jooo...temele uzmirsta, nes visos turbut gamina ir gamina sia sriubyte ir niekam nekyla klausimu..o as dar tik siandien pirmakart bandysiu  
  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Žvyrinka @ 2007 02 21, 18:31)
gerai, išduosiu paslaptį- čili picerijoje bandeles perpjauna pusiau ir tepa ant jų sviestą pagamintą su grūstu česnaku, raudonėliais .... Česnako reik nepagailėt. Tada deda į orkaitę ir viskas  
Bet jau ta paslaptis kokia skani
QUOTE(bea @ 2005 08 08, 10:06)
Tiesa viename recepte skaičiau, kad dedamas šokoladas, šaltinis tikrai patikimas, bet nesu bandžius. jei kas nors norės, galiu įdėti ir receptą su šokoladu 
Su šokoladu man labai patinka! Tik aišku nereikia persistengi
Dar vienas mano slaptas ingridientas - maltas cinamonas. Siek tiek iberiu su visais prieskoniais (oregano, cili, druska ir pipirais). Cinamonas suteikia malonų kvapą ir aromatą.
QUOTE(Giedruliukas @ 2008 06 23, 21:33)
Su šokoladu man labai patinka! Tik aišku nereikia persistengi  
 Aš dedu vieną - du juodo šokolado gabaliukus.
Dar vienas mano slaptas ingridientas - maltas cinamonas. Siek tiek iberiu su visais prieskoniais (oregano, cili, druska ir pipirais). Cinamonas suteikia malonų kvapą ir aromatą.
Dar vienas mano slaptas ingridientas - maltas cinamonas. Siek tiek iberiu su visais prieskoniais (oregano, cili, druska ir pipirais). Cinamonas suteikia malonų kvapą ir aromatą.
                Ne į sriubytę, o į čili troškinį, apie kurį kita mamytė šios temos pradžioje rašė 
                
                                    
                
                
                
            
                Jo jo sita sriuba man kaip narkotikas 
 
Gal kas bandete ir gavosi kas nors panasaus?
  parasykit praaasau

Na kazka panasaus radau, reiks bandyt gal gausis taip pat
  
Meksikietiška sriuba
Ingredientai:
Jautienos faršas, 200 gramų
Svogūnai, 1 vienetas
Pomidorai, konservuoti, lupti, skardinės, 2 vienetai
Pupelės, konservuotos, tamsios, skardinė, 1 vienetas
Pomidorų padažas, meksikietiškas, 200 gramų
Sultinys, jautienos, 1 stiklinė
Kmynai, truputį
Čili, raudonasis pipiras, truputį
Gaminimas:
Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Sudėti pupeles ir pomidorus ir troškinti viską kartu, po to supilti pomidorų padažą. Viską troškinti apie 10min. po to viską supilti į gilesnį puodą, supilti sultinį ir užbarstyti kmynų, čili prieskonių ir su mikseriu pertrinti. Dar viska pavirti ant silpnos ugnies. Patiekiant galima užbarstyti sūrio ar petražolių. Valgyti su skrebuciu
                
                
            Gal kas bandete ir gavosi kas nors panasaus?

Na kazka panasaus radau, reiks bandyt gal gausis taip pat
Meksikietiška sriuba
Ingredientai:
Jautienos faršas, 200 gramų
Svogūnai, 1 vienetas
Pomidorai, konservuoti, lupti, skardinės, 2 vienetai
Pupelės, konservuotos, tamsios, skardinė, 1 vienetas
Pomidorų padažas, meksikietiškas, 200 gramų
Sultinys, jautienos, 1 stiklinė
Kmynai, truputį
Čili, raudonasis pipiras, truputį
Gaminimas:
Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Sudėti pupeles ir pomidorus ir troškinti viską kartu, po to supilti pomidorų padažą. Viską troškinti apie 10min. po to viską supilti į gilesnį puodą, supilti sultinį ir užbarstyti kmynų, čili prieskonių ir su mikseriu pertrinti. Dar viska pavirti ant silpnos ugnies. Patiekiant galima užbarstyti sūrio ar petražolių. Valgyti su skrebuciu
QUOTE(Chansse @ 2008 11 25, 12:31)
Jo jo sita sriuba man kaip narkotikas 
 
Gaminimas:
Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Sudėti pupeles ir pomidorus ir troškinti viską kartu, po to supilti pomidorų padažą. Viską troškinti apie 10min. po to viską supilti į gilesnį puodą, supilti sultinį ir užbarstyti kmynų, čili prieskonių ir su mikseriu pertrinti. Dar viska pavirti ant silpnos ugnies. Patiekiant galima užbarstyti sūrio ar petražolių. Valgyti su skrebuciu
Gaminimas:
Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Sudėti pupeles ir pomidorus ir troškinti viską kartu, po to supilti pomidorų padažą. Viską troškinti apie 10min. po to viską supilti į gilesnį puodą, supilti sultinį ir užbarstyti kmynų, čili prieskonių ir su mikseriu pertrinti. Dar viska pavirti ant silpnos ugnies. Patiekiant galima užbarstyti sūrio ar petražolių. Valgyti su skrebuciu
as farso netrinu, nes tada gaunasi vos ne kremine sriuba, man skaniau kai jauciasi farso gabaliukai
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 25, 19:49)
as farso netrinu, nes tada gaunasi vos ne kremine sriuba, man skaniau kai jauciasi farso gabaliukai 
as irgi ne, bet Cili picerijoj- sutrinta viskas
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 25, 20:28)
niekad nevalgiau Cili picerijoj tai del to ir nezinau
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 25, 21:28)
Ar tos sriubytes skonis toks pat kaip cili picoj?
                aš dažnai gaminu šią sriubytę, nes mano vyras labai ją mėgsta 
 
gaminama ji labai paprastai. Pirma pakepu faršą, jo reikia apie 500gr. Sudeda prieskonius mėsos. Nuplikau pomidorus, nulupu žievelę, supjaustau papriką, čili pipiriukus, svogūną, česnako skiltelę. Sudedu į puodą daržoves ir faršą. Paverdu. Sudedu pomidorų padažą. Pačiam gale supilu pupeles. Jeiu per tiršra - įpilu dar vandens. Prie sriubos apkepu batono riekeles su sūriu orkaitėje.
                
                
            gaminama ji labai paprastai. Pirma pakepu faršą, jo reikia apie 500gr. Sudeda prieskonius mėsos. Nuplikau pomidorus, nulupu žievelę, supjaustau papriką, čili pipiriukus, svogūną, česnako skiltelę. Sudedu į puodą daržoves ir faršą. Paverdu. Sudedu pomidorų padažą. Pačiam gale supilu pupeles. Jeiu per tiršra - įpilu dar vandens. Prie sriubos apkepu batono riekeles su sūriu orkaitėje.
    








