Mano oda tai geltonoka sakyčiau. Ideali spalva man MAC NC 40 Ir tikrai ne šviesi. Tai irgi supratau,kad geriasuiai man tiks pudros iš Golgen arba Olive kategorijos. Nes kitos iškart rausvos atrodo ant mano odos ir labai skiriasi kai prisideda ranka.
Warm-Buttered Tan 1g sm (Semi-Matte)1 (Šita tarsi geriausiai ir tiko, bet gal kiek šviesoka...)
Golden-Medium Tan 1g orig (Original Glo)1 (Šita per daug raudona

Golden-Medium Deep 1g-orig (Original Glo)1 (ėmiau grynai iš smalsumo kiek tamsi ji yra... ir galvojau kaip bronzatą naudoti jei ką...)
All Smiles Sample1 Skaistalai superiniai. Nors atrodo ryškūs, bet ant veido jie puikiai pasidengė ir atrodžiau tarsi "po kurorto"

Abbott's Perk Me Up - jau aprašiau, kad superinis. DAr planuose Mint maskuoklis ir Sunlight. NEs paakiai pas mane patamsėję tokie... ir ant vokų kraujagyslės matosi, o tas Perkas paslėpė puikiai

Beje, poros dienų bėgyje turi atkeliauti var dar kas:
(Na užsakiau valandos intervalu, bet matyt didesnis kiekis, o gal ir muitinėje užstrigo

Super Personal Custom Kit - Full
Angled Blush Brush1
Eye Kabuki Brush1
Long Handled Kabuki2 (vienas bus mamai)
New Flat Top Brush1
Olive-Olive Medium (Original Glo)1
Golden-Winged Butter (Intensive)1
Golden-Fawn (Intensive)1 (čia mamai)
Buff-Fairly Light Neutral (Original Glo)1 (irgi mamai)
Start to Finish - Soft Bronze 9g1
Natural Reflections Golden Tan 9g1
Start To Finish - Sunlight 9g
Ir dar šėšėliai violetiniai kažkokie ir lapeliai sugeriantys riebalą kaip dovana.
Free Sample Makeup Kit
Cool-Multi-Tasking Neutral 1g mat (Matte)1
Golden-Golden Fair 1g orig (Original Glo)1
Beige-Light Tan 1g sm (Semi-Matte)1
Everyday Bronzer Sample1
Sunlight Color Corrector sample1
Iš tik gavus tikraiusia užsisakinėsiu šėšėlių, maskuoklio didelį indelį, pudros dar kokios(gal ką nors iš naujų Olive kategorijoje