Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(charisma @ 2009 01 12, 22:10)
taip kad pati pasidomek kitakart, o ne aklai nurasinek tongue.gif nes ir apie 239 rasyta SM  begale  atsiliepimu rolleyes.gif

Bet as apie 239 nuomuones neklausiau. Klausiau koks skirtumas tarp siu dvieju, db suprantu, kad jokio liezuvis.gif O as jo(236) taip ieskaujau blush2.gif .matau, kad neapsirikau uzsisakiusi 239, belieka sulaukti biggrin.gif Pries tai rasiau, kad uzsisakiau 236, o ne 239, turbut apsimiegojus buvau ir ne taip parasiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 12 sausio 2009 - 20:28
papildziau savo sepeteliu "kolekcija" Shiseido sepeteliu skaistalams bigsmile.gif kadangi turejau jau anksciau isigijusi didiji Shiseido sepeti pudrai, tai ir skaistalams pirkau tos pacios firmos, nes nerealus sepeteliai wub.gif labai svelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 01 12, 20:18)
.matau, kad neapsirikau uzsisakiusi 239, belieka sulaukti biggrin.gif

o iš kur užsisakei 239? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 18:57)
Turejau toki NARS bukuli storuli, labai mielas, bet,,,seriukai man perdygus buvo, Smashbox seriukai siek tiek ilgesni ir lankstesni ir ta raudona rankena  thumbup.gif

Ačiū, Bitute smile.gif
Atsakyti
ar labai svarbu kokios firmos sepetelis bus, ir kiek ju reiktu tureti akims g.gif ?
Atsakyti
man irgi idomu del seseliu sepeteliu rolleyes.gif pvz kiek ir kokiu reiktu turet pradedanciajai (tokiai kaip as) akiu dazytojai? biggrin.gif kokie pozymiai kad sepetelis geras ar nelabai (ta prasme man ne firma svarbu, o sepetelio siurkstumas koks turi but ir pan., nes gi buna ir svelnus ir siurkstesni.. dar ir dydis ir svarbu tikriausiai?, seseliams tikriausiai geriausia butu pirkt naturaliu seriu sepetelius?)?

va pudrai ir skaistalams tai atsirinkau kas man tinka ir patinka, o kaip su seseliu sepeteliais, tai man tamsus miskas kol kas doh.gif o labai noriu ismokt akis graziai pasidazyt..
esu turejus sepeteliu rinkinuka is TBS (tuos mini), tai nepatiko ir atidaviau.. nes man kazkaip neryskiai tepe seselius ir per mazi buvo g.gif
Atsakyti
o as tai ne vieno neturiu. Kai perku kokius seselius ar pudra, ziuriu, kad butu kempinele tepimui prideta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 14, 14:39)
man irgi idomu del seseliu sepeteliu  rolleyes.gif  pvz kiek ir kokiu reiktu turet pradedanciajai (tokiai kaip as) akiu dazytojai?  biggrin.gif 

Gal neužmėtys manęs pomidorais, ale iki šiol išsiverčiu su Erdesos šepetukais. Nu geri jie man, ką aš žinau. Nusipirkau išgirtąjį MAC 224 nu ir kol kas nesugalvoju ką su juo daryt. Kuo puikiausiai ir su Erdesos pasidarau ką reikia. O ir kaina manau padori už visai padorią kokybę g.gif 4u.gif

O dėl kiekio tai čia jau manau kaip kam. Bet manau reikia būtinai - didesnio (erdesos Nr.14), mažesnio (erdesos Nr.6) ir visai mažuliuko (pravedimams - erdesos Nr.13) arba kirsto (erdesos Nr.3). Nors aš kirsto kažkodėl pravedimams nenaudoju. Pravedimus turiu omenyje - šešėliais daromus.

user posted image

Va 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 14 sausio 2009 - 19:25
O kuo sie skiriasi nuo dailininkams skirtu, yra dailes reikmenu parduotuvese taip pat ivaraus plauko teptuku, voveres, sabalo, ir pan. Ir formos yvairios. Tokios pat, kap jus cia parodet. Ir pigesni tai zymiai. Gal sakau, tiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 01 14, 21:46)
O kuo sie skiriasi nuo dailininkams skirtu, yra dailes reikmenu parduotuvese taip pat ivaraus plauko teptuku, voveres, sabalo, ir pan. Ir formos yvairios. Tokios pat, kap jus cia parodet. Ir pigesni tai zymiai. Gal sakau, tiktu  unsure.gif

Va čia tai klausimas thumbup.gif
Na ką, manau belieka įpareigot tave išbandyt thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 01 14, 20:13)
Gal neužmėtys manęs pomidorais, ale iki šiol išsiverčiu su Erdesos šepetukais. Nu geri jie man, ką aš žinau. Nusipirkau išgirtąjį MAC 224 nu ir kol kas nesugalvoju ką su juo daryt. Kuo puikiausiai ir su Erdesos pasidarau ką reikia. O ir kaina manau padori už visai padorią kokybę  g.gif  4u.gif

man erdesos irgi labai geri thumbup.gif gal kas zino ar yra ir kuris nr is Erdesos butu "blender brush" nezinau kaip lietuviskai ivardinti, na, spalvu suliejimui/issklaidymui blush2.gif

Atsakyti
Firma tikrai nėra svarbi, svarbiausia - patogumas biggrin.gif

Man pvz erdesos teptukas pudrai (tas kurį visi egipto žemei tepa) buvo labai šiurkštus, o va Bare Escentuals Kabuki - pats tas smile.gif šešėliams tai kolkas B.E. kirstą šepetėlį naudoju, o smulkutis eyeliner'is nepatiko man...

Čia kiekvienai individualiai, jei tik patogu tai nei kaina, nei firma nėra svarbi smile.gif
Atsakyti