Įkraunama...
Įkraunama...

Važiavimas dviračiu

atanaujinu temą
pasiūlykit kokias trasas Vilniuje
išskyrus link Žaliųjų ežerų
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 05 19, 10:09)
atanaujinu temą
pasiūlykit kokias trasas Vilniuje
išskyrus link Žaliųjų ežerų

o ten l.gera trasa thumbup.gif mes gyvenam Ateities g.tai tik ten ir vaziuojam.praeita sestad.sezona atidarem mirksiukas.gif vaziavom prie tokio ezero,kur su auto neprivaziuosi,tai l. thumbup.gif
Atsakyti
1. Netoli nuo Vilniaus galima važiuoti prie Belmontų atodangos (iš apačios) - ten dar netoli smėlio laikrodis ir piliakalnis yra.
2. Palei Nemenčinės plentą yra dviračių takas, o truputį pasukus į dešinę Baldžio ir Antavilio ežerai
3. Netoli trakų Varnikų miške yra naujas pažintinis takas (neseniai ir per žinias rodė), bet čia jau daugiau km gaunasi jei nuo Vilniaus važiuot dviračiu smile.gif arba galima dviratį atsivežti mašina
4. Neries regioninis parkas. Galima iš jo išlįsti prie Dūkštų ir dar pavažiuoti apie 3km ir ten yra medinių skulptūrų parkas, akmuo su runų ženklais, o kitoj pusėj kelio taip pat pažintinis takas (dar nebuvau). Mums du kartus toks pasivažinėjimas Kernave baigėsi smile.gif - t.y. dar ir atgal grįžt teko ir apie 100km gavosi, todėl patariu gerai įvertint savo jėgas ir prisimint, kad teks grįžti biggrin.gif
Atsakyti
Mes gyvenam Eiguliuose, Kaune .Vaziuojam i Kleboniskiu miska ir aplink visokiais takeliais .Dar Jonavos gatve link senamiescio, bet nelabai man patinka kai salia masinos uzia schmoll.gif . Gal dar koki gera marsruta zinot?
Atsakyti
Sveikos smile.gif nežinau ar čia papuoliau, bet klausimas labai paprastas, bet kartu ir sudetingas smile.gif ar kas nors mokėtės važiuoti dviračiu būdamas jau nebe vaikas? smile.gif noriu vieną žmogų paskatinti tai padaryti, bet nežinau kaip...
Atsakyti
Pasodinkite ant dviracio ir nustumkite nuo kalniuko.Kitu budu nezinau-man vaikystej taip padare biggrin.gif
Atsakyti
Na mokiausi vaziuoti dviraciu dar vaikas, bet jau buvau gerokai vyresnis vaikas, tai manau panasus jausmas kaip suaugusiam. Manau tikrai nieko sudetingo. Is pradziu kazkas turi palaikyt, kad ismoktu pusiausvyra laikyt, o paskui paleidi ir pats vaziuoja. Siaip ismokt pacia esme galima per pusvalandi, o paskui jau pats tobuleji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 04 05, 14:23)
Sveikos smile.gif nežinau ar čia papuoliau, bet klausimas labai paprastas, bet kartu ir sudetingas smile.gif ar kas nors mokėtės važiuoti dviračiu būdamas jau nebe vaikas? smile.gif noriu vieną žmogų paskatinti tai padaryti, bet nežinau kaip...

Pirmiausia ta zmogu ismokykite vaziuoti su triratuku. Kai jau ismoks-tuomet galit mokint su dviraciu,bet sonuose dar maziukus ratukus pririskit. Ismoks,pamatysit.

O cia kad motyvacijos daugiau butu:
http://www.youtube.c...q0&translated=1
Atsakyti
Sveikos  nežinau ar čia papuoliau, bet klausimas labai paprastas, bet kartu ir sudetingas  ar kas nors mokėtės važiuoti dviračiu būdamas jau nebe vaikas?  noriu vieną žmogų paskatinti tai padaryti, bet nežinau kaip...

QUOTE(vilnera @ 2010 04 06, 12:32)
Pirmiausia ta zmogu ismokykite vaziuoti su triratuku. Kai jau ismoks-tuomet galit mokint su dviraciu,bet sonuose dar maziukus ratukus pririskit. Ismoks,pamatysit.

Yra toks fainas dalykelis bigsmile.gif

user posted image
O shiaip ir ....... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lira: 06 balandžio 2010 - 13:16
QUOTE(due drops @ 2010 04 06, 00:00)
Pasodinkite ant dviracio ir nustumkite nuo kalniuko.Kitu budu nezinau-man vaikystej taip padare biggrin.gif

Man irgi biggrin.gif Bet pries tai net nepaaiskino, kur stabdziai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Zimbabve2010, as mokiausi vaziuot su dviraciu budama 19m. aisku nusivezem dvirati i ramesne aikstele ir labai greitai ismokau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 04 05, 14:23)

Ech,nežinau...Norėčiau kažką patarti,bet kad pati dar nemoku važiuoti dviračiu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors man tik 18metų,bet vis tiek gan gėda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bathor: 06 balandžio 2010 - 18:29