Įkraunama...
Įkraunama...

Priesaika prie altoriaus

QUOTE(Anaka @ 2005 08 01, 20:36)
Visgi tai yra apeigos. Tad tenka ju laikytis. O vienas kitam skirtus zodzius galite pasakyti pirmaja nakti, kai busite vienu du  wub.gif  wub.gif  wub.gif

tarkim taip, bet juk esme tame, kad mes pisiekiame vienas kitam tuos dalykus is savo sirduts pries dieva... ir manau kad ta priesaika yra tvirtesne jeigu sakoma savais zodziais...argi dievui svarbu kokiais zodziais tu isreiski savo jausmus... o baznycia yra tik dievo tarnas, ar ne taip... jeigu lietuvoj neleidzia savo priesaiku, tai yra kaip yra, bet man butu daug tikriau isgirsti savo vyra sakant zodzius is sirdies ir nebent tai man asara isspaustu... o ta kampuota fraze...man ji labai neromantiska, truputi grubi, as savo jausmus noreciau isreiksti savaip...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 10 09, 00:31)
... o baznycia yra tik dievo tarnas, ar ne taip...

Šiaip tai Bažnyčia Dievo namai...O tarnai pas mus kunigėliai mirksiukas.gif

aš labai norėčiau prie altoriaus sakyti savo priesaiką...,bet tik aš taip noriu sad.gif mano jaunikis sakė kartos paskui kunigą sad.gif Tipo jaudulio ir taip užtektinai bus,dar pamirš žodžius...ech,teks jam nusileist sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulka @ 2005 10 09, 12:45)
Šiaip tai Bažnyčia Dievo namai...O tarnai pas mus kunigėliai mirksiukas.gif

aš labai norėčiau prie altoriaus sakyti savo priesaiką...,bet tik aš taip noriu sad.gif mano jaunikis sakė kartos paskui kunigą sad.gif Tipo jaudulio ir taip užtektinai bus,dar pamirš žodžius...ech,teks jam nusileist sad.gif

va va, jaudulys savo padarys...kazkurioj temoj skaiciau, kad mally net neatsimena kaip liudininkai pasirase biggrin.gif tai priesaika tikrai butu pamirsta biggrin.gif
Atsakyti
nu tikrai per jauduli uzmirsciau visa sugalvota savo priesaika, visgi tai labai jaudinanti akimirka, gerai kai kunigelis sufleruoja biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
manau ir taip sunku jau kartoti paskui kuniga, o jei dar savo...tai tikrai gali pamirst!
manau savo zodzius kaip pasipirs galiti busimas jaunikis pasakyti...o paskui...prie altoriaus...galima ir pakartoti tuos kurie yra iprasti.

na bent jau as zadu tuos iprastuosius kartoti, kazkaip man su kuryba ne kaip..beje ir busimas jaunikis nelabai i tai kaip ziuri...
Atsakyti
as tai is susijaudinimo apsibliauciau... cry.gif
Atsakyti
na bažnyčioje, kurioje tuoksimės, yra truputį kitaip.
ten kunigas nesufleruoja priesaikos žodžių...
kai nunešėm visus dokumentus, kunigas davė priesaikos tekstą ir tekstą, kurį reikia sakyti įteikiant žiedus... taip kad šitą duotąją priesaiką reikia išmokti...
Atsakyti
Mes tai savo priesaika patys ismokom. Turejom metus ismokti- tad buvom tikri, kad lemtinga momenta nepamirsim. blush2.gif
Dabar ir siaip megstam vienas kitam siuos zodzius primint, kai kuris nors truputi rauktis pradeda. Svarbiausia "gerbt ir mylet visa gyvenima" wub.gif
Juk tik kelios eilutes - bet visa gyvenima mokesit... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaka @ 2006 01 09, 21:27)
Mes tai savo priesaika patys ismokom. Turejom metus ismokti- tad buvom tikri, kad lemtinga momenta nepamirsim.  blush2.gif
Dabar ir siaip megstam vienas kitam siuos zodzius primint, kai kuris nors truputi rauktis pradeda. Svarbiausia "gerbt ir mylet visa gyvenima"  wub.gif
Juk tik kelios eilutes - bet visa gyvenima mokesit... smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sako, kad dabar kunigai liepia ismokti mintinai ta priesaika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 12, 07:42)
Sako, kad dabar kunigai liepia ismokti mintinai ta priesaika rolleyes.gif

Ne visi mirksiukas.gif Mes galesime pasirinkti ar patys sakysim, ar kartosime paskui ji. Dave mums tuos zodzius, bet manau kad mintinai ju nesimokinsime g.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 01 12, 15:29)
Ne visi mirksiukas.gif  Mes galesime pasirinkti ar patys sakysim, ar kartosime paskui ji. Dave mums tuos zodzius, bet manau kad mintinai ju nesimokinsime g.gif

devita, o ka musu kunigelis sako apie paciu susikurtas priesaikas?
gal zinai... blush2.gif
Atsakyti