maniske tai vyru demesiu jau dabar nesiskundzia:irnesakyk: ai i vezima lipa, o praeita savaite poliklinikoj ir bucki gavo i kakta...

QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 28, 18:44)
nu dickis

nu jo

visi parodyti mamyciu angeliukai

QUOTE(Kristina* @ 2008 07 28, 22:46)
laukiam ir tavo nuotraukyciu

Sveikos merginos, prisiduodu po TA ir keliausim i kitus namucius.
tai va: Galvytes apimtis - 40 cm; Krutines apimtis - 42,5 cm; Svoris - 5430 g; Ugis - 62 cm
Jau mes nebecypukai
Su ziogeliu lauksim mes JUSU kitoj temelej
tai va: Galvytes apimtis - 40 cm; Krutines apimtis - 42,5 cm; Svoris - 5430 g; Ugis - 62 cm

Jau mes nebecypukai

Maziausios mes cia tarp jusu visu ir i kita temele ateisim tik po menesiuko,o taip smagu cia su jumis bendrauti ir visai nesinori,kad jus pabegtumet.Mano mazoji auga sveikute (aciu Dievui),bet va mane bedos vis kamuoja.Vakar ant akie miezis isaugo,tai siandien jau vos matau,kokia akis sutinus.
Beja,labai grazus visu mazyliai,pasirodytume ir mes,tik kad nezinau kaip tai padaryti
Beja,labai grazus visu mazyliai,pasirodytume ir mes,tik kad nezinau kaip tai padaryti

QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 29, 10:49)
Sveikos merginos, prisiduodu po TA ir keliausim i kitus namucius.
Jau mes nebecypukai

Jau mes nebecypukai

tai lauk musu ateinant

o maniskis menesio laiko beveik tiek svere

Papildyta:
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 29, 12:15)
Maziausios mes cia tarp jusu visu ir i kita temele ateisim tik po menesiuko,o taip smagu cia su jumis bendrauti ir visai nesinori,kad jus pabegtumet.Mano mazoji auga sveikute (aciu Dievui),bet va mane bedos vis kamuoja.Vakar ant akie miezis isaugo,tai siandien jau vos matau,kokia akis sutinus.

neliudek, ateis nauju mamyciu tuoj

QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 29, 10:15)

paskaityk cia
tikiuosi padejau...

QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 29, 12:15)

o as darau taip:
prisiregistravau cia http://www.fotki.com/Lithuania/lt/
tada ten susidejau nuotraukas.
o paskui ant tos nuotraukos su pele pasirenku properties ir ten nukopinu tos nuotraukos nuoroda.
kuria cia idedu. t.y. zinutes irankiu juostoja pasirenku IMG ir ten irasau ta nuoroda.
ir viskas

persudetinga man cia.Liksim mes nepasirodziusios

QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 29, 14:12)
nieko sudetingo.pabandyk

QUOTE(kristi_ @ 2008 07 29, 12:20)
tikrai nesudetinga as pati taip darau...