QUOTE(Olivia* @ 2009 01 15, 10:56)
Sveikinu!
aciu
nerealus sepeteliai
o kaip tau seseliu sepetelis? lygtai minejai kad turi

ir kuri konkreciai turi?
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2009 01 14, 20:13)
Gal neužmėtys manęs pomidorais, ale iki šiol išsiverčiu su Erdesos šepetukais. Nu geri jie man, ką aš žinau. Nusipirkau išgirtąjį MAC 224 nu ir kol kas nesugalvoju ką su juo daryt. Kuo puikiausiai ir su Erdesos pasidarau ką reikia. O ir kaina manau padori už visai padorią kokybę
O dėl kiekio tai čia jau manau kaip kam. Bet manau reikia būtinai - didesnio (erdesos Nr.14), mažesnio (erdesos Nr.6) ir visai mažuliuko (pravedimams - erdesos Nr.13) arba kirsto (erdesos Nr.3). Nors aš kirsto kažkodėl pravedimams nenaudoju. Pravedimus turiu omenyje - šešėliais daromus.
Va
aciu
QUOTE(nep @ 2009 01 14, 22:46)
O kuo sie skiriasi nuo dailininkams skirtu, yra dailes reikmenu parduotuvese taip pat ivaraus plauko teptuku, voveres, sabalo, ir pan. Ir formos yvairios. Tokios pat, kap jus cia parodet. Ir pigesni tai zymiai. Gal sakau, tiktu
as kartais anskciau panaudodavau dailininku naudojamus teptukus ir savo reikmems (makiazui)
QUOTE(Pause @ 2009 01 15, 01:38)
Firma tikrai nėra svarbi, svarbiausia - patogumas
Man pvz erdesos teptukas pudrai (tas kurį visi egipto žemei tepa) buvo labai šiurkštus, o va Bare Escentuals Kabuki - pats tas

šešėliams tai kolkas B.E. kirstą šepetėlį naudoju, o smulkutis eyeliner'is nepatiko man...
Čia kiekvienai individualiai, jei tik patogu tai nei kaina, nei firma nėra svarbi
Erdesos ir man labai siurkstus sepeteliai

turejau skaistalu sepeteli, tai atidaviau..