QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 09, 13:54)
Tos kurios nori pirkti MAC239 sepeteli, galiu dar pasiulyti atkreipti demesi i BOBBI BROWN TOUCH UP sepeteli. Jie labai panasus, turiu abiejus. Serialiu ilgis vienodas, ir suapvalinimas irgi vienodas. Tik BB sepetelis siek tiek plonesnis ten kur sereliu galiukas.
O v-i-k-a apskritai kurie geresni mac ar bobbi brown

QUOTE(aistukke @ 2009 01 09, 14:02)
Zinai, man sunku paliginti, nes BB turiu tik 2 sepetelius. Jie labai geri. O MAC turiu daug sepeteliu, is ju tik vienas man visai nepatiko ir vienam nelabai randu darbo. Visi kiti man irgi labai geri. Sakyciau MAC ir BB vienodai geri. Cia man asmeniskai.
merginos, gal kas uzmatet is kur parsisiust sepeteliu komplekta, pvz kelionini...pigiau, na su akcija

Užsisakiau tokį

ir tokį

Galėsiu, kai gausiu palyginti, bet dabar labai įdomu, kuris geresnis
Kas bandė gal pasakys
iš išvaizdos jie panašūs, o kaip iš tikrųjų?
ir tokį
Galėsiu, kai gausiu palyginti, bet dabar labai įdomu, kuris geresnis

Turejau toki NARS bukuli storuli, labai mielas, bet,,,seriukai man perdygus buvo, Smashbox seriukai siek tiek ilgesni ir lankstesni ir ta raudona rankena

Renkuosi didele partija sepeciu, tiek veidui, tiek akims. Bet siek tiek galva susisuko nuo pasiulos. Noreciau jusu atsiliepimu, o renkuosi tarp:
Dior
Chanel
YSL
na ir zinoma MAC
Apie Chanel ir Dior esu girdejusi paciu geriausiu atsiliepimu, taciau nieko apie YSL.
Dior
Chanel
YSL
na ir zinoma MAC
Apie Chanel ir Dior esu girdejusi paciu geriausiu atsiliepimu, taciau nieko apie YSL.
QUOTE(Kristepala @ 2009 01 12, 19:31)
Antrame temos puslapyje Tiffany yra ikelus ir aprasius Mac 236 sepeteli.
Taip ir zinojau kad kalta Tiffany...

QUOTE(Kristepala @ 2009 01 12, 19:31)
todel ir pleciu, kad nei oficialiam mac puslapyje, nei kituose, kur prekiaujama mac - tokio sepetelio nera

QUOTE(charisma @ 2009 01 12, 21:46)
todel ir pleciu, kad nei oficialiam mac puslapyje, nei kituose, kur prekiaujama mac - tokio sepetelio nera 

Tai Tiffany apsiriko ir vietoj 239 parase 236

As ir galvoju, kad jie labai panasus, taigi sakau kuo jie skiriasi

QUOTE(Kristepala @ 2009 01 12, 19:59)
Tai Tiffany apsiriko ir vietoj 239 parase 236

taip kad pati pasidomek kitakart, o ne aklai nurasinek