Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(crazyev @ 2005 05 27, 11:49)
Sutinku, kad galima investuoti turint didelius pinigus ir 10000 lt, taciau, manau esme yra ta, kad baznycia butu papuosta taip, kad butu telpama ir i tam tikra biudzeta ir gaunamas norimas (arba bent jau artimas norimui) rezultatas.
Mano patirtis su planuotoja yra tokia, kad net nebuvo manes paklausta ko as noriu, buvo tiesiog ivardinta kaina, kuria jau minejau.
Todel ir susimasciau, ar cia daug ar mazai, nors net nebuvo aptarta kokios geles, kiek ju ir pan.

nesamone i baznycios papuosima investuoti didelius pinigus smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 05 27, 16:03)
Malonu, kad patiko. Nuotraukas patalpinau galerijoje, kad poste neužimtų daug vietos (taip žymiai paprasčiau), tačiau puokštės ne mano darytos.

Gal galit man padet susigauti?
Labai noriu paziuret nuotraukas galerijoj baznycios papuosimas, bet nelabai pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2005 06 15, 15:09)
Gal galit man padet susigauti?
Labai noriu  paziuret nuotraukas galerijoj baznycios papuosimas, bet nelabai pavyksta.

Čia buvo kalba ne apie bažnyčios papuošimą, o aplamai apie puokštes. o jas gali pasižiūrėti štai čia
Atsakyti
Siūlyčiau ne anksčiau kaip likus 3 savaitėms iki vetuvių nuvažiuoti vėl į bažnyčią ir pasižiūrėti, kaip ten kas atrodo, o tada spręsti. Dabar daugelis bažnyčių šiaip išpuoštos didžiulėmis puokštėmis, o dar kai prisirenka pasipuošusių veidelių... Buvau nusprendusi puošti, sukau galvą, gadinausi nervus... pasilikau tai paskutinėms dienoms, tad džiaugiuosi, kad tam liko mažokai laiko, o svarbiausia - gerai, kad mane atkalbėjo, nes bažnyčioje ir taip buvo labai gražu.
Atsakyti
na as tai zadu kokias mazas puokshteles ish baltu gelyciu padaryti ir prie suolu krashtu kaip nors pritvirtinti, o taka prie altoriaus ish shonu tom mazutem zvakutem (tabletem) nudelioti 4u.gif turetu atrodyti kukliai, bet graziai, juolab kad baznycia mano miestely kur augau, nelabai didele ir turetu buti pilna sveciu wub.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrinėdama savo nuotarukas, atsitiktinai radau papuoštą vytauto bažnyčią, pernai po diplomų įteikimo, buvom užėję šeip sau pasifotkinti ir matyt turėjo būti vestuvės tai ji papuošta, taip gan kukliai, bet visai nieko atrodo. Pabandysiu įdėti nuotraukytes.
Atsakyti
Čia papuošti tik suolų kraštai.
Atsakyti
Čia taip papuoštos durų rankenos įeinant
Atsakyti
labai grazu:) bet manau su kunigu pasikalbeti, gal jis ka patartu:) gali buti, kad nesutiks ziedlapiu barstymo, nes kas po to sluos? manau, mes dar pakalbesime su saviskiu kunigu, jis labai jaunas ir kol kas buvo uzsideges puosimais, tai tikiuosi, kad nebus problemu
Atsakyti
user posted image

Šitaip buvo papuošta bažnyčia mūsų draugų vestuvėse. Jiems labai pasisekė, nes bažnyčią papuošė prieš juos buvę jaunieji. Kiti svečiai sakė, kad prieš tai dar takas buvo žvakėmis papuoštas - labai gražiai atrodė.
Atsakyti
Oi,kaip grazu!!! thumbup.gif Ir as taip noreciau ax.gif tik kazin kaip tas juostas uzkabint...
Atsakyti
mes irgi panasiai planuojam puoshti, tik be tu kaspinu pakabintu:)
prie suolu krashtu bus baltu geliu puokshteles su kaspinais, o takas zvakutem nutiestas wub.gif turim pazistamu, kurie nebloga geliu darzeli uzlaiko, tai zadam prasisukti pro ji, turetu pigiai gautis thumbup.gif
Atsakyti