Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(Dangiuks @ 2008 12 17, 11:38)
Tai kad bent jau Maxima bazėje Vilniuje kiek jau bebūnam paskutiniu metu, tai visada matau, kad į šią kasą "priima" tik nėštukes ir tėvelius su mažamečiais 4u.gif  Kitus klientus visada išprašo biggrin.gif

Aha ir aš tą pastebėjau, šaunuoliai thumbup.gif Girdėjau kad ir algos tokiose kasose daugiau moka, nes ir su pirkėjais daugiau koliotis tenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 18, 20:59)
Labai teisingai pastebėta. Gerai kasininkės daro, kad kitų neaptarnauja. Jeigu, tarkim, aptarnautų ir kitus, tai manau nemažai atsirastų nėščiųjų ir tėvelių, kurie tiesiog nenorės brautis pro minią žmonių ir reikšti savo teises. Todėl pritariu kasininkei, kuri aptarnauja tik nėštukes ir tėvelius su vaikais. smile.gif

Sutinku, kad gerai, jog tose kasose kitų neaptarnauja, joms liepta, bet kodėl tada kasose iki 7prekių tas negalioja dry.gif Pasižiūri kančios perkreiptu veidu ir aptarnauja visus iš eilės, ar 7, ar 37 prekės, ne visos, bet akropolio maximoj tokių dauguma dry.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2008 12 19, 01:32)
Sutinku, kad gerai, jog tose kasose kitų neaptarnauja, joms liepta, bet kodėl tada kasose iki 7prekių tas negalioja dry.gif Pasižiūri kančios perkreiptu veidu ir aptarnauja visus iš eilės, ar 7, ar 37 prekės, ne visos, bet akropolio maximoj tokių dauguma dry.gif
Na, tai gal nuo kasininkės priklauso. Bazėj visada pasako, kad aptarnauja iki septynių prekių. g.gif
Atsakyti
Panevėžyje pradžioje, kai tik atsirado tokios kasos, tai niekas dėmesio nekreipė. Ateinu visa tokia nestuke.gif ir dar su 5 m. sūnum (o juk žinote kaip sunku su tokiu prie kasos, kur daug daug šokoladų, lyg tyčia pridėta) ir niekas manęs neaptarnaudavo be eilės. Sykį norėjau jau skūstis unsure.gif . Aišku, gali kiti sakyti, kad palik vaikus namie ir eik viena apsipirkti, bet kartais negali kitaip. Bet rudeniop jau viskas pasikeitė biggrin.gif . Kasininkė tik pamato ir jau moja. Kartą pensininkė stovėjo tai rėkia visa gerkle, aš tik kelias prekes ir kiša kasininkei. Kasininkė tik pastūmė jos prekes ir sako, čia kasa "tokia". Tai ji metė tas prekes ir išėjo doh.gif . Turbūt vaikų neturėjo arba tai jau pamiršo. Jaunimas atlaidesnis, juokiasi, patys kalti lotuliukas.gif , kad čia atsistojom.

O sykį atsistojau pati į tokią kasą su 20 indelių tyrelių biggrin.gif, sultim, sauskelnėm, lele 4 mėn. palikusi su vyru automobilyje, skubu.. O čia nėštukė su vyru ir manęs prašo kasininkė pasislinki, o aš sakau tai porelei, kad užleiskit prašau lele mašinoj palikau. Tai jie užleido ir dar kortelę nuolaidų paskolino lotuliukas.gif , sako matom, matom (iš prekių). Labai noriu padėkoti tai porelei

Atsakyti
Amiletta, malonu, kad nepatingejote pacituoti kas antro mano sakinio, tik gaila, kad PRALEIDOTE ESME biggrin.gif

Kai as apsipirkau, nebuvo NEI VIENOS MAMOS AR NESTUKES, o jai tereikejo istiesti ranka ir nuskanuoti preke. Tad as nesibroviau, nekroviau vezimo prekiu, o tiesiog turejau 1 preke tuscioje kasoje biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2008 12 19, 18:17)
Kartą pensininkė stovėjo tai rėkia visa gerkle, aš tik kelias prekes ir kiša kasininkei. Kasininkė tik pastūmė jos prekes ir sako, čia kasa "tokia". Tai ji metė tas prekes ir išėjo doh.gif . Turbūt vaikų neturėjo arba tai jau pamiršo. Jaunimas atlaidesnis, juokiasi, patys kalti  lotuliukas.gif , kad čia atsistojom.

Labai grazu jaunai moteriai pries pagyvenusia listi unsure.gif Kokiu ten teisiu beturetu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 20, 22:55)
Amiletta, malonu, kad nepatingejote pacituoti kas antro mano sakinio, tik gaila, kad PRALEIDOTE ESME biggrin.gif

Kai as apsipirkau, nebuvo NEI VIENOS MAMOS AR NESTUKES, o jai tereikejo istiesti ranka ir nuskanuoti preke. Tad as nesibroviau, nekroviau vezimo prekiu, o tiesiog turejau 1 preke tuscioje kasoje biggrin.gif
Smagu, kad jums malonu. rolleyes.gif
Nesvarbu, kiek jūs ten tų prekių turėjote- ta kasa tėveliams su vaikais ir nėščiosioms. Negi taip sunku tai suprasti? doh.gif
Aš irgi turėjau tik dvi prekes, bet į tas kasas lįst net nesiruošiau, o juo labiau eiti ir skųsti kasininkę. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 21, 11:30)
Smagu, kad jums malonu.  rolleyes.gif
Nesvarbu, kiek jūs ten tų prekių turėjote- ta kasa tėveliams su vaikais ir nėščiosioms. Negi taip sunku tai suprasti? doh.gif
Aš irgi turėjau tik dvi prekes, bet į tas kasas lįst net nesiruošiau, o juo labiau eiti ir skųsti kasininkę. doh.gif

negi taip sunku ismokti skaityti - toje kasoje PIRMIAUSIA aptarnauja nescias moteris ir tevus su vaikais iki triju. Ar tamsta mokykloje nesimokei ir nezinai ka reiskia zodis pirmiausia?

As penktadieni irgi ta kasa pasinaudojau - joje zmoniu nebuvo, aplinkui kasose po kelis stovejo, tai ir su vyresniu vaiku tenai apsipirkau.
Atsakyti
Niu, žinokit, buvau laaaabai nustebinta, bet tos kasos ko gero veikia biggrin.gif Maximoj popietę prisikrovę pilnus vežimukus atėjom į eilę prie būtent tos kasos (vaikams su tėveliais biggrin.gif ), aš su savo dvimečiu ir dar viena mama manau, kad su metukų mažyle. Visose kasose eilės - siaubas doh.gif Šioj kasoj, neišimtis, taip pat. Gal kokie 8-10 pensininkų stovi g.gif Na, ir mes atsistojom į galą tos eilės. Tiek maniškis pastovėjus pradėjo zirzti, tiek ir tos kitos mamytės mažylė . Bet negi lįsi prieš pensininkus, dar apšauks, iškolios doh.gif Tai ir laukiam rolleyes.gif Bet mūsų vaikų zirzimą kažaip išgirdo kasininkė bigsmile.gif ir liepė GREITAI visiems pasitraukti ir užleisti mus į priekį. Dar bandė pensininkai bambėti, šūkauti, bet griežtoji pardavėja pasiūlė nueiti apsimokėti į kitą kasą,nes kaip ji pasakė "aiškiai parašyta kam ši kasa skirta" Vat taip mirksiukas.gif Super thumbup.gif taip ir turi būti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 12 14, 20:45)
uzrasas virs kasos skelbia, kad "sioje kasoje PIRMIAUSIA aptarnaujami...", tai reiskia, kad jeigu spec klientu nera, kasininke privalo patarnauti kitus.
Aisku jai yra lengviau neaptarnauti kitu, nei stebeti ar eileje nestovi spec klientai ir juos kviesti i prieki.

Sutinku,jei pirmiausia aptarnauja nestuke.gif ar su mazais vaikais, bet pvz daznai b nestuke.gif buna, kad kasos stovi su pilnuteliu vezimu dieduliai ar motereles, ir taip nosi raukia, kai prasai praleisti... ir dar turi kruva kometaru isklausyti.

Manau, kad cia gal ne kasininkiu, o zmoniu tolerancijos stoka. Jei jau kasa skirta specialiai nestukems, neigaliesiems, tai ji tam ir skirta. Negi del to kad pvz. 4 neigaliuju vietos tuscios, statysit ten automobili? Ne, jei skirta, tai skirta. Tai kai salia dar 20 kasu dirba, tai nematau reikalo brautis i ta spec kasa ir dejuoti, kad neaparnauja paprastu pirkeju. Kad ir su vienom kojinem - na cia gal kasininkes geranoriskumo reikejo, tikria nesunku 1 preke nuskanuoti, bet del to koliotis kad neaptarnavo, tai schmoll.gif

QUOTE(Aušrinė @ 2008 12 16, 13:10)
O aš patenkinta Maximos vaikų kasų pardavėjom - nė karto nenusivyliau, visada buvau su mažąja pakviesta į priekį ir maloniai aptarnauta. Skirtingai nei Rimi vaikų kasose - va čia tai niekas dėmesio nekreipia wink.gif

As tai RImi pati stengiuosi prasibrauti, na yra teke, kad pardaveja ir pakviecia, bet daznai tokiu zvilgsniu ir komentaru is stovinciuju tenka isgirsti doh.gif
o maximose tai pvz kauno akropoly ir mindaugo maximoj tai ten visada pakviecia i prieki, kitur nebutinai. Matyt, ir nuo kasininkes nuotaikos priklauso bigsmile.gif

QUOTE(Vanilinė @ 2008 12 18, 23:31)
Aha ir aš tą pastebėjau, šaunuoliai thumbup.gif Girdėjau kad ir algos tokiose kasose daugiau moka, nes ir su pirkėjais daugiau koliotis tenka biggrin.gif

As ir mokeciau joms daugiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
man irgi ne karta teko isklausyti priekaistus sitose vaikuciu kasose. fu, visa pusdieni sugadina tokie nemalonus zmones.
turiu pasiulyma, sugalvojam koki nors skambu posaki, kuri pasake is karto uzciauptumem visus nepatenkintus pensininkus ir pan...
pvz " atsiprasau, turbut sumaisete, sita kasa skirta ne suvaikejusiems zmonems, o teveliams suvaikuciais...." mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 12 21, 15:38)
negi taip sunku ismokti skaityti - toje kasoje PIRMIAUSIA aptarnauja nescias moteris ir tevus su vaikais iki triju. Ar tamsta mokykloje nesimokei ir nezinai ka reiskia zodis pirmiausia?
Na logiško mąstymo pas TAMSTĄ nerasta. Jeigu nemokėčiau skaityti, tai rašyti juo labiau. Ar ne? biggrin.gif

Na bet teisingai čia kažkuri pasebėjo- jeigu kasa nėščioms, tai ko ten brautis? O jeigu jau tikrai labai skubu, tai nemanau, kad atsirastų laiko dar eiti kažkur ir aiškintis, dėl aptarnavimo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 21 gruodžio 2008 - 19:05