Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(*Svajukė* @ 2005 06 30, 03:06)
user posted image

Šitaip buvo papuošta bažnyčia mūsų draugų vestuvėse. Jiems labai pasisekė, nes bažnyčią papuošė prieš juos buvę jaunieji. Kiti svečiai sakė, kad prieš tai dar takas buvo žvakėmis papuoštas - labai gražiai atrodė.

Labai graziai atrodo thumbup.gif
Gal ir kvailas klausimas, bet kokia cia baznycia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 06 30, 16:27)
Labai graziai atrodo thumbup.gif
Gal ir kvailas klausimas, bet kokia cia baznycia? blush2.gif

Bažnyčia Švėkšnos miestelyje
Atsakyti
va kaip graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
ir dar:
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 07 01, 20:17)

Mes panašiai ruošiamės puošti bažnyčią,šendien pati padariau papuošimus ant suolų kraštų,labai gražiai gavosi.Tik kaspinėliai atlasiniai.Ir manau,kad sutaupiau pinigėlių,nes panašios mačiau kainuoja 15Lt už vienetą.
Visą kambarį nukabinėjau blush2.gif ,jau kaip gražu,laukiu kada brangusis grįš ir įvertins mano darbelį.
Atsakyti
QUOTE(anyte @ 2005 07 07, 11:53)
Mes panašiai ruošiamės puošti bažnyčią,šendien pati padariau papuošimus ant suolų kraštų,labai gražiai gavosi.Tik kaspinėliai atlasiniai.Ir manau,kad sutaupiau pinigėlių,nes panašios mačiau kainuoja 15Lt už vienetą.
Visą kambarį nukabinėjau blush2.gif ,jau kaip gražu,laukiu kada brangusis grįš ir įvertins mano darbelį.

Tai tikriausiai gyvu geliu ziedu i tas kompozicijas nedejai? Idomu, ar visai nedesi, ar idesi jau pries pat svente? g.gif
O kas Jums visa tai sukambins. Netikiu, kad patys pries vestuves kabinsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaka @ 2005 07 07, 17:55)
Tai tikriausiai gyvu geliu ziedu i tas kompozicijas nedejai? Idomu, ar visai nedesi, ar idesi jau pries pat svente?  g.gif
O kas Jums visa tai sukambins. Netikiu, kad patys pries vestuves kabinsit  biggrin.gif

Gyvų gėlių nedėsiu,ten bus didelis baltos rožės žiedas labai gražus ir tikroviškas,o apačioj atlasiniai kaspinai,storesni ir plonesni.Tik prie altoriaus planuojame padėti puokštę iš labai panašių rožių,jau susitarėme su floriste.
Sukabins mano būsimojo sesuo ryte nuvažiavus į bažnyčią.Manau problemų nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 06 30, 02:06)
user posted image

Šitaip buvo papuošta bažnyčia mūsų draugų vestuvėse. Jiems labai pasisekė, nes bažnyčią papuošė prieš juos buvę jaunieji. Kiti svečiai sakė, kad prieš tai dar takas buvo žvakėmis papuoštas - labai gražiai atrodė.

Na tavo draugams tikrai labai pasisekė... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza:): 08 liepos 2005 - 08:30
QUOTE(estella @ 2005 07 01, 20:17)

sitas variantas manau labai paprstai padaromas (tik ne man biggrin.gif ) ir greiciausias. Tik jei kuri darote pacios, gal galite nufotkinti is arciau, kaip tai padaryti. manau gatavus pirkti tikrai neapsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 08, 08:47)
sitas variantas manau labai paprstai padaromas (tik ne man  biggrin.gif ) ir greiciausias. Tik jei kuri darote pacios, gal galite nufotkinti is arciau, kaip tai padaryti. manau gatavus pirkti tikrai neapsimoka  g.gif

Pirkti gatavus tikrai neapsimoka,pabandysiu nufotografuoti ir ideti cia nuotraukele.
Atsakyti
musu vestuves bus kaimo baznytelej tai manau pasipuosim patys ir tikrai daug nekainuos smile.gif ant suolu uzkabinsim po bantuka balta ir po gelyte ant zemes isdeliosim mazas zvakutes o prie musu kur mes klupesim stoves dvi dideles puokstes..manau atrodys thumbup.gif na bus matyt...tikra nemanau ar verta leisti tukstancius ant baznycios papuosimo...nors kaip kam:)
Atsakyti

atrodo thumbup.gif bet man tik pasvajot apie toki papuosima blush2.gif
Atsakyti