Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(charisma212 @ 2009 01 26, 12:58)
tai jau spejai isbandyt? bigsmile.gif super, kad patiko thumbup.gif as noriu pravedimam tokio plonycio, kai siulo plonumo linija nupiestu, o BB man atrodo tokie jau storesnem linijom g.gif

spejau dar vakar isbandyt lotuliukas.gif

Mano BB laineris tai sekmingai piesia 1mm linija su slapiu seseliu (jis daugiau seseliams ir skirtas, ultrafine butu kreminiams-geliniams pravedimams), bet jei reikia plonesnes, tai jau reiktu ziuret visai plonucio, adateles tipo mirksiukas.gif patinka kad linija gaunasi tobula, lygi rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=charisma212,2009 01 25, 17:48]
o as nesusidraugavau su 275 g.gif turiu standarta ir kazkaip man jo neprireikia, nzn kam butent jo reikia, kokiai akies dazymo stadijai biggrin.gif uztat labai myliu 239 wub.gif
[/quote]

O, tai bandei ir 275 ir 239? Ar jie vienodo minkštumo?
Aš su 275 išorinį voko kampą dažau link centro ir labai gerai padažo būtent įstrižas šepetukas mirksiukas.gif Tik va mažesnio nežinau kokio reikia vidiniam vokui padažyt doh.gif

o man visai patiko 275 bigsmile.gif jis labai patogus isoriniam kampuciui ir voko raukslei paryskinti thumbup.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 27, 12:07)
O, tai bandei ir 275 ir 239? Ar jie vienodo minkštumo?

tai kad visiskai skirtingi, net neina palyginti biggrin.gif 275 toks fluffy, o 239 serelis prie serelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 23, 19:42)
Tik ka isbandziau Dior Eyeliner sepeteli. Niu geriu geris. Tai ko man ir reikejo. Linija plona bet riski. sereliai minksti bet tvirti. Labai potogus. Tikrai patenkinta. bigsmile.gif

Sakiau gi kad geris assa.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(nikeo @ 2009 01 22, 17:25)
Nezinau kaip del taviskio, bet maniskis MAC 187 neapsakomai fantastiskai geras  wub.gif . Manau visos, kurios ji turi ir naudoja, gali ta pati pasakyt smile.gif

Ne visos... Man jis siaip sau...
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 01 26, 13:48)
Bobbi Brown  lineris labai fainas - plona linija piesia, sereliai svelnus, standus ir elastingi thumbup.gif  as ji naudoju su sausais seseliais

O kreminiams pravedimams maciau rekomenduoja sita, ultrafine eye liner, jis siauresnis uz pirmaji, sito dar nebandziau blush2.gif

user posted image

as naudoju kreminiams pravedimams BB ultrafine eye liner brush smile.gif ka galiu pasakyti - tiesiog puikus.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 01 28, 09:52)
Sakiau gi kad geris assa.gif assa.gif

kaip jis atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
Siek tiek ne i tema, paziurekit kaip galima susidet sepetelius 4u.gif
Siandien pasigaminau ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=uIftMNhYcbc
http://www.youtube.c...h?v=ybTCNorE2Mo
Atsakyti
merginos
esu zaliu zaliausia sepeteliu pasaulyje
koki rinktis mineraliniams seseliams?noreciau naudoti 'smagesni' ir geresni nei pridetas prie seseliuku 4u.gif noreciau ne pacio brangiausio
imanoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 28, 20:26)
merginos
esu zaliu zaliausia sepeteliu pasaulyje
koki rinktis mineraliniams seseliams?noreciau naudoti 'smagesni' ir geresni nei pridetas prie seseliuku  4u.gif noreciau ne pacio brangiausio
imanoma?  blush2.gif

na, man pudrai ir šešėliams geriausi ir smagiausi yra MAC. Bet jie nėra pigiausi.

Čia kažkuri buvo nurodžiusi nuorodą www.lglamour.lt , tai ten įvairių šepetukų yra ir kainos geros mirksiukas.gif O kokie ten faini šepetėlių dėklai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 28, 20:42)
na, man pudrai ir šešėliams geriausi ir smagiausi yra MAC. Bet jie nėra pigiausi.

Čia kažkuri buvo nurodžiusi nuorodą www.lglamour.lt , tai ten įvairių šepetukų yra ir kainos geros mirksiukas.gif  O kokie ten faini šepetėlių dėklai blush2.gif

tikiu kad mac liuks
bet nesidazau taip daznai...taip kad gaila moketi blush2.gif
kazkaip noreciau rekomendacijos konkreciam sepetelio numeriukui is naudojanciu mineralinius seseliukus 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
p.s. tokio psl kur nurodei nera..... sad.gif
Atsakyti
nufotkinau savo seseliu armija biggrin.gif user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 28 sausio 2009 - 21:24
QUOTE(werda @ 2009 01 28, 19:50)
Siek tiek ne i tema, paziurekit kaip galima susidet sepetelius 4u.gif
Siandien pasigaminau  ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=uIftMNhYcbc
http://www.youtube.c...h?v=ybTCNorE2Mo

o ka ten pribere? g.gif