Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(Almost @ 2010 11 26, 11:33)

o dėl mamų ir neįgaliųjų kasų... aš kažkaip niekad ten neužsuku ir nematau anei vienos bėdos. nei aš mama, nei nėštukė, nei neįgali (ačiū Die), tai ko ten eit į tą kasą? kojos nenulaikys pastovėt 2-3žmonių eilėj?

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku - net neziuriu i tas kasas - ir man ramu, ir tie, kuriems skirtos sios kasos greiciau apsisuka smile.gif
Atsakyti
kLAIPĖDOS Akropoly kažkaip nepasitaikė incidentų, bet kituose miestuose, jei nori su vaikais prieit be eilės pro kitus, tai susilauki tiek pykčio, pašaipų, kad geriau jau palauki. Ypač senės pensininkės nekantrios doh.gif Kažin, ar ir aš tokia pasenus būsiu
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 09 14, 10:59)
Kokios cia tokios salygos? Ypac nesti buna nesciuju vyrai. Laabai blogai jauciasi ir labai chamina. Kalbu ne is pavydo, tiesiog slyksciai dauguma ten atsistojusiu elgiasi. Ir dar karta sakau, jei zmogui nelabai gera ir jis papraso zmoniskai, bet kurioje kasoje bus isgirstas ir pamatytas.
O jei jauciates gerai, o pries jus stovi ne nescias, ne su vaiku (p.s. vaikai vaikais laikomi tik iki treju metu), ir jei tas vargsas ne nescias nori greiciau nusipirkti pora prekiu, negi taip butina rekauti, ironizuoti, verztis per galva, negi numirsit, kad pastovesit? g.gif

Du kartus pasinaudojau privelegija atsistoti prie "mamų" kasų. Abu kartus buvau nemaloniai nustebinta ir abu kartus - "naujųjų mamyčių".
Pačios chamiškiausios, pačios agresyviausios arba naujai keptos nėščiosios arba šviežiai keptos mamytės su vaikais.
Pirmą kartą buvau "nustebinta" mamytės, kuri man įkyriai baksnojo su vėžimėliu į kojas. Po to vos ne už rankos pagriebusi atsuko į save ir vystosi panašus dialogas:
- Ponia, jūs skaityti mokate?
- Moku.
- Jūs stovite ne jums skirtoje kasoje.
Tada aš jau atsisuku visu stotu ir paklausiu jos:
- O kuri kasa man skirta? Kryptį nurodykit. g.gif

Antras atvejis irgi prie "mamų kasų". Stovim su vyru kasoje, šeštadienis. Vyras "o, turim nemokamą express bilietą" ir šypsosi į pilvą rodydamas. Atsistojom. Tada aš jau tylėjau, vyrs yra. Moteriškė irgi su vaikais vežime, antras vežimas prekių kalnas. Prie mūsų prišoka:
- Praleiskit aš su vaikais.
- Mes irgi.
Prasideda rankų mostai ir nepatenkintas šūkavimas.

Prišoka apsauginis:
- Praleiskit moterį su vaikais į priekį.
- O kuris vaikas labiau vaikesnis - tas kuris jau gimė ar tas kuris dar negimė, bet tuoj gims?

Žodž, mamos - chamkos esate. Ir čia paskaičius, galiu pasakyti, kad nemaža dalis yra chamų.
Atsakyti
Tiek Vilniaus Akropolyje, tiek Rimi Hyper market, visada naudojosi siomis kasomis, kai einu su vaiku apsipirkt, ir niekur dar nebuvo problemu. Jeigu kasa tuscia ir prieina zmoniu be vaiku, tai pardavejos pacios, pamaciusios kad ateina nestukes arba mamos su vaikais, visada juos priima pirmumo tvarka. Ir dzin man visiskai, kas ka burba, kam eit i ta kasa, jeigu bet kuriuo momentu gali prieit zmones, kuriems sios kasos skirtos. Tiesiog musu zmonems vis dar truksta tolerancijos, ir dar ilgai jos truks.
Suprantu parduotuviu politika, jeigu nera nesciu ir su vaikais , tai gali aptarnauti bet ka, kad tik kasoj veltui pardavejas nesedetu, kiekvienas verciasi kaip gali. Na bet malonu kai pacios ir isvaro tuos zmones, nes jie dazniausiai atsistoja ir apsimeta, kad nieko nemato, nieko negirdi ir bumba istisai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 02 22, 11:18)
Du kartus pasinaudojau privelegija atsistoti prie "mamų" kasų. Abu kartus buvau nemaloniai nustebinta ir abu kartus - "naujųjų mamyčių".
Pačios chamiškiausios, pačios agresyviausios arba naujai keptos nėščiosios arba šviežiai keptos mamytės su vaikais.
Pirmą kartą  buvau "nustebinta" mamytės, kuri man įkyriai baksnojo su vėžimėliu į kojas. Po to vos ne už rankos pagriebusi atsuko į save ir vystosi panašus dialogas:
- Ponia, jūs skaityti mokate?
- Moku.
- Jūs stovite ne jums skirtoje kasoje.
Tada aš jau atsisuku visu stotu ir paklausiu jos:
- O kuri kasa man skirta? Kryptį nurodykit.  g.gif

Antras atvejis irgi prie "mamų kasų". Stovim su vyru kasoje, šeštadienis. Vyras "o, turim nemokamą express bilietą" ir šypsosi į pilvą rodydamas. Atsistojom. Tada aš jau tylėjau, vyrs yra. Moteriškė irgi su vaikais vežime, antras vežimas prekių kalnas. Prie mūsų prišoka:
- Praleiskit aš su vaikais.
- Mes irgi.
Prasideda rankų mostai ir nepatenkintas šūkavimas.

Prišoka apsauginis:
- Praleiskit moterį su vaikais į priekį.
- O kuris vaikas labiau vaikesnis - tas kuris jau gimė ar tas kuris dar negimė, bet tuoj gims?

Žodž, mamos - chamkos esate. Ir čia paskaičius, galiu pasakyti, kad nemaža dalis yra chamų.

Nakviša,bet juk tos kasos skirtos ir nesciosioms,o,kad chamavotu bobu pilna musuose-tiesa,su vaikais ir be vaiku.
Pati turiu du mazus bamblius,jei tenka pastovet eileje,tai ir pastovim.Buna,kad toj kasoj stovi koks diedas su bambaliu alaus,ale jis ten ilgai neuztrunka,niekad neveju,nerekiu,nemusu zmoniu.

Pamenu pradzioje nestumo mane labai pykino,tai as i ta kasa niurktelejau,kad neapsivemciau,smarkiai buvau iskoliota drutos bobos su trimeciu doh.gif doh.gif
Tai kur teisybe????
Kartais atrodo,kad tokios kasos puiki vieta issiliet,nebutu tu kasu ir nenumirtu anei viena. Rimi mamyte su vakiuku,priesais stovinciam vyrukui isreke,kad jis galva virsun pakeltu ir paskaitytu kokia cia kasa, tas ramiu tonu atsake:
-Jum gerai,kai Jus skaityt mokat...
Susimokejes uz bulka ir sikpopieri nuejo.
Tai kai kurie eilej stovintys balsu uzsijuoke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 01 kovo 2011 - 11:00
QUOTE(Silvy @ 2011 03 01, 10:46)
Nakviša,bet juk tos kasos skirtos ir nesciosioms,o,kad chamavotu bobu pilna musuose-tiesa,su vaikais ir be vaiku.
Pati turiu du mazus bamblius,jei tenka pastovet eileje,tai ir pastovim.Buna,kad toj kasoj stovi koks diedas su bambaliu alaus,ale jis ten ilgai neuztrunka,niekad neveju,nerekiu,nemusu zmoniu.

Pamenu pradzioje nestumo mane labai pykino,tai as i ta kasa niurktelejau,kad neapsivemciau,smarkiai buvau iskoliota drutos bobos su trimeciu doh.gif  doh.gif
Tai kur teisybe????
Kartais atrodo,kad tokios kasos puiki vieta issiliet,nebutu tu kasu ir nenumirtu anei viena. Rimi  mamyte su vakiuku,priesais stovinciam vyrukui isreke,kad jis galva virsun pakeltu ir paskaitytu kokia cia kasa, tas ramiu tonu atsake:
-Jum gerai,kai Jus skaityt mokat...
Susimokejes uz bulka ir sikpopieri nuejo.
Tai kai kurie eilej stovintys balsu uzsijuoke.

pritariu kad nereik tu kasu o tai tokios situacijos buna blink.gif ...... perkam su vyru viena buteli kecupo, as stoviu salimais jis jau moka pinigus iesko pniginej, girdziu atsiprasau, atsiprasau, gal pralesit...... sakau o kur jus papulsit su tuo vezimu..... o ka skaityt nemokat blink.gif sakau mokam, bet gal palaukst kol pinigus sumokesim (nu gal galvojo kad as atskirai pirksiu ar kaip)...... bet butu linksma jei nebutu graudu, ji jau su tuo vezmu pro nescia moteri prasibrove kuri 3 porcijas ledu pirko..... ir nelabai nepastebesi kad ji nescia g.gif ...... vienzo nestuke susirinko ledus ir nuejo i kita kasa i eile atsistojo...... beje uz nestukes niekas daugiau nestovejo blink.gif

p.s. beje tikrai nepastebejom pradzioj kokioj kasoj stovejom ji laisva buvo tai ir priejom, o kol mokejom va kokia situacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 01 kovo 2011 - 12:01
Nors man jau nebeaktualu šitos kasos, bet aš nieko prieš jas neturiu. Visai logiška ir suprantama, kad sunku nėščioms ir su mažais visko norinčiais ir vietoj nepastovinčiais vaikais.
Atsakyti
Labai liuks tos kasos!
Atsakyti
QUOTE(DiorDior @ 2011 03 01, 15:09)
Nors man jau nebeaktualu šitos kasos, bet aš nieko prieš jas neturiu. Visai logiška ir suprantama, kad sunku nėščioms ir su mažais visko norinčiais ir vietoj nepastovinčiais vaikais.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jei nebuna nei vienos pirkejo, einu ir i ta kasa susimoket, bet jei kokia nestuke.gif ar mamyte su vaikuciu eitu, butinai uzleisciau smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone, kad jeigu jau yra parduotuveje kasa nestukem ir mamytem su mazais vaikuciais, tai neturetu joje buti aptarnaujami kiti zmones net jei kasa tuscia ax.gif pati turiu maza vaikiuka ir kartais tikrai vaikas zyzia ir norisi kuo greiciau apsipirkti blush2.gif kai bunu parduotuveje be vaiko, niekada nesistoju i ta kasa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 03 14, 18:11)
Mano nuomone, kad jeigu jau yra parduotuveje kasa nestukem ir mamytem su mazais vaikuciais, tai neturetu joje buti aptarnaujami kiti zmones net jei kasa tuscia  ax.gif  pati turiu maza vaikiuka ir kartais tikrai vaikas zyzia ir norisi kuo greiciau apsipirkti  blush2.gif  kai bunu parduotuveje be vaiko, niekada nesistoju i ta kasa  mirksiukas.gif

Mano nuomone tokia pati.
Va vakar susidurem su idomia situacija.
Zmoniu pilna, visose kasoses darbas vyksta pilnu pajegumu. Mes su vezimu, mazoji rekia pilna gerkle. Pries mus porele, kruva daiktu prisideje. Ateina ju eile krautis daiktus ant takelio. Jie pradeda kazkaip keistai mindzikauti, nes pamato mus. Apsidairo, mato kitose kasose dar daugiau zmoniu. Pradeda krauti pilna vezima. Siaip as auklejimu neuzsiimu ir visada stoviu saziningai, bet mazoji klykia neaisku ko. Paprasau ju mus praleisti. Moteriske susinepatogina, o vyras puola mane, kad jo dama nescia. Aisku, tada as apsiraminu, net geda pasidaro. Susedus i masina prisipazistu vyrui, kad man geda ir reikejo tos poreles atsiprasyt. Pasirodo ir vyras buvo tos pacios nuomones, kad jie tycia ta pasake, nes nenorejo stovet eilej normalioj. Kai as laukiausi as ir eidavau i ta kasa, nei as trypdavau pries dedant daiktus nei ka. Cia kiekvieno sazines ir kulturos reikalas. Aisku, parduotuves politika irgi labai svarbi.
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 03 14, 19:11)
Mano nuomone, kad jeigu jau yra parduotuveje kasa nestukem ir mamytem su mazais vaikuciais, tai neturetu joje buti aptarnaujami kiti zmones net jei kasa tuscia  ax.gif  pati turiu maza vaikiuka ir kartais tikrai vaikas zyzia ir norisi kuo greiciau apsipirkti  blush2.gif  kai bunu parduotuveje be vaiko, niekada nesistoju i ta kasa  mirksiukas.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti