Įkraunama...
Įkraunama...

Važiavimas dviračiu

gal yra mamyciu,kurios megsta pasivazineti dviraciais su vaikais kedutese.?i ilgesnius zygius dviraciu,dar nesiryztu leistis,bet va neilgi thumbup.gif
Atsakyti
pasirodo forume nera mamyciu,megstanciu vazineti dviraciais. sad.gif
Atsakyti
mes su suzadetiniu megstam vazineti dviraciais mirksiukas.gif
Atsakyti
Važiuoju biskutuką. Ir ką? smile.gif
Atsakyti
Mes ne keduteje mes priekaboje vaika laikom , patogiau keliaut ir amunicija telpa ir vaikui zymiai komfortiskiau , nors aplinkiniai dar neprate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta j @ 2005 05 26, 08:22)
gal  yra mamyciu,kurios megsta pasivazineti dviraciais su vaikais kedutese.?i ilgesnius zygius dviraciu,dar nesiryztu leistis,bet va neilgi thumbup.gif

Nusipirkom kedutę ir norim ją išbandyti. Tik va problema - niekur nerandam vaikui tinkančio šalmo. Girdėjau, kad yra Umaruose, bet ten 100 lt kainuoja. O Maximuose ir Rimi yra tik suaugusiems. O kur Jūs gavote šalmą vaikui?
Atsakyti
QUOTE(Tereska @ 2005 06 18, 18:10)
O kur Jūs gavote šalmą vaikui?

Mes prikom Akropolyje kažkurioj sporto prekių parduotuvėj, riedutininkams skirtą šalmą, nes dviratininkams neradom. Tiesa, tai buvo gal prieš pora metų.
Atsakyti
dairaus salmo dabar as.normalesni nusiziurejau 82lt,buvusiam kino teatre pries keliu policija,pramones dviraciu parduotuvej.man labai thumbup.gif priekabos atrodo.isauksim mes kedute,manau irgi isigysim.populiareja priekabos.
tai gal vaziuojam kur pasivazinet?atves dienos./
Atsakyti
Ar yra Kaune kas nuomuoja dviracius. Noretume su draugu pasivazineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2005 06 14, 21:28)
mes su suzadetiniu megstam vazineti dviraciais  mirksiukas.gif

mes su vyru, labai megstam vazinet dviraciais, tai kait tik tinkamas oras ir kai tik turim laisvo laiko, iskart lekiam thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš mėgstu dviračius, daja savo kol kas neturiu.
Kai turėjau - dažnai važinėjaus (tiesa, tai buvo mano ankstyva jaunystė) blush2.gif
Atsakyti
Tai,kur tos visos dviratininkės dingo? g.gif
Prasidėjo geri orai.......šiandien prasilėkėme :tai Kaune,tik vieną porą sutikome su visa šeima besivazinėjančią......... blink.gif Mazai dar zmonių -mėgstančių šį laisvalaikio praleidimo būda g.gif jaunimo daugiau..........(gal ateityje bus daugiau) mirksiukas.gif
Atsakyti