Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

Visada galvojau, kad tokios kasos yra tam, kad palengvintų mamų su mažais vaikais apsiprekinimą. Deja schmoll.gif .
Šiandien buvau patekusi į labai nemalonę situaciją. Bet apie tai papasakosiu rytoj....
Gal yra ir kitų mamyčių, kurioms kilo nepatogumų šiuo klausimu mirksiukas.gif .
Prašom pasidalinti patirtimi gathering.gif
Atsakyti
man jos tokios pacios kasos kaip ir visos.Ir nesuprantu aplamai kam jos taip pavadintos,nes vistiek lenda ir aptarnauja visus klientus ar su vaikais ar be vaiku.
Atsakyti
Aha. Kazkoks kosmaras. Mes akropolyje bandem prieiti, tai pardaveja pasake: "as jau nebeaptarnausiu, eikit prie kitos kasos", nors as buvau su savo mazuoju, o pries mane stovejo vyrukas be jokiu vaiku, na ir tuo labiau ne besilaukiantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linule27 @ 2008 07 16, 23:06)
Aha. Kazkoks kosmaras. Mes akropolyje bandem prieiti, tai pardaveja pasake: "as jau nebeaptarnausiu, eikit prie kitos kasos", nors as buvau su savo mazuoju, o pries mane stovejo vyrukas be jokiu vaiku, na ir tuo labiau ne besilaukiantis  lotuliukas.gif

va va ka as ir noriu pasakyti,kad nereikalingas toks kasos statusas schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
o mum akropolio maximoj kaip tik patiko tos kasos g.gif nes kiek buvom,tai pardaveja vis pravydavo pirkejus be leliuku,o juo labiau vienisus vyrukus tongue.gif
kazkuri laika BIGo maximoj netvarka buvo doh.gif bet paskutiniu metu pasitaise thumbup.gif
o siaip tai pastebejau,kad nuo pardavejos sedincios toje kasoje priklauso viskas mirksiukas.gif ir dar nuo pirkeju naglumo ax.gif
Atsakyti
taip čia labai priklauso nuo kasininkės, ir kasos visai nepritaikytos tam kad aptarnautų ir su vaikais ir be vaikų, nes jeigu įvažiuoja kokia močiutė su vežimu prekėms ir reik praleisti mamą taip pat su vežimu ir vaiku, tai niekaip neišeina nei apsilenkti , nei ką daryti. doh.gif
Na gerai aš sutinku, kad tos kasos aptarnautų ir visus žmones, bet tada kažkaip reiėtų tuos praėjimus didesnius...aš taip manau
Atsakyti
ir as taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
na jo cia ta problema yra kad jei tuo tarpu niekas nestovi eina kiti zmones ir susidaro eile. bet kaip sako mamytes tik nuo kasininkiu priklasuo nes viena karta mums bestovint uz tai kategorijai nepriklausomu zmoniu grupeles priejo ir liepe eiti i prieki ir net prekes padejo sunesti arciau. o kita karta tik be zodziu kuo greiciau stengesi aptarnauti tuos zmones akd kuo greiciau prieitume mes nes jei prades asikintis su tasi zmonemis tai tik dar daugiau laiko sugais.
o cia ir ne vien tik kasininkiu problema o paciu zmoniu supratingumas nes juokingai atrodo kai apsimeta akd tipo nemato tos lenteles su uzrasu kad cia tik mamytems.
siaip as ta ideja palaikau ir dekinga parduotuvems akd kazkaip vis tiek stengiasi
ir kol zmoniu supratingumas nepasikeis tol ir bus dar visko ax.gif
Atsakyti
tokia tema jau yra, ir sakyciau, net labai populiari -

http://www.supermama...?...4422&st=312
Atsakyti
Tema tai gal ir yra , bet aš noriu padiskutuoti būtent tik apie maxima parduotuvėse esančias tokias kasas.

Dabar papasakosiu savo vakarykščią istoriją. Gal kam ji pasirodys juokinga, bet patikėkit aš pati likau apstulbus blink.gif .
Taigi, atvykome eilinį kartą į maximą apsipirkti. Žmonių nebuvo labai daug (juk ne savaitgalis). Kasose buvo gal po kokius 4-5 žmones. Atsistojome į vieną iš kasų. Žinojau, kad yra tokia, kurioje aptarnaujama su vaikučiais. Bet kadangi niekur neskubėjome, žmonių nedaug, tai stojome į pirmą prie kurios priėjome. Tarp kitko, kasoje, kurioje aptarnaujama su vaikais eilė taip pat buvo (gal 4 žmonės). Kai sulaukėme savo eilės ir buvo praskanuota beveik pusę mūsų prekių, pardavėja pradėjo mums aiškinti, kad mes atsistojome ne į tą eilę, ir sudarome eilę kitiems žmonėms. Ji mums nepasakė, kad gal kitą kartą eikite į kasą skirtą su vaikučiais, kuri padaryta mūsų patogumui, bet rėkdama pradėjo aiškinti, kur mes turėjome stoti. Ji pradėjo aiškinti (staugdama), kad mes , atsistoją į paprastą eilę sudarėme nepatogumų kitiems žmonėms. Kažkoks apsurdas. Pasak mus aptarnavusios kasininkės,mes su vaiku neturime teisės stoti į kitas kasas. Aš paaiškinau, kad niekur neskubu, todėl nesinaudoju maximos "privilegijom". Aplink stovėję žmonės buvo pakraupę išgirdę kaip kasininkė ant mūsų šaukė. Tik mums pakėlus balsą ir pasakius, kad norime pasikalbėti su valdžia, kasininkė "prarado kalbos dovaną". Informacijoje laukėme 15 min. Atėjo kažkokia moteris (tipo viršininkė-net neprisistatė), paprašė nusiraminti, pasakė, kad kasininkę įspės. Kažkodėl nemanau, kad šis įvykis pasiekė "tikrą valdžią".
Gyvenam Marijampolėje, valdžia čia galima sakyti vietinė. O labai norėčiau, kad apie tai sužinotų ir aukštesnė valdžia.
Gal kas galite patarti , kur galėčiau kreiptis ....
Atsakyti
http://www.maxima.lt...mone/kontaktai/
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 07 17, 14:44)

Čia reiktų į atsiliepimus parašyti g.gif
Atsakyti