Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(gi2lux @ 2008 09 02, 22:05)
dar jei perki su kreditine kortele, papildomai kainuoja netoli 40lt
4u.gif

kas čia per fintas g.gif
Atsakyti
O kaip ten reikalai su skysčiais? Lyg ir galima pasiimti kažkiek, bet kad būtų į mažas talpas supilstyti? Čia kalbu apie rankinį bagažą, kadangi kitokio ir neturėsiu skrisdama unsure.gif Jei negalima imt skysčių į lėktuvą, tai ir higienos reikmenų negalėsiu pasiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2008 09 08, 22:33)
O kaip ten reikalai su skysčiais? Lyg ir galima pasiimti kažkiek, bet kad būtų į mažas talpas supilstyti? Čia kalbu apie rankinį bagažą, kadangi kitokio ir neturėsiu skrisdama unsure.gif  Jei negalima imt skysčių į lėktuvą, tai ir higienos reikmenų negalėsiu pasiimti doh.gif

Nugi kiek kalbėta jau šia tema........

Galima imti skysčius, ne didesnius nei 100 ml pakuotėje/bonkutėje/stiklainėlyje biggrin.gif
Visi skysčiai su buteliukais turi tilpti į 1 litro talpos maišelį (jis toks dvigubai mažesnis už 1 litro pieno maišelį biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 08, 22:35)
Nugi kiek kalbėta jau šia tema........

Galima imti skysčius, ne didesnius nei 100 ml pakuotėje/bonkutėje/stiklainėlyje biggrin.gif
Visi skysčiai su buteliukais turi tilpti į 1 litro talpos maišelį (jis toks dvigubai mažesnis už 1 litro pieno maišelį biggrin.gif ).

Labai ačiū, atiprašau, kad tiek daug neskaičiau blush2.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif
Aš irgi neskaityčiau, tiesiog www.vno.lt yra viskas aprašyta juk smile.gif Ir perkant bilietą turi susipažint su taisyklėm prieš pirkdamas.
Atsakyti
help.gif

Norim pirktis bilietus iš Vokietijos į Ispaniją, Alikantę.

1. Ar nuskaičiuoja mokestį už aptarnavimą kortelės? Kiek?
2. Aš turiu tik Visa Electron ir Master Card... jos nėra kreditinės kortelės. Ar galiu jomis atsiskaityt?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 09, 12:04)
help.gif

Norim pirktis bilietus iš Vokietijos į Ispaniją, Alikantę.

2. Aš turiu tik Visa Electron ir Master Card... jos nėra kreditinės kortelės. Ar galiu jomis atsiskaityt?

uzvakar uzsakinejau bilietus ryga-bremenas-ryga, tai nuskaiciavo 21 lata, uz kreditines Visa korteles aptarnavima.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 09, 13:04)

1. Paprastai nuskaičiuoja, penkis EUR už bilietą.
2. Kai kas giriasi, kad jiems pavyko su Visa Electron užsisakyti. Be mokesčių. Asmeniškai tokių žmonių nesu matęs, į akis jiems pažiūrėti negalėjau. Man nėra pavykę.
Atsakyti
Nu ot,
tai ką tada daryt, kaip nusipirkt man dabar bilietus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 09, 20:04)
Nu ot,
tai ką tada daryt, kaip nusipirkt man dabar bilietus doh.gif

Kreiptis į žmogų, turintį kreditinę kortelę.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 09, 20:12)
Kreiptis į žmogų, turintį kreditinę kortelę.

Nė vienas iš mano pažįstamų jos neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 09, 20:19)
Nė vienas iš mano pažįstamų jos neturi doh.gif

Skubiai reikia? Rašyk į AŽ.
Atsakyti