GAl ir graži ta idėja su "tėvelių" kasom, bet realiai jos tikriausiai veikia tik didesniuose miestuose.
Retai daudojuos ta kasa, nes vieni nervai ten, jei bandai eit be eilės, o jei visur eilės, tai renkuos trumpiausią.
Ne per seniausiai teko stovėt eilėj prie tos spec eilės, kur vaikų nebuvo nė kvapo kaip ir nėščiųjų. Gerą gabalą laiko atstovėjus, mano pusantrų pilietis pradėjo čiongą kelt, nebepadėjo nei telefonas, nei laikrodis

Tai atsirado gudručių, kurie paprotino, kad į parduotuves geraiu eit be vaikų.
Kai jau situacija darėsi nebevaldoma, su savo vežimu ir sirena nuvairavau prie kasininkės ir pradėjau kraut savo turtus prieš kažkokią bobulenciją, tai reikėjo matyt, koks buvo bumbėjimas ir nepasitenkinimas.
Taip kad, vengių aš šitų super-duper kasų, nes jei ir naudojuos priklausančia privilegija, tai kalta jaučiuos, ir kaip didžiausia nusikaltėlė stengiuos nesidairyt, kad ant rimtųjų su kokiu durnium nesusiimčiau.
Nelabai ši idėja veikia ir dideliuose miestuose. Beveik kiekvieną savaitgalį važiuojam apsipirkti į Akropolio Maximą, aišku prie kasos eilės ne mažos. Ne kartą važiavom beveik i kitą parduotuvės galą prie kasos, skirtoms tėvelaims su mažais vaikiukais, tai kiek teko būt ši kasa paprasčiausiai nedirba (savaitgalį, kai parduotuvė pilna žmonių). Vienintelį kartą naudojomes šia kasa ir tai teko atstovėti 5-6 žmonių eilę, kurioje nebuvo ne vieno žmogaus su mažyliu ar nėščiosios. Kasininkė kuo ramiausiai aptarnavo visus iš eilės (kiek aš supratau, tai jos pačios turėtų pasikviesti tėvelis su mažyliais be eilės), nors mūsų mažasis jau buvo bebaigęs nusiaubti visas prie kasos esančias lentynas.
Tai tiek tos naudos iš spec. kasos....