QUOTE(Bekasė @ 2008 12 14, 20:45)
uzrasas virs kasos skelbia, kad "sioje kasoje PIRMIAUSIA aptarnaujami...", tai reiskia, kad jeigu spec klientu nera, kasininke privalo patarnauti kitus.
Aisku jai yra lengviau neaptarnauti kitu, nei stebeti ar eileje nestovi spec klientai ir juos kviesti i prieki.
Sutinku,jei pirmiausia aptarnauja

ar su mazais vaikais, bet pvz daznai b

buna, kad kasos stovi su pilnuteliu vezimu dieduliai ar motereles, ir taip nosi raukia, kai prasai praleisti... ir dar turi kruva kometaru isklausyti.
Manau, kad cia gal ne kasininkiu, o zmoniu tolerancijos stoka. Jei jau kasa skirta specialiai nestukems, neigaliesiems, tai ji tam ir skirta. Negi del to kad pvz. 4 neigaliuju vietos tuscios, statysit ten automobili? Ne, jei skirta, tai skirta. Tai kai salia dar 20 kasu dirba, tai nematau reikalo brautis i ta spec kasa ir dejuoti, kad neaparnauja paprastu pirkeju. Kad ir su vienom kojinem - na cia gal kasininkes geranoriskumo reikejo, tikria nesunku 1 preke nuskanuoti, bet del to koliotis kad neaptarnavo, tai
QUOTE(Aušrinė @ 2008 12 16, 13:10)
O aš patenkinta Maximos vaikų kasų pardavėjom - nė karto nenusivyliau, visada buvau su mažąja pakviesta į priekį ir maloniai aptarnauta. Skirtingai nei Rimi vaikų kasose - va čia tai niekas dėmesio nekreipia
As tai RImi pati stengiuosi prasibrauti, na yra teke, kad pardaveja ir pakviecia, bet daznai tokiu zvilgsniu ir komentaru is stovinciuju tenka isgirsti

o maximose tai pvz kauno akropoly ir mindaugo maximoj tai ten visada pakviecia i prieki, kitur nebutinai. Matyt, ir nuo kasininkes nuotaikos priklauso
QUOTE(Vanilinė @ 2008 12 18, 23:31)
Aha ir aš tą pastebėjau, šaunuoliai

Girdėjau kad ir algos tokiose kasose daugiau moka, nes ir su pirkėjais daugiau koliotis tenka
As ir mokeciau joms daugiau