Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(Palomina @ 2009 01 13, 14:58)
papildziau savo sepeteliu "kolekcija" Shiseido sepeteliu skaistalams  bigsmile.gif  kadangi turejau jau anksciau isigijusi didiji Shiseido sepeti pudrai, tai ir skaistalams pirkau tos pacios firmos, nes nerealus sepeteliai  wub.gif  labai svelnus  wub.gif

Sveikinu! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 01 15, 10:56)

aciu bigsmile.gif 4u.gif
nerealus sepeteliai thumbup.gif

o kaip tau seseliu sepetelis? lygtai minejai kad turi g.gif ir kuri konkreciai turi?
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2009 01 14, 20:13)
Gal neužmėtys manęs pomidorais, ale iki šiol išsiverčiu su Erdesos šepetukais. Nu geri jie man, ką aš žinau. Nusipirkau išgirtąjį MAC 224 nu ir kol kas nesugalvoju ką su juo daryt. Kuo puikiausiai ir su Erdesos pasidarau ką reikia. O ir kaina manau padori už visai padorią kokybę  g.gif  4u.gif

O dėl kiekio tai čia jau manau kaip kam. Bet manau reikia būtinai - didesnio (erdesos Nr.14), mažesnio (erdesos Nr.6) ir visai mažuliuko (pravedimams - erdesos Nr.13) arba kirsto (erdesos Nr.3). Nors aš kirsto kažkodėl pravedimams nenaudoju. Pravedimus turiu omenyje - šešėliais daromus.

Va 4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(nep @ 2009 01 14, 22:46)
O kuo sie skiriasi nuo dailininkams skirtu, yra dailes reikmenu parduotuvese taip pat ivaraus plauko teptuku, voveres, sabalo, ir pan. Ir formos yvairios. Tokios pat, kap jus cia parodet. Ir pigesni tai zymiai. Gal sakau, tiktu  unsure.gif

as kartais anskciau panaudodavau dailininku naudojamus teptukus ir savo reikmems (makiazui) biggrin.gif

QUOTE(Pause @ 2009 01 15, 01:38)
Firma tikrai nėra svarbi, svarbiausia - patogumas biggrin.gif

Man pvz erdesos teptukas pudrai (tas kurį visi egipto žemei tepa) buvo labai šiurkštus, o va Bare Escentuals Kabuki - pats tas smile.gif šešėliams tai kolkas B.E. kirstą šepetėlį naudoju, o smulkutis eyeliner'is nepatiko man...

Čia kiekvienai individualiai, jei tik patogu tai nei kaina, nei firma nėra svarbi smile.gif

Erdesos ir man labai siurkstus sepeteliai doh.gif turejau skaistalu sepeteli, tai atidaviau..
Atsakyti
kazin ar geras EA kabuki?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 15, 11:37)
aciu  bigsmile.gif  4u.gif
nerealus sepeteliai  thumbup.gif 

o kaip tau seseliu sepetelis? lygtai minejai kad turi  g.gif  ir kuri konkreciai turi?

As turiu Smashbox #15 ir Dior Backstage liner brush smile.gif seseliams,nes as seselius beveik nenaudoju. O Shiseido seseliams geras,arklio plauko. As laukiu kai pasirodys nauji Kanebo Sensai sepeteliai,jie beveik analogiski Shiseido.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 01 15, 12:07)
As turiu Smashbox #15 ir Dior Backstage liner brush smile.gif seseliams,nes as seselius beveik nenaudoju. O Shiseido seseliams geras,arklio plauko. As laukiu kai pasirodys nauji Kanebo Sensai sepeteliai,jie beveik analogiski Shiseido.

o kada Kanebo sepeteliai pasirodys? cia LT jie pasirodys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 14, 14:39)
man irgi idomu del seseliu sepeteliu  rolleyes.gif  pvz kiek ir kokiu reiktu turet pradedanciajai (tokiai kaip as) akiu dazytojai?  biggrin.gif  kokie pozymiai kad sepetelis geras ar nelabai (ta prasme man ne firma svarbu, o sepetelio siurkstumas koks turi but ir pan., nes gi buna ir svelnus ir siurkstesni.. dar ir dydis ir svarbu tikriausiai?, seseliams tikriausiai geriausia butu pirkt naturaliu seriu sepetelius?)?

Aš ir prie tų pradedančiųjų, tai turiu: ne šepetėlį, o kempinėlę ant kotuko iš TBS. Su juo dedu pagrindą. Ant ko desiu visus kitus šešėlius. Tada turiu TBS kirstini - linijai nusibrėžti palei blakstienas, bet norėčiau kokio plonesnio. Bet šiaip įvaldžius ir šitas geras. Tada su TBS šešėlių šepetėliu tepu palei voko raukšlę. Patį voka tepu MAC 239. ir voko virsu tepu su TBS maišymui skirtu šepetėliu, nes jis per kietas viso voko palyginimui, daugiau nuvalo viska ką padariau nei ką sulygina. Ir viso voko sumaisymui naudoju MAC 224, nes jis minkstutis ir smagutis.
TBS sepeteliai kietoki, bet suradau ir jiems darbo. Gal but suradus gera linijos sepeteli eitu ir voko rauksle su juo modeliuoti, bet kaip jau minejau TBS imu atskira.. Taip pat TBS seseliams deti sepetelis man nelabai, nes jis taip pat per kietas...

QUOTE(lambie @ 2009 01 14, 22:15)
man erdesos irgi labai geri  thumbup.gif gal kas zino ar yra ir kuris nr is Erdesos butu "blender brush" nezinau kaip lietuviskai ivardinti, na, spalvu suliejimui/issklaidymui  blush2.gif

Jis turetu buti minkstas ir platus. Lyg 14 ar 15, jei jie ne veidui skirti...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 15, 10:37)

as kartais anskciau panaudodavau dailininku naudojamus teptukus ir savo reikmems (makiazui)  biggrin.gif 

Ir kaip????O kokius naudojai, sabalo, voveres, ozkos? Gal sakau reik geresnes firmos pirkt ir bus pats tas ir akvarelei ir makiazui. Pirmiausiai noreciau to, kirstinio biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 01 15, 12:54)
Ir kaip????O kokius naudojai, sabalo, voveres, ozkos? Gal sakau reik geresnes firmos pirkt ir bus pats tas  ir akvarelei ir makiazui. Pirmiausiai noreciau to, kirstinio biggrin.gif  ax.gif

man atrodo as ozkos (bet nesu visiskai tikra, nes pakankamai svelnus teptukas buvo) turejau toki nemaza sepeteli, tai as skaistalus tepliojau biggrin.gif ir visai gerai buvo..
o akims - pravedimui - tai plona teptuka panaudojus buvau, bet sis gal sintetinis buvo g.gif ir nelabai patiko..
daugiau is turimu sepeteliu tai ne ka as galejau pritaikyt.. visi per minksti ir per ilgais plaukais biggrin.gif
manau reiks prasinest pro dailininku pardas ir pasizvalgyt teptuku su tikslu - seseliams, o ne seip piesimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2009 01 12, 20:32)
Renkuosi didele partija sepeciu, tiek veidui, tiek akims. Bet siek tiek galva susisuko nuo pasiulos. Noreciau jusu atsiliepimu, o renkuosi tarp:
Dior
Chanel
YSL

na ir zinoma MAC 

Apie Chanel ir Dior esu girdejusi paciu geriausiu atsiliepimu, taciau nieko apie YSL.

As turiu YSL Nr.4.cia akims skirtas toks nedidelis.naudoju akies krastui patamsinti.man labai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 15, 12:10)
o kada Kanebo sepeteliai pasirodys? cia LT jie pasirodys?  blush2.gif

Bus ir pas mus,tik kaina ekstremali bus.Nesu tikra,bet.. kad brangiau uz Shiseido tikrai.As isbandziau Kanebo sepetelius is kitos serijos,tikrai geri smile.gif
Atsakyti
Ka tik uzsisakiau MAC 187 ir 224. Spyrgu kad greiciau gaut ir isbandyt. wub.gif Nes iki siol tai tik eurokiniais daziausi.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 01 13, 16:28)
o iš kur užsisakei 239?  bigsmile.gif

Is Nordsrtom.com. Va cia nuoroda http://shop.nordstro...7...6020573&P=1
4u.gif
Atsakyti