Aš manau šitaip - visose eilėse VISUR žmonės turi būti žmogiški. Ar spec. kasos, ar ne. Buvau šokiruota kai atsistojau į nėščiųjų kasą(kažkaip tikėjausi, kad praleis be eilės, nors šiaip nesibraunu, stoviu paprastose eilėse, kadangi Klaipėdoje RIMI nėščiųjų kasose užrašas aukštai ir niekas nereaguoja, o man taip silpna pasidarė po parduotuvę bevaikštant, tai, galvoju, gal pasinaudosiu proga, bo kasoj galiu ir išvirsti), tai... moteris UŽLINDO be eilės(mes greta ėjome, o ta stumtelėjo mane ir pirma atsistojo), o kai jos dukra paprašė užleisti mane be eilės(pranoko dukrelė mamą

, šaunuolė), mama kažką suburbėjo ir pradėjo krautis prekes ant prekystalio. Kasininkė net išsižiojo, bet irgi nieko nesakė. Jokios reakcijos. Mane nebuvo labai sunku palaukti porą minučių, bet pasidarė labai gėda už ją ir labai gaila jos dukters, nes, matėsi, kad mergina žiauriai susinepatogino.
O aš pati VISADA užleisdavau eilę iš nėščioms, ir mamoms su mažais vaikais ir kitiems žmonėms, kurie, matosi, nelabai gerai jaučiasi ir ne jiems specialiose eilėse. Ir visai tuom nesididžiuoju. Tai yra norma. Nežinau, gal kas pamena, kaip buvo tarybiniais laikais, bet mama sakė, kad VISUR buvo iškabos, kad nėščiosios aptarnaujamos be eilės.
O va, esu mačiusi, stovi maximoje nėščia moteris, stengiasi, matosi, kažkaip laikytis, kad nenualptų, prakaitas muša, o prieš ją krūvą bernų su alaus bambaliais. Ir niekas niekaip nereaguoja, nors jie pilvą TIKRAI matė. Nu ir ką gali pasakyti tokiems. Tai ir tyli dantis sukandusi.