Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(grin @ 2008 08 11, 11:20)
pasakykit, ką reiškia tas airport-check-in? nes jeigu imi lagaminą, tai automatiškai airport check-in ir +34lt. o jeigu imi online check-in, tada 0Lt. bet ar paskui nereikės oro uoste vietoj už registravimą susimokėti?
beje, dėl to vežimėlio. prieš perkant bilietus, perskaičiau, kad gali vieną vežtis ir nemokamai, tik tai reikia pažymėti bookinantis. jį leidžia pasirinkti tik imant lagaminą, bet vistiek man išmetė, kad tai kainuoja papildomai 70lt.
gal kažką ne taip dariau?

airport-check-in reike kad prisiregistruosi oro uoste o ne intrnetu mirksiukas.gif
tad kai perki bilietus turi pazimeti kad nori prisiregistruoti oro uoste ir susimoketi ta mokesti ax.gif jei perkant bilietus pazimejei kad nori online check-in tuomet oro uosrte negalesi prisiregistruoti, tai turi padaryti internrtu ir atsiprintinti toke kortele, bei negali tureti registruojamo bagazo... ax.gif
uz vezimeli moketi nereike jei yra perkamas infant vaikui iki 2metu bilietas, ir pazimeti nieko nereike.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal zinot, ar galima ryanair bilietus perpirkti is kito zmogau? Kaip buna kitose avialinijose, kad perraso varda uz tam tikra mokesti ir skrendi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute3 @ 2008 08 15, 13:14)
Sveikos mamytes,
gal zinot, ar galima ryanair bilietus perpirkti is kito zmogau? Kaip buna kitose avialinijose, kad perraso varda uz tam tikra mokesti ir skrendi?  ax.gif

Jei Ryanaire taip galima, tai reikia važiuot į Ryanair atstovybę (matyt Kauno oro uoste) ir keist vardą biliete, arba visa tai man rodos galima padaryti internetu Ryanair.com, turint tą bilietą, suvesti kodą ar paspaust nuorodą , kuri buvo atsiųsta e-mailu ir tada jau ten keistis viską. Nelabai jau pamenu unsure.gif
Atsakyti
Galima, tik keitimas 90% atveju kainuoja daugiau nei pats bilietas biggrin.gif
Atsakyti
Ar aš nemoku g.gif , ar nebegalima matyt skrydžių kainų po savaitę g.gif ? Jau taip užknisa po 1d vartyt dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 08 17, 14:04)
Ar aš nemoku g.gif , ar nebegalima matyt skrydžių kainų po savaitę g.gif ? Jau taip užknisa po 1d vartyt dry.gif

Negalima, aš irgi ieškojau, bet tik po vieną dieną vartyt reikia unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, sumąsčiau kokiam rudenio savaitgaliui trumpą kelionę į Londoną. Kartu noriu tėtį pasiimti, žmogus, kaip ir aš dar nesame skridę, nes mūsų kelionės būdavo netolimos.
Pamačiau, kokiom juokingom kainom žmonės čia skraido ohmy.gif
Paaiškinkit man žaliai, tarkim dabar rašo, jog skrydis iš Kauno į Londoną 5lt. Kokie mokesčiai priedo bus? Lagaminų, kaip žinia, neimtume.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 24, 16:20)
Sveiki, sumąsčiau kokiam rudenio savaitgaliui trumpą kelionę į Londoną. Kartu noriu tėtį pasiimti, žmogus, kaip ir aš dar nesame skridę, nes mūsų kelionės būdavo netolimos.
Pamačiau, kokiom juokingom kainom žmonės čia skraido ohmy.gif
Paaiškinkit man žaliai, tarkim dabar rašo, jog skrydis iš Kauno į Londoną 5lt. Kokie mokesčiai priedo bus? Lagaminų, kaip žinia, neimtume.

kai rezervuoji matosi kiek mokesciai ir pns
Atsakyti
Matai, dar nemygau rezervuoti, nes neketinau biggrin.gif
Bet dabar žinosiu
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 24, 20:18)
Matai, dar nemygau rezervuoti, nes neketinau biggrin.gif
Bet dabar žinosiu

Labai puikiai viskas matosi ir nerezervavus dar smile.gif
Atsakyti
Tai gal aš neatsimerkus žiūriu? g.gif ...
Tik keistoka, kad pasirodo žmonės visam 'lietuviškume' kai kuris tikrai nenusimano šiuose reikaluose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 25, 20:48)
Tai gal aš neatsimerkus žiūriu?  g.gif  ...
Tik keistoka, kad pasirodo žmonės visam 'lietuviškume' kai kuris tikrai nenusimano šiuose reikaluose  schmoll.gif

parodo tuos 5lt ir spausk dar karta next ar kazka tokio, na zodziu sekanti zingsniuka. tada jau parodo visa kaina, o rezervuot dar nereikia.
Atsakyti