Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

Teingai mamos raso, viskas priklauso nuo kasininkes ne visos pakviecia i prieki mamas su vaikuciais, bet kiti zmones ir izulumo turi, kad stoja i sia kasa ir dar nepatenkinti buna. bigsmile.gif
Atsakyti
Dažniausiai apsiperkam Akropolio maximoj,tai ten tikrai dabar tvarka būna,ir kasininkės tikrai pareguliuoja eilutę jei ne tiem klientams kasa thumbup.gif Anksčiau tai dažnokai dar bart prie tokių kasų gaudavom,kad valkiojames čia su vaikais,geriau namie sėdėtumėm doh.gif Bet Rimi kiek teko stovėt toje kasoje,tai nei karto kasininkė nereguliavo eilutės prie kasos.Ir kaip taisyklė joje daugiausiai žmonių stovi ir aišku ne tie kuriems ji skirta schmoll.gif
Atsakyti
Mano maximoj, ukmerges g. yra tokios kasos bet jos niekuomet nedirba doh.gif o seip manau mamytes pacios turetu pasakyti kad jas uzleistu kiti nes ne visada zmones ziuri kur atsistoja, negi jus niekad nesat pataike i ekspres kasa su daugiau nei 5 prekem? As daznai prasiskinu kelia per tokius kur stovi ne ten, juk man pirmenybe, o jei bumba tai ir tegu
Atsakyti
as jau jei pakliunu su vaikais ir pamatau, kad toje kasoje stovi zmones be vaiku, tai iskarto pasakau, kad mums cia be eiles ir problemu nekyla, visada uzleidzia.
Atsakyti
Kaip ir nebuna problemu dabar su tomis vaikiskomis kasomis. O kai jos tik atsirado, tai visko pasitaikydavo. Paskutini karta tokioje kasoje stovejo du vyrukai, tai vyras garsiai pareiske - lyg ir nesimato, kad nescias. Tai tie labai susinepatogino ir greitai dingo is tos kasos...
Mes patys, kai bunam be vaiko, i tas kasas neinam net ir kai jos tuscios buna. O gal jau pradejus skanuoti prekes ateis teveliai su klykianciu maziumi, ar paskutini menesi nescia moteriske...
Atsakyti
pagaliau atejo laikas, kai pilvukas pasimate, db galiu drasiai eit i kasa tevams su mazyliais ir nescioms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltupe @ 2009 03 07, 12:51)
Dažniausiai apsiperkam Akropolio maximoj,tai ten tikrai dabar tvarka būna,ir kasininkės tikrai pareguliuoja eilutę jei ne tiem klientams kasa  thumbup.gif Anksčiau tai dažnokai dar bart prie tokių kasų gaudavom,kad valkiojames čia su vaikais,geriau namie sėdėtumėm  doh.gif Bet Rimi kiek teko stovėt toje kasoje,tai nei karto kasininkė nereguliavo eilutės prie kasos.Ir kaip taisyklė joje daugiausiai žmonių stovi ir aišku ne tie kuriems ji skirta  schmoll.gif

O man kelis kartus Žirmūnų Rimi, kasininkė per pusę parduotuvės šaukė: ateikit čia su vaiku! Bet dabar pasikeitė kasininkė ir to nebebūna. Jei nori be eilės reik pačiai su žmonėm aiškintis, kas iš jų su mažais vaikais, kas nėščias.

O apskritai, tai nebevaikštau aš į tas kasas, nes jau atsibodo stumdytis. Tai ant kokios nėščios nervuotos užsirauni (šiaip aš labai pakanti, bet vieną kartą trūko kantrybė: stovi jauna moteris, perka butelį degtinės ir becheruvkos, pasižiūrėjau aš į ją iš šono - pilvo nesimato, pasižiūrėjau ką perka ir dėl visa ko paklausiau: -Jūs nėščia? Kaip ji pradėjo putotis, tipo jums ką pažymą parodyt, kokios sąžinės žmogus turėtų būti, kad be reikalo eitų į šią kasą, lyg tai į tas kasas eiliniai nevaikšto) , tai koks diedas stovi kurtumo rėžimą užsistatęs.
Atsakyti
QUOTE(smiltupe @ 2009 03 07, 13:51)
Dažniausiai apsiperkam Akropolio maximoj,tai ten tikrai dabar tvarka būna,ir kasininkės tikrai pareguliuoja eilutę jei ne tiem klientams kasa  thumbup.gif Anksčiau tai dažnokai dar bart prie tokių kasų gaudavom,kad valkiojames čia su vaikais,geriau namie sėdėtumėm  doh.gif Bet Rimi kiek teko stovėt toje kasoje,tai nei karto kasininkė nereguliavo eilutės prie kasos.Ir kaip taisyklė joje daugiausiai žmonių stovi ir aišku ne tie kuriems ji skirta  schmoll.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif Bent jau zirmunu hyper rimi tai tikrai vaikuciu eiles buna ilgiausios, didzioji dauguma ten stovinciu - nei nescios, nei su vaikuciais, o kasininkes tu, kuriems tos eiles skirtos, "nepastebi" ir eiliu nereguliuoja.

Karta maciau, kaip viena seima su vaikuciu atsistojo i prieki, tai eileje kilo surmulys ir burbejimas, vos ne rekimas ant seimos, kaip jie driso taip pasielgti, o kasininke nei zodzio nepratare apie eiles paskirti ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 04 19, 17:43)
Mano maximoj, ukmerges g. yra tokios kasos bet jos niekuomet nedirba  doh.gif  o seip manau mamytes pacios turetu pasakyti kad jas uzleistu kiti nes ne visada zmones ziuri kur atsistoja, negi jus niekad nesat pataike i ekspres kasa su daugiau nei 5 prekem? As daznai prasiskinu kelia per tokius kur stovi ne ten, juk man pirmenybe, o jei bumba tai ir tegu

As irgi pora kartu apsirikau ir ne ten pataikiau)...tikrai ne visada pasiziuri zmogus, kokioj kasoj stovi verysad.gif
Atsakyti
Visada pasinaudodavau šia kasa thumbup.gif
Atsakyti
kol neturiu leliuko niekada šios kasos neužimu, bet pikta kai atsistoja žmonės be vaikų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2009 05 05, 10:37)
Tai jau tikrai  drinks_cheers.gif  Bent jau zirmunu hyper rimi tai tikrai vaikuciu eiles buna ilgiausios, didzioji dauguma ten stovinciu - nei nescios, nei su vaikuciais, o kasininkes tu, kuriems tos eiles skirtos, "nepastebi" ir eiliu nereguliuoja.

Karta maciau, kaip viena seima su vaikuciu atsistojo i prieki, tai eileje kilo surmulys ir burbejimas, vos ne rekimas ant seimos, kaip jie driso taip pasielgti, o kasininke nei zodzio nepratare apie eiles paskirti ir pan.  doh.gif

Pradėjau ir aš naudotis šitomis kasomis, kadangi jau pilvukas lenda nestuke.gif , o burbantiems atsakymas vienas - čia juk pažymėta kasa busimoms mamytėms ir tėveliams su mažyliais, kas jums liepė čia stot? ir tegul burba kiek tik nori tongue.gif
Atsakyti