Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

QUOTE(Luna888 @ 2010 02 25, 14:36)
Padarytas tyrimimas 36-37 sav.dar neduoda garantijos,kadangi galima uzsikrest likus ir kelioms dienoms iki gimdymo,todel patarimas visoms  nestuke.gif  po gimdymo prasykite ,kad darytu tyrimus ar leliukas neuzsikrete streptokoku B ,kadangi ji daro ne visada,o pasekmes ziaurios.

Geras patarimas thumbup.gif as butinai taip ir padarysiu thumbup.gif nors dar pati tyrimo atsakymo nezinau.. bus tik treciadieni doh.gif laukiu nesulaukiu verdikto.. o dar gydytoja pasake, kad 40% nestukiu randamas tas brudas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 25, 20:18)
Geras patarimas  thumbup.gif  as butinai taip ir padarysiu  thumbup.gif  nors dar pati tyrimo atsakymo nezinau.. bus tik treciadieni  doh.gif  laukiu nesulaukiu verdikto.. o dar gydytoja pasake, kad 40% nestukiu randamas tas brudas  verysad.gif

4u.gif juo labiau ka tas brudas labai megsta gimdymo namus ir galima ten paciai nesergant ,uzkrest vaika.
Atsakyti
sveikutes...

o sakykit ar tas streptokokas nera toks pavojingas gal jei yra planinis cezaris, o ne naturalus gimdymas?

nes man planinis cezaris numatomas + tas brudas streptokokas... zodziu visas komplektas biggrin.gif

ir dar idomu, is kur zinot, kad tam penicilinui esi nealergiska...nes as gavau atsakyma, tai tame lapelyje pazymetas penicilinas, tai gal kazkaip nustate, kad ta bakterija butent penicilinas ir uzmus... g.gif

nu nieko nesuprantu.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Niu va man 37 sav. pasidariau ta tyrima ir atsakymas teigiamas. Kai nuejau paeme is gimgos tepineli ir po 3 dienu buvo atsakymas. Kadangi teigiamas tai ir antibiotiku grupes iskart paskyre. Nereikia eiti antra karta ir laukti 10 dienu atsakymu. Viskas is karto.
Tik va dabar klausimas. Kadangi rado ta bruda o as pasiprasius gydytojos epiduros taigal kas zinot ar bus galima dabar epidura daryti nes antiobiotikus gydytoja sake lasina nutekejus vandenims tai ar galima ir antibiotikus ir epidura verysad.gif
Atsakyti
Aš dariausi Vilniuje prie Raudonojo kryžiaus esančioje mikrobiologijos laboratorijoje, mokėjau 35lt (nėra skirtumo išauga bakterija ar ne)..Atsakymą gavo gydytoja po kelių dienų el. paštu..Mano yra teigiamas.. verysad.gif Buvau pas ginę 3dienį ir abi pamiršom pakalbėti apie atsakymą.. doh.gif Tai savaitgalį ji man skambino ir pranešė kad turiu šią bjaurybę..Rytoj eisiu pas ją, tai žiūrėsim kokie vaistai man tinkami..Sakė dabar nieko gydyti nereikia, o ligoninėj kurioj planuoju gimdyti jau perspėjo apie mane...Tad per gimdymą man bus suleisti antibiotikai..
Atsakyti
siandien suzinojau kad ir man sita bjaurybe isaugo... Sake kad tik per gimdyma suleistu vaistuku... blyn dabar bijau, kad gydytojas nepamirstu... o pries kiek laiko iki pabaigos gimdymo reikia suleisti tuos vaistukus?
Atsakyti
mum irgi rado sita bruda, o gal tada geriau daryt cezari, nei naturaliai gimdyt?
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2010 03 29, 10:50)
mum irgi rado sita bruda, o gal tada geriau daryt cezari, nei naturaliai gimdyt?

as irgi buciau nieko pries CP, bet gyd sako kad del to niekas nedaro:(
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2010 03 29, 12:55)
as irgi buciau nieko pries CP, bet gyd sako kad del to niekas nedaro:(

mum kaip ir pagal viska priklausytu CP bet ner garantijos juk, kad per pjuvi neislys sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2010 03 29, 12:12)
mum kaip ir pagal viska priklausytu CP bet ner garantijos juk, kad per pjuvi neislys sad.gif

rimtai priklausytu?? mano draugei ruosiasi daryti CP, tai jai net sito tyrimo nedaro, sako jo nereikia jei CP, nes neuzsikres..
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2010 03 29, 13:14)
rimtai priklausytu?? mano draugei ruosiasi daryti CP, tai jai net sito tyrimo nedaro, sako jo nereikia jei CP, nes neuzsikres..

niu reikes man dar ryt gines isiklausinet.
Pagal mano istorija ir ankstesnes bedas, CP priklauso, ne del sio tyrimo.
Atsakyti
sveikos,
mano pilvukui jau 37sav ir 3 d. siandien suzinojau, kad esu streptokoko nesiotoja verysad.gif tai kiek gyd klausinejau, vaikas gali ir gimdymo metu uzsikresti ir net negimes jis jau gali per placenta pasigauti sia infekcija. anksciau buvo manoma kad jokia infekcija per placenta nepersiduoda, taciau jau yra irodyta, kad tokia galimybe yra ir vaikelis gali gimti jau su sia ar kita infekcija... taip kad cp merginos neisgelbes... jei jau bus duota - tai bus... verysad.gif

per gimdyma sake visa laika lasins antibus, o po ju prasysiu, kad istirtu leliuka, ar neuzsikretes unsure.gif daugiau tai neissivaizduoju doh.gif
Atsakyti