Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

QUOTE(tomute_mamute @ 2009 02 04, 18:30)
Man si tyrima taip pat pasiule mano gydytoja centro poliklinikoje (Viniuje), atliko sukakus 36 savaitei. Streptokokas b pas mane isaugo 1+ kaip gydytoja sake negausiai, bet tai jau faktas, kad jis yra. Taigi nuvykus gimdyti sake pasisakyti ir man suleis antibiotikus ir vskas bus gerai. Labai susijaudinau tai isgirdusi, bet is kitos puses labai dekinga savo gydytojai , kad man paskyre si tyrima. Kainavo apie 15 Lt.

Nieko nesuprantu g.gif man gygytoja paskyrė šį tyrimą atlikti po 3 sav. kaip tik bus iš viso 36 sav. irgi centro poliklinikoje, bet tik Senamiesčio filiale ir sakė, kad šis tyrimukas kainuos kažkur apie 60 lt. Ar gali taip skirtis kainos doh.gif Sakė, kad ims pasėlį, sreptokokui ištirti. Tai čia tas pats. Apšvieskyte prašom mamytės......Nors su pimu vaikeliu, tai man nieko panašaus nedarė, nors gimdžiau ne per seniausiai. Prieš 2,4 metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2009 02 09, 16:41)
Nieko nesuprantu  g.gif man gygytoja paskyrė šį  tyrimą atlikti po 3 sav. kaip tik bus iš viso 36 sav. irgi centro poliklinikoje, bet tik Senamiesčio filiale ir sakė, kad šis tyrimukas kainuos kažkur apie 60 lt. Ar gali taip skirtis kainos  doh.gif Sakė, kad ims pasėlį, sreptokokui ištirti. Tai čia tas pats. Apšvieskyte prašom mamytės......Nors su pimu vaikeliu, tai man nieko panašaus nedarė, nors gimdžiau ne per seniausiai. Prieš 2,4 metus  blush2.gif

mistika cia kazkokia su tom kainom g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Gal kas zinote kur Siauliuose galima pasidaryti streptokoku tyrima????
Mano GN nieko nezino, tenka ieskoti paciai, kol kas juokios info nerandu, skambinau net i Siauliu Endemika, bet jie tokio tyrimo nedaro

Sveiki,
Man Šiauliuose darė ši tyrimą gimdymo namuose, nes aš ten lankausi konsultacinėje poliklinikoje.tyrimas nekainavo nei cento ir aš iš ginės kalbu supratau, kad jis yra privalomas.Man ji padarė prieš dvi savaites ir šendien sužinojau atsakymą, dėja jis teigiamas ir aš turiu šį brudą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastinga @ 2009 02 11, 00:14)
Sveikutes.
Gal kas zinote kur Siauliuose galima pasidaryti streptokoku tyrima????
Mano GN nieko nezino, tenka ieskoti paciai, kol kas juokios info nerandu, skambinau net i Siauliu Endemika, bet jie tokio tyrimo nedaro
Sveiki,
Man Šiauliuose darė ši tyrimą gimdymo namuose, nes aš ten lankausi konsultacinėje poliklinikoje.tyrimas nekainavo nei cento ir aš iš ginės kalbu supratau, kad jis yra privalomas.Man ji padarė prieš dvi savaites ir šendien sužinojau atsakymą, dėja jis teigiamas ir aš turiu šį brudą verysad.gif

o man daktare kaip tik sake, kad jis nera privalomas,nes kas mokama tas negali buti privaloma smile.gif bet ji laaaabai rekomendavo ji pasidaryt, nes jei turesi sita bakterija gimdymo metu apkresi vaikeli o tada jau pasekmes nekokios verysad.gif
Atsakyti
Na man ji darė greta visų tyrimu, kraujo, šlapimo ir t.t.Tai yra prieš išleidžiant i dekreta, kai daro visus tyrimus.ginė jo visiskai nesureikšmino ir nieko apie ji nesake(ta prasme, kad specialiai neaiskino), ir todėl as taip supratau, kad jis yra privalomas.As lankausi Siauliu gimdymo namuose konsultacineje poliklinikoje ne privaciai, bet uz tyrimą nereikejo moket.Nes kai man pasake atsakymus ir isaiskino kas cia kaip ir su kuo, tai sake, kad yra valstybes skiriami piningai, kad tuos tyrimus daryt visom.tai vat dabar as nesuprantu, kodel kitur jie yra mokami arba gines visiskai aspie juos nieko nezino g.gif
Atsakyti
Nu ir prisikaičiau čia, ko tik nebūna sad.gif Labai didelė užuojauta mamytėms ir jų šeimoms, kurie nukentėjo nuo viso šito. Kai gimdžiau pirmą vaiką, man irgi niekas nieko nedarė, tačiau dabar su antru, tai jau nusiuntė. Dariausi Kaune (anksčiau buvusiame odos ir venerinių ligų dispanseryje). Pradinis tepinėlio paėmimas kainavo 20,10 Lt, o atėjus pasiimti atsakymo sužinojau, kad jis teigiamas, tai teko dar primokėti 34,40 Lt, kadangi daro papildomus tyrimus ir nustato antibiotokų rūšis, kurios bus reikalingos. Taigi, dabar eisiu pas daktarę ir pabandysiu daugiau išsiaiškinti kokia bus tolimesnė viso to eiga. Tikiuosi viskas praeis be pasekmių.
Atsakyti
Tyrimą dėl beta hemolitnio streptokoko galima pasidaryti TŪB Bardzilauskienės mikroboilogijos laboratorijoje Vilniuje. Žygimatų 8. tel. 2312361 . kaina 35 lt.
tik kad jie medžiagos neima, jei jūsu ginekologė neturi specialios transportinės terpės, reiktų užsukti į laboratoriją, ten duoda, ginekologė paima medžiagą, ir vežat į lab. 3čią dieną po pridavimo būna atsakymas, kurį gali atsiųsti faksu ar emeilu... aš tyrimu ir aptarnavimu likau pabai patenkinta, tik kad būtina turėti lygią sumą, nesivežti 200 lt ar kortelės, nes sunkiai su graža buvo biggrin.gif
Atsakyti
Antakalnio klinikose pereita savaite uz si tyrima mokejau 19 LTL su ct. Laboratorija minejo, kad reiks primoketi jei kas nors uzaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agė: 15 vasario 2009 - 07:14
QUOTE(Agė @ 2009 02 15, 06:50)
Antakalnio klinikose pereita savaite uz si tyrima mokejau 19 LTL su ct. Laboratorija minejo, kad reiks primoketi jei kas nors uzaugs.

o jei isauga augaleslis tenka primoketi dar 47 LTL su ct.

is ten ir kainu skirtumai

maziau moka tos kuriom neisauga
Papildyta:
girdejau, kad ne tik pries gimdyma suleidzia pvz. pencilino, bet ir nustacius si koka israso pagerti antibiotiku

ar gerete?
Atsakyti
O kaip su maziuko maitinimu? Ar galima iskart po gimdymo kai yra suleidziami antibijotikai maitinti savo pienuku? g.gif
Atsakyti
Man gydytoja sake si tyrima pasidaryti po savaites, t.y. kai bus 35 sav. Ausros g. 44a, Kaune. Sake kainuos 15 Lt. Gal kas zinot, ar ten reikia is anksto registruotis (ir kokiu tel.) ar ateiti ir viskas. Ar yra kazkas, ko rekomenduojama pries tyrima nedaryti?
Atsakyti
Kazin reikia siuntimo ten? Ar galima ir taip atvaziuoti pasidaryti?
Atsakyti