QUOTE(dlambliukas @ 2008 08 07, 14:00)
Indria, gal gali obuolių pyrago receptą parašyti?

labai jau skaniai atrodo
idejau katik saldumynu su nuotraukom temoje
QUOTE(mammka @ 2008 08 07, 14:56)
Niekad plekšnių nevalgiau

.Koks skonis??
siaip pleksne nera mano megtamiausia zuvis.. tokia truputi rieboka ji
QUOTE(une @ 2008 08 07, 16:31)
ir i pleksnes beziurint seile nutiso

o buna siaip marketuose svieziu pleksniu pirkt ar reikia ieskot saldytu?
neisivaizduoju, mes ja gaunam tiesiai is juodkrantes

pas mane pilna kamera saldytos, galiu pavaisint
musu siandienos pietus

paprasta kepsni ismarinavau (keciupas, garstycios, soju padazas, kiaulienos priekoniai), apvoliojau kiausinyje, dziuveseliuse. iskepiau. kol kepe kepsniai, isviriau stikline ryziu. tada kepsnius dejau ant blekos i orkaite, ant ju boksta ryziu ir fermentinio siurio. kepiau kol issilyde suris

tik kazkaip isejo kad vienintele darzove namie buvo agurkai
o cia vakariene

tarkuotos bulves, kiausinis ir buviu prieskoniai