Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

na jo tavo atvejis tai visiskas absurdas. tai dabar iseina taip kad negaliu stoti kur noriu nors mamoms priklausancioje kasoje stovi visai ne tie kam priklauso. reiskiasi turi atsirasti dar vienas darbuotojas prie kasu kuris nukreiptu zmones kur jiems priklauso i ta vieta tad taip iseina. doh.gif
sekmes rasant valdziai gal tikrai reikia kartais ir iki virsuniu nueiti kad pradetu gerbti klientus vis del to juk jie gyvena tai is musu
Atsakyti
na ir kasininke pasitaike doh.gif
Bet kodel pirkejai be vaiku aptarnaujami toje kasoje, kuri skirta tevams su vaikai ir jiems del to nepriekaistaujama, o va paprastose kasose tevams su vaikais jau negalima, tai kas cia per nesamone? tai tegul iswaro visus ir is tu kasu, kuri skirta teveliams su vaikais... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 07 17, 14:44)

Vakar parašiau , šiandien gavau atsakymą. Atsiprašė ir paprašė mano vardo ir kontaktinio telefono. Manau teisingai pasielgiau, pranešdama apie tą incidentą aukštesnei valdžiai. g.gif
Atsakyti
Jooo blink.gif Kasininke baimes jausma praradus doh.gif
Tikrai gerai pasielget... thumbup.gif
Tik kazi kodel ne viena kasininke nerekia kai i privilegijuota kasa ateina "paprastasis" ir sudaro nepatogumu g.gif
Atsakyti
Vakar vėl buvome Maximoj. Apsipirkome kasoje skirtoje "su vaikučiais". Prieš mus stovėjo 2 pirkėjai be vaikų blink.gif .
Dabar jau žiūriu prie kokios kasos stoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
akropoly (vilniuj) klausiau pardavejos, kodel aptarnauja pirkejus be vaiku, tai ji atsake, kad toks valdzios nurodymas- kai nera pirkeju su vaikais, aptarnauti visus gali, o jei ateina su vaiku- tai juos priima be eiles g.gif na ne visada juk gali su vezimu praeiti be eiles blink.gif , o ir pardaveja ne visad pakviecia- tai paskutini kart as be pardavejos kvietimo pralindau pro toki nepatenkinta seni (su pilnu vezimu pirkiniu doh.gif ),kuriam rodziau, kokia cia kasa, o jis tik ziuuuri i mane blink.gif o mindaugo g. maximoj - tik su vaikais aptarnauja thumbup.gif
ir dar- pardaveja minejo, kad toj kasoj nei viena kasininke dirbt nenori- daugiausia bartis reik ,matyt unsure.gif o ji juk ir nekalta, jei jai taip isakyta smile.gif
Atsakyti
tai aisku valdzia juk nori pinigu daugiau uzdirbti,o kasininkes is dalies suprantu
Atsakyti
man patinka, kad padare express kasas ir kasas teveliams thumbup.gif tik va eiliniai pilieciai galetu susiprasti, kad ten landzioti nereikia doh.gif pati leliaus neturiu tai ir nesinaudoju, bet ne karta teko girdeti akropoly,kaip kasininke megino nagloms boboms paaiskinti, kad cia su vaikais tik aptarnauja ir nescias...jos pradejo rekti, kad kas cia per betvarke, valdzia kvieskit, kodel mes turim stovet didziausiose eilese, kai cia tuscia blink.gif apakau doh.gif "kultura" kai kuriu zmoniu auksciausio lygio doh.gif
Atsakyti
O mes vakar buvom Mindaugo maximoj, tai eileje teveliams su vaikais, pasidejusi kasininke net uzrasa, kad aptarnauja tik su vaikais. Tai mes net nustebom ir paklausem, sake jei butume be vaiko, tai neaptarnautu bigsmile.gif , beje prie kasos nei vieno zmogeliuko nebuvo, o kitose kasose eiles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 07 17, 15:26)
Tema tai gal ir yra , bet aš noriu padiskutuoti būtent tik apie maxima parduotuvėse esančias tokias kasas.

Dabar papasakosiu savo vakarykščią istoriją. Gal kam ji pasirodys juokinga, bet patikėkit aš pati likau apstulbus  blink.gif .
Taigi, atvykome eilinį kartą į maximą apsipirkti. Žmonių nebuvo labai  daug (juk ne savaitgalis). Kasose buvo gal po kokius 4-5 žmones. Atsistojome į vieną iš kasų. Žinojau, kad yra tokia, kurioje aptarnaujama su vaikučiais. Bet kadangi niekur neskubėjome, žmonių nedaug, tai stojome į pirmą prie kurios priėjome. Tarp kitko, kasoje, kurioje aptarnaujama su vaikais eilė taip pat buvo (gal 4 žmonės). Kai sulaukėme savo eilės ir buvo praskanuota beveik pusę mūsų prekių, pardavėja pradėjo mums aiškinti, kad mes atsistojome ne į tą eilę, ir sudarome eilę kitiems žmonėms. Ji mums nepasakė, kad gal kitą kartą eikite į kasą skirtą su vaikučiais, kuri padaryta mūsų patogumui, bet rėkdama pradėjo aiškinti, kur mes turėjome stoti. Ji pradėjo aiškinti (staugdama), kad mes , atsistoją į paprastą eilę sudarėme nepatogumų kitiems žmonėms. Kažkoks apsurdas. Pasak mus aptarnavusios kasininkės,mes su vaiku neturime teisės stoti į kitas kasas. Aš paaiškinau, kad niekur neskubu, todėl nesinaudoju maximos "privilegijom". Aplink stovėję žmonės buvo pakraupę išgirdę kaip kasininkė ant mūsų šaukė. Tik mums pakėlus balsą  ir pasakius, kad norime pasikalbėti su valdžia, kasininkė "prarado kalbos dovaną". Informacijoje laukėme 15 min. Atėjo kažkokia moteris (tipo viršininkė-net neprisistatė), paprašė nusiraminti, pasakė, kad kasininkę įspės. Kažkodėl nemanau, kad šis įvykis pasiekė "tikrą valdžią".
Gyvenam Marijampolėje, valdžia čia galima sakyti vietinė. O labai norėčiau, kad apie tai sužinotų ir aukštesnė valdžia.
Gal kas galite patarti , kur galėčiau kreiptis ....

Absurdas kažkoks doh.gif Atleist iš karto tokią darbuotoją...
Atsakyti
GAl ir graži ta idėja su "tėvelių" kasom, bet realiai jos tikriausiai veikia tik didesniuose miestuose.
Retai daudojuos ta kasa, nes vieni nervai ten, jei bandai eit be eilės, o jei visur eilės, tai renkuos trumpiausią.
Ne per seniausiai teko stovėt eilėj prie tos spec eilės, kur vaikų nebuvo nė kvapo kaip ir nėščiųjų. Gerą gabalą laiko atstovėjus, mano pusantrų pilietis pradėjo čiongą kelt, nebepadėjo nei telefonas, nei laikrodis doh.gif Tai atsirado gudručių, kurie paprotino, kad į parduotuves geraiu eit be vaikų.
Kai jau situacija darėsi nebevaldoma, su savo vežimu ir sirena nuvairavau prie kasininkės ir pradėjau kraut savo turtus prieš kažkokią bobulenciją, tai reikėjo matyt, koks buvo bumbėjimas ir nepasitenkinimas.
Taip kad, vengių aš šitų super-duper kasų, nes jei ir naudojuos priklausančia privilegija, tai kalta jaučiuos, ir kaip didžiausia nusikaltėlė stengiuos nesidairyt, kad ant rimtųjų su kokiu durnium nesusiimčiau.
Atsakyti
QUOTE(ASsSA @ 2008 07 21, 09:28)
Absurdas kažkoks  doh.gif  Atleist iš karto tokią darbuotoją...

Aš irgi tam pritarčiau, vien jau dėl to , kad nesugebėjo net atsiprašyti, o tik staugė . Pasiteirausiu aš dar po kiek laiko, kaip buvo nubausta kasininkė blush2.gif .
Po šio įvykio visada einu ir eisiu tik prie kasų , kuriose aptarnauja su vaikučiais. IR TEGUL TIK MANE UŽKABINA gun_rifle.gif
Atsakyti