Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

maniske tai vyru demesiu jau dabar nesiskundzia:irnesakyk: ai i vezima lipa, o praeita savaite poliklinikoj ir bucki gavo i kakta... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 28, 18:44)
nu dickis bigsmile.gif

nu jo smile.gif jau nesciai man sake bus didelis vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
visi parodyti mamyciu angeliukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina* @ 2008 07 28, 22:46)
visi parodyti mamyciu angeliukai  thumbup.gif  wub.gif

laukiam ir tavo nuotraukyciu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prisiduodu po TA ir keliausim i kitus namucius.
tai va: Galvytes apimtis - 40 cm; Krutines apimtis - 42,5 cm; Svoris - 5430 g; Ugis - 62 cm thumbup.gif
Jau mes nebecypukai blush2.gif

Su ziogeliu lauksim mes JUSU kitoj temelej 4u.gif
Atsakyti
Maziausios mes cia tarp jusu visu ir i kita temele ateisim tik po menesiuko,o taip smagu cia su jumis bendrauti ir visai nesinori,kad jus pabegtumet.Mano mazoji auga sveikute (aciu Dievui),bet va mane bedos vis kamuoja.Vakar ant akie miezis isaugo,tai siandien jau vos matau,kokia akis sutinus.
Beja,labai grazus visu mazyliai,pasirodytume ir mes,tik kad nezinau kaip tai padaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 29, 10:49)
Sveikos merginos, prisiduodu po TA ir keliausim i kitus namucius.
tai va: Galvytes apimtis - 40 cm; Krutines apimtis - 42,5 cm; Svoris - 5430 g; Ugis - 62 cm  thumbup.gif
Jau mes nebecypukai  blush2.gif

Su ziogeliu lauksim mes JUSU kitoj temelej  4u.gif

tai lauk musu ateinant wink.gif
o maniskis menesio laiko beveik tiek svere 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 29, 12:15)
Maziausios mes cia tarp jusu visu ir i kita temele ateisim tik po menesiuko,o taip smagu cia su jumis bendrauti ir visai nesinori,kad jus pabegtumet.Mano mazoji auga sveikute (aciu Dievui),bet va mane bedos vis kamuoja.Vakar ant akie miezis isaugo,tai siandien jau vos matau,kokia akis sutinus.
Beja,labai grazus visu mazyliai,pasirodytume ir mes,tik kad nezinau kaip tai padaryti  verysad.gif

neliudek, ateis nauju mamyciu tuoj wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 29 liepos 2008 - 11:25
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 29, 10:15)
Beja,labai grazus visu mazyliai,pasirodytume ir mes,tik kad nezinau kaip tai padaryti  verysad.gif

paskaityk cia
tikiuosi padejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 29, 12:15)

o as darau taip:

prisiregistravau cia http://www.fotki.com/Lithuania/lt/
tada ten susidejau nuotraukas.
o paskui ant tos nuotraukos su pele pasirenku properties ir ten nukopinu tos nuotraukos nuoroda.
kuria cia idedu. t.y. zinutes irankiu juostoja pasirenku IMG ir ten irasau ta nuoroda.
ir viskas 4u.gif
Atsakyti
persudetinga man cia.Liksim mes nepasirodziusios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 29, 14:12)
persudetinga man cia.Liksim mes nepasirodziusios  verysad.gif

nieko sudetingo.pabandyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 29, 12:20)
nieko sudetingo.pabandyk wink.gif

tikrai nesudetinga as pati taip darau... ax.gif
Atsakyti