymo, ziuresim kaip bus.
Atsakyti
Nieko nerasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2009 02 27, 13:28)
Nieko nerasta  thumbup.gif

thumbup.gif o as biski nerimauju del to streptokoko. tik nubegus andenims ar parsidejus saremiams turesiu nedelsiti ir vaziuoti i ligonine, nes turi speti suleisti 2 dozes antibiotiku.
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2009 02 27, 11:29)
Man sake, kad dazniausiai jis buna, jei kas sirgo su inkstais ir pan. Todel ziurejo pagal slapima.
Nu, bet as vistiek del visa ko nuvaziavau i Ausros g. ir mane ten is kart prieme. Ir nereikejo jokio 100 Lt ar siuntimu. Sumokejau viso 20.10 Lt Dabar vaziuoju atsakymo, ziuresim kaip bus.

o kurioj cia vietoj tyreisi ?
Atsakyti
Aš irgi tyriausi Aušros g., vakar nuvažiavau rezultatų - neigiami. Tai gerai, bet toms, kurioms rado tą bakteriją, taigi jums turi ištirti, kokius antibijotikus turės suleist 4 val. prieš gimdymą, todėl girdėjau, kad toj pačioj Aušros g. reikia sumokėti dar papildomai apie 30 Lt ir jie ištiria, ką jums turės suleisti. Tik nenumokit ranka, nes mano draugės draugei nedarė šio tyrimo, o gimdymo metu aptiko B gr. streptokoko bakteriją ir jos mažylei vos viskas labai liūdnai nepasibaigė, dėl to ligoninėj apie savaitę prabuvo, todėl tikrai nerizikuokit dėl šių 20 ar teig. ats. atveju 50 Lt, nes juk čia viskas dėl jūsų mažylių sveikatos.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Merginos, kurioms buvo darytas streptokoko tyrimas, tai slapimo meginio reikejo ar tepinelio is maksties?
Nes man vienur sako, kad reikalingas tepinelis, kitur slapimas siam tyrimui????? Tai dabar nebesuprantu, kaip cia yra blink.gif kad skirtingai
Atsakyti