vakar diena pritepliojus em nakti nebenusivaliau nes maniau nieko nebeliko....atsikeliau siandiena su pleiskanotu viedi nuo smakro iki skruostikaulio.. nutryniau sveitikliu ir poritepiau riebiu kremu (boromed0 ne skaip ir sake daugelis jusu reikia riebaus tada su siurksciu sepeteliu uzsidejau r.m nu visai nieko pasidenge ir su maskuokliu visai nieko uzsimaskavo...bet va praejo 20 min ir ziuriu kad vel esu visa pleiskanota, net kakta kuri tokia nebuvo...
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 16, 09:59)
vakar diena pritepliojus em nakti nebenusivaliau nes maniau nieko nebeliko....atsikeliau siandiena su pleiskanotu viedi nuo smakro iki skruostikaulio.. nutryniau sveitikliu ir poritepiau riebiu kremu (boromed0 ne skaip ir sake daugelis jusu reikia riebaus tada su siurksciu sepeteliu uzsidejau r.m nu visai nieko pasidenge ir su maskuokliu visai nieko uzsimaskavo...bet va praejo 20 min ir ziuriu kad vel esu visa pleiskanota, net kakta kuri tokia nebuvo...
nu bet tai kaip tu taip elgies jeigu net ir nieko neliko, pries nakti veida reik nusivalyt - gi uztai paskui ir puola spuogai, kad uzsikemsa poros nuo riebalu ir kitu nesvarumu- nebutinai pudros... bet tai gal tau alergija kokia sukelia ta EM, nes man jokiu pleiskanu niekur ner- nors su krempudre tai kartais matydavos kad oda ant nosies apserpetojus budavo
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 16, 09:46)
nu bet tai kaip tu taip elgies jeigu net ir nieko neliko, pries nakti veida reik nusivalyt - gi uztai paskui ir puola spuogai, kad uzsikemsa poros nuo riebalu ir kitu nesvarumu- nebutinai pudros... bet tai gal tau alergija kokia sukelia ta EM, nes man jokiu pleiskanu niekur ner- nors su krempudre tai kartais matydavos kad oda ant nosies apserpetojus budavo
Matai diferrin galima tepti tk viena karta.todel vakare apie 19h as ji uzsitepusi pries ta mineralke nebenorejau nakti nuvalyti ir tepti antra karta, nu negalima jo padauginti o nuvalyti veida ir palikti nakciai be tepalo irgi negerai..
Nekelia man jokiu alergiju E.M, o siryt ir pasidenge lygiai ir graziai, tiesiog kai otkia dehidratuota oda labai nuserpetoja su tokia sausa pudra,uiniversitete net matyt nemalon usavo veida buvo, vienos serpetos,senai jau taip buve.
Mineraline pudra ideali pudra..idealiai( bent jau dregmes kiekiu) odai:)
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 16, 16:05)
Matai diferrin galima tepti tk viena karta.todel vakare apie 19h as ji uzsitepusi pries ta mineralke nebenorejau nakti nuvalyti ir tepti antra karta, nu negalima jo padauginti o nuvalyti veida ir palikti nakciai be tepalo irgi negerai..
Nekelia man jokiu alergiju E.M, o siryt ir pasidenge lygiai ir graziai, tiesiog kai otkia dehidratuota oda labai nuserpetoja su tokia sausa pudra,uiniversitete net matyt nemalon usavo veida buvo, vienos serpetos,senai jau taip buve.
zinai dilgelyt- as vistik manau kad beda ne EM, o tavo kremuose- na differinas gi gydomasis kremas- ir tikrai nepasizymi makeup'o pagrindo savybem kai naudodavau priemones nuo spuogu mano oda irgi nuserpetodavo- net dermatita turejau tada tai jau jokios pudros to nepaslepdavo.
kad ir tas pats boromedas- irgi ne geriausias pasirinkimas, o neturi kokio paprasto kremuko, drekinancio ir tiek, nebutinai kad riebalai per veida varvetu
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 16, 01:56)
Artdeco sepetelis ..
Radau pagaliau as ta pudra cia Bet va problema, kad yra tik du atspalviai - 4 ir 8, sake, si pudra cia dar nepopuliari, todel ja sunku rasti, ir spalvos tik dvi. Nu ir stovejau stovejau as vakar pries ta stenda, ir nenusipirkau Niekaip del spalvos negalejau apsispresti, man konsusltante siule imti 4, nu bet tokia balta pasirode! Tepiau ant rieso, ir tai per sviesi, bet man aiskino, kad idegis praeis, ziema pabalsiu ir pan Maciau, kad 8 tamsi, bet gal geriau, nei balta... Susibalamutinau visai O ant rankos taip graziai dengesi
Kas turit Artdeco - kokius atspalvius?
As turejau #6 grazi spalvyte,o dabar naudoju #4 pati sviesiausia.
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 17, 11:44)
As turejau #6 grazi spalvyte,o dabar naudoju #4 pati sviesiausia.
Na pagaliau turiu 6 pudra O kokio numerio prie jos reikia maskuoklio? Parduotuvej buvo tik 1 ir 7
QUOTE(Shalimar @ 2008 09 18, 14:31)
Na pagaliau turiu 6 pudra O kokio numerio prie jos reikia maskuoklio? Parduotuvej buvo tik 1 ir 7
Pirk #1 jei bus persviesi gali truputi maisyt su pudra ir maskuot veiduka,o paakiams tinka tas vienas maskuoklis.Patarciau ir sepetuka Mineral concealer brush nupirkt. Jei kartais temps oda po kai jau napudruotas veidas,galima papurskt termalini vandenuka ant virsaus arba kaip as naudoju L'occitane Rosee Fraicheur Rose hydrating face mist
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 18, 19:10)
Pirk #1 jei bus persviesi gali truputi maisyt su pudra ir maskuot veiduka,o paakiams tinka tas vienas maskuoklis.Patarciau ir sepetuka Mineral concealer brush nupirkt. Jei kartais temps oda po kai jau napudruotas veidas,galima papurskt termalini vandenuka ant virsaus arba kaip as naudoju L'occitane Rosee Fraicheur Rose hydrating face mist
sveikos. gal kuri greit užsisakinės? pridėčiau ir savo užsakymuką galvoju, ar BE pirkt-gražiai atrodo odytė, tik nepatinka blizgėjimas ant nosies ir kaktos, ar geriau EM pabandyt, bet neaišku, ar man tiks, o be to, ten su spalvom labai jau sudėtinga
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 18, 19:56)
Artdeco gali Sarmoje,Kosmadoj arba Droge nupirkt
aš artdeco nenoriu sakau, arba BE vėl pirksiu arba EM būtų įdomu pabandyt
QUOTE(Stigma @ 2008 09 18, 20:46)
sveikos. gal kuri greit užsisakinės? pridėčiau ir savo užsakymuką galvoju, ar BE pirkt-gražiai atrodo odytė, tik nepatinka blizgėjimas ant nosies ir kaktos, ar geriau EM pabandyt, bet neaišku, ar man tiks, o be to, ten su spalvom labai jau sudėtinga
tai atsisiusk ta nemokama EM rinkinuka, ir pamatysi, patinka ar ne
as kazkaip niekaip savo antrojo su sepeteliu nesulaukiu siuntinuko pirmasis atejo per 12 dienu, o vat nuo antrojo uzsakymo jau trys savaites- kiekviena diena tikrinu pasto deze, ir nieko ner taip nervina- antradieni isvarau atostogaut, negi nesulauksiu iki tol