Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Orchideja85 @ 2008 09 23, 15:24)
Galima ten atsiskaityti ir PayPal'u thumbup.gif
Tik idomu ten tikrai originalai,nebus kaip buna per ebay perkant,kad gali nusipirkt padielka? blink.gif
Ar uzsisakinejot per ta psl kas nors?
http://www.midwestskincare.com

as jis jos uzsisakinejau, labai likau patenkinta, viskas ciki, pakankamai greitai atejo..sumokejau gal apie 70 dolcu, jau nepamenu..net tie kitai pigiau kainuoja, tik zinoma dar prisideda siuntimas..siandien gavau EM, ziuriu per sviesios spalvos, tai nzn ar net pabandysiu ir tie indeliai kokie mazi..BE esu labai patenkita isskyrus tai kad neatitaikau idealios spalvos..
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 23, 18:55)
as jis jos uzsisakinejau, labai likau patenkinta, viskas ciki, pakankamai greitai atejo..sumokejau gal apie 70 dolcu, jau nepamenu..net tie kitai pigiau kainuoja, tik zinoma dar prisideda siuntimas..siandien gavau EM, ziuriu per sviesios spalvos, tai nzn ar net pabandysiu ir tie indeliai kokie mazi..BE esu labai patenkita isskyrus tai kad neatitaikau idealios spalvos..

Kas tas EM? g.gif
As is BE ta pudar uzsisakiau,sepeteli ir rozini skaistaliuka biggrin.gif Tai dabare laukiu,tada jau galesiu ivertinti kokybe,spalva ar tinkamai pasirinkau rolleyes.gif
Tam psl ziuriu ir kainos biski mazesnes thumbup.gif Atsiuntimas tik nemazai,bet ka padarysi.
Atsakyti
http://www.everydayminerals.com
Isbandziau ir as ta nemokama rinkinuka smile.gif ,su spalvytem pataikiau.Galiu sulyginti su Isadoros-tai sitas man labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas esate uzsisakineje is EM seseliu meginelius? (sample0 ar ilgam ju kazin uztenka ?blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 24, 12:48)
Gal kas esate uzsisakineje is EM seseliu meginelius? (sample0 ar ilgam ju kazin uztenka ?blush2.gif  4u.gif

Spėju turėtų ilgam užtekti... nes jų dydis toks pat kaip ir pudrų samplai. Jei pudros visam veidui užtenka kokiai 10-iai kartų, tai šėšėlių manau ilgiau....
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2008 09 24, 10:06)
http://www.everydayminerals.com
Isbandziau ir as ta nemokama rinkinuka smile.gif ,su spalvytem pataikiau.Galiu sulyginti su Isadoros-tai sitas man labiau patinka thumbup.gif

O kad uzsisakytum ta nemokama rinkinuka reikia kazka pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 09 24, 13:09)
O kad uzsisakytum ta nemokama rinkinuka reikia kazka pirkti? g.gif

reikia tik sumoketi uz siuntima - 4,6 dol
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 24, 17:23)
reikia tik sumoketi uz siuntima - 4,6 dol

Aha issiziurinejau biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu buvau uzsisakius nemokama rinkinuka is em brolio kortele gal galiu dar zusisakyti savo kortele tecio,mamos? ar i tapati adresa nesius? biggrin.gif
o gal dar kokiam panasian puslai tokiu nemokamus rinkinukus siuncia? smile.gif

Gal kuri pastebesne ir man paiaskins kuo skiriasi mat nuo intensive? mat -matine, o intensive berods ilgai isliekanti,bet as kaip galvojau ilgai isliekanti pudra ir yra kai oda neblizga (visai kaip ir mat)..arba kuo jums realiai matine skiriasi nuo pusiau matines? man taspats...
as tokia nepastabi,puse veido viena pudra (mat)ismaliavojau,o kita intensive ir neatskiriu nei blizgejimu nei atspalviu skirtumo nei laikymosi kokybes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 16:56)
Jeigu buvau uzsisakius nemokama rinkinuka is em brolio kortele gal galiu dar zusisakyti savo kortele tecio,mamos? ar i tapati adresa nesius? biggrin.gif
o gal dar kokiam panasian puslai tokiu nemokamus rinkinukus siuncia? smile.gif

Gal kuri pastebesne ir man paiaskins kuo skiriasi mat nuo intensive? mat -matine, o intensive berods ilgai isliekanti,bet as kaip galvojau ilgai isliekanti pudra ir yra kai oda neblizga (visai kaip ir mat)..arba kuo jums realiai matine skiriasi nuo pusiau matines? man taspats...
as tokia nepastabi,puse veido viena pudra (mat)ismaliavojau,o kita intensive ir neatskiriu nei blizgejimu nei atspalviu skirtumo nei laikymosi kokybes doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na esmė tame, kad Original Glo tai tik spindi ir netinak visiškai linkusiai riebaluotis odai. Nes riebalas išlenda greit (Po valandos kokios).
Semi Matt - Tinkama sausai - normaliai odai, išlaiko ją matine, nesausina ir natūraliai atrodo.
Matt - labiausiai tinka riebiai odai - sugeria riebalo perteklių, ilgiau išsilaiko neblizganti.
Intensive - natūraliai atrodo, bet turi daugiau pigmento dėl to geriau maskuoja, bet neugeria riebalo.

Mano oda linkusi riebaluotis (neplaukia baisiai, bet tokia iiš riebesnių....) tai man patiko maišyti kelias pudras. Tarkim matinę, intensyvią ir truputuką Original glo. Tada labai natūraliai atrodo. Va šiandien taip dariau tai super smile.gif Taip pat galima naudoti ir tas Start to finish pudras, kurios taip pat ilgiau matiškumą išlaiko.

Beje, Lapeliai sugerentys riebalų perteklių manęs nesužavėjo. Geriau Clean and Clear mėlyni tokie. Vakare gal daugiau pakomentuosiu produktus kuriuos turiu dar...
Atsakyti
[quote=jadzka,2008 09 24, 17:03]
Na esmė tame, kad Original Glo tai tik spindi ir netinak visiškai linkusiai riebaluotis odai. Nes riebalas išlenda greit (Po valandos kokios).
Semi Matt - Tinkama sausai - normaliai odai, išlaiko ją matine, nesausina ir natūraliai atrodo.
Matt - labiausiai tinka riebiai odai - sugeria riebalo perteklių, ilgiau išsilaiko neblizganti.
Intensive - natūraliai atrodo, bet turi daugiau pigmento dėl to geriau maskuoja, bet neugeria riebalo.

Mano oda linkusi riebaluotis (neplaukia baisiai, bet tokia iiš riebesnių....) tai man patiko maišyti kelias pudras. Tarkim matinę, intensyvią ir truputuką Original glo. Tada labai natūraliai atrodo. Va šiandien taip dariau tai super smile.gif Taip pat galima naudoti ir tas Start to finish pudras, kurios taip pat ilgiau matiškumą išlaiko.

Beje, Lapeliai sugerentys riebalų perteklių manęs nesužavėjo. Geriau Clean and Clear mėlyni tokie. Vakare gal daugiau pakomentuosiu produktus kuriuos turiu dar...

aciu lb uz tikslesnius paaskinimus! smile.gif
o tai jeigu skruostai sausi visai o kakta tokia linkusi pablizgeti ir labai daug kur reikia maskuoti? matyt geriausia pusiau matine imt? tai dabar su tais meginukais galima zaisti, bet triju skirtingu pudru pirktis nesinores ;/

beje kas tas start to finish? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 24 rugsėjo 2008 - 16:12
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 17:10)
aciu lb uz tikslesnius paaskinimus! smile.gif
o tai jeigu skruostai sausi visai o kakta tokia linkusi pablizgeti ir labai daug kur reikia maskuoti? matyt geriausia pusiau matine imt?  tai dabar su tais meginukais galima zaisti, bet triju skirtingu pudru pirktis nesinores ;/

beje kas tas start to finish?  g.gif

Sakyčiau geriau intensive imti. Mažiau sausins nei matinė (nes sakei, akd skruostai sausėja...)
O dėl skirtingų pudrų... tai jos kainuoja juokingai, ypač kai imi didelį rinkinį, kurį tikrai sunaudosi. Bent jau aš žadu antrą didijį užsisakinėt ax.gif
Skaistalai tikrai labai faini ir šepetėliai mane maloniai nustebino wub.gif
Stasrt to finish - pasižiūrėk Finishing powders aprašymuose. Man rodos užtvirtina geriau makiažą.... O korektoriai irgi superiniai wub.gif
Atsakyti