Tema tai gal ir yra , bet aš noriu padiskutuoti būtent
tik apie maxima parduotuvėse esančias tokias kasas.Dabar papasakosiu savo vakarykščią istoriją. Gal kam ji pasirodys juokinga, bet patikėkit aš pati likau apstulbus

.
Taigi, atvykome eilinį kartą į maximą apsipirkti. Žmonių nebuvo labai daug (juk ne savaitgalis). Kasose buvo gal po kokius 4-5 žmones. Atsistojome į vieną iš kasų. Žinojau, kad yra tokia, kurioje aptarnaujama su vaikučiais. Bet kadangi niekur neskubėjome, žmonių nedaug, tai stojome į pirmą prie kurios priėjome. Tarp kitko, kasoje, kurioje aptarnaujama su vaikais eilė taip pat buvo (gal 4 žmonės). Kai sulaukėme savo eilės ir buvo praskanuota beveik pusę mūsų prekių, pardavėja pradėjo mums aiškinti, kad mes atsistojome ne į tą eilę, ir sudarome eilę kitiems žmonėms. Ji mums nepasakė, kad gal kitą kartą eikite į kasą skirtą su vaikučiais, kuri padaryta mūsų patogumui, bet rėkdama pradėjo aiškinti, kur mes turėjome stoti. Ji pradėjo aiškinti (staugdama), kad mes , atsistoją į paprastą eilę sudarėme nepatogumų kitiems žmonėms. Kažkoks apsurdas. Pasak mus aptarnavusios kasininkės,mes su vaiku neturime teisės stoti į kitas kasas. Aš paaiškinau, kad niekur neskubu, todėl nesinaudoju maximos "privilegijom". Aplink stovėję žmonės buvo pakraupę išgirdę kaip kasininkė ant mūsų šaukė. Tik mums pakėlus balsą ir pasakius, kad norime pasikalbėti su valdžia, kasininkė "prarado kalbos dovaną". Informacijoje laukėme 15 min. Atėjo kažkokia moteris (tipo viršininkė-net neprisistatė), paprašė nusiraminti, pasakė, kad kasininkę įspės. Kažkodėl nemanau, kad šis įvykis pasiekė "tikrą valdžią".
Gyvenam Marijampolėje, valdžia čia galima sakyti vietinė. O labai norėčiau, kad apie tai sužinotų ir aukštesnė valdžia.
Gal kas galite patarti , kur galėčiau kreiptis ....