Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

QUOTE(GinCherry @ 2008 07 20, 21:11)
Vien gatvej paziurejus puikiai matosi, kad dauguma nesupranta, kad daiktas turi tikti tau, o buti devimas/avimas ne todel, kad madingas  ax.gif

Zinai kaip su tuo tinka-patinka. Kartais kai mase kazka devi savaime tau ima tai patikt ir uzsimanai kazko. Ir labai sunku susitaikyt su mintim, kad tai, kas patinka, tau netinka ax.gif O dar kur problemos isigyt kazka galbut nemadingo, bet tau tinkamo. Imkim kad ir dzinsus. Iki skinny pas mus karaliavo kliosiniai (platejantys nuo blauzdu), o dabar skinny era. Skinny man netinka, o su kliosiniais, kurie man jau irgi groziu nedvelkia, buciau laikoma kazkokia vaiksciojancia atgyvena. Dabar ateina placiu mada, bet ir vel man jie nelabai tinka, manau. O kai ateini ieskotis tinkamesniu, pasirinkimas skinny, skinny, skinny arba dar kur ne kur platus ax.gif Arba niekaip nesibaigianti zemo liemens era. Normaliu liemeniu dzinsu nerasi praktiskai- arba zemu, kad net siknos ravas lauk islis arba paaukstintu, kuris man netinka. Taip ir lieku be dzinsu. Musu parduotuves gana ribotos. Apie turbu isvis nekalbu- jei madingos lakines rankines, o jos tau nepatinka, tai kitokios net nerasi, jei atejo vasara, tai tamsiu dzinsiu net nebeveza, nes juk ne sezonas blink.gif Todel kartais ruba renkuosi ne visada idealiai tinkama. Buna pasirinkimas - labai netinka ar biskiuka netinka ax.gif

Baigiant diskusijas ir kalbant labiau i tema, tai Makaroncike pirmas zmogus, konkreciai pavardines must haves, nes kitu "must haves" galima pasiziuret drabuziu modeliu skyrelyje. Kazkaip praeita savaite audziau minti sukurt tema "Pirkiniu sarasas", kur galetume pasidalint savo busimu pirkiniu sarasu ir i kitu busimus pirkinius paspoksot, bet vis galvojau, ar kas nores dalintis tokia slapta informacija lotuliukas.gif O dabar mani sugalvotoji tema butu panasi i Must haves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 07 20, 22:20)
Mano must haves rudeniui bus :
1.Megzta suknelė/sarafanas
2.Spalvingos, gėlėtos ar dar kokios pėdkelnės
3.Susagstoma megzta liemenė
4.Juodi tiesūs džinsai ne pažemintu liemeniu
Dabar niekas daugiau nebešauna į galvą. Nežinau madinga ir ar "ant bangos", bet tai daiktai kurie bus perkami  cool.gif

Labai norėčiau pavyzdėlius pamatyti 4u.gif tik 4 p. visisškai aiškus, bent jau man rolleyes.gif

Šauni tema biggrin.gif
Atsakyti

Zaraza, ne visai sutinku su tavim smile.gif Nieko nera neimanomo, nes pati ieshkojau dzinsu ne su ziemu liemeniu, nes jie man paprasciausiai nepatinka, ir radau gan paprastai ir ne kokioj parduotuvej, o urmo bazej smile.gif paprasti, tamsiai melyni dzinsai, su normalaus aukscio liemeniu smile.gif
Bet ish esmes sutinku, kad kai ateina kazkokia mada, tai kazka kito isigyti praktishkai be sansu, tas man ir nepatinka labai schmoll.gif

Ash buvau susirasius savo pavasario must have, bet ne visus igyvendinau, tai galbut kazkurie persikels i rudeni ir dar zadu papildyti savo ziemos/rudens saraseli smile.gif dedu ta, kuri turiu, nepapildyta smile.gif

1.klasikinis odinis shvarkelis su dirzu, aptrintos odos, ilgis iki puses slaunu [neisigijau, keliu i rudeni]
2. klasikinis trench coatas [isigyjau]
3.placios kelnes su aukstintu liemeniu, nesiot su vyr, baltiniais, petnesom ir brogue [isigyjau, bet neuzsidejau smile.gif]
4.sortai aukstintu liemeniu [isigyjau, bet ne visai tokius]
5.ankle batai su raisteliais [ne]
6.apatinukas su graziais neriniais, ivairiu spalvu, nesiot su sijonu ir V formos cardi [nenusipirkau]
7.kaubojishki trinti batai [ne]
8.raudonos pedkelnes [ne]
9.juodi aukstakulniai [yra]
10.didele megzta/nerta tashe [ner]
11.idomus papuosalai aksesuarai smile.gif

tai va i rudens sarasha perkeliu odini svarkeli, apatinuka smile.gif

Shiaip labai noriu moherines megztos sukneles ir dar butinai reikia suvarstomu iki keliu batu su nedideliu kulniuku ir leopardiniu kailinuku nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 07 21, 09:46)
Labai norėčiau pavyzdėlius pamatyti 4u.gif tik 4 p. visisškai aiškus, bent jau man rolleyes.gif

Nieko jums neparodysiu tokio ko jūs dar nemačiusios sm'e biggrin.gif tingiu ieškot dabar kur kitur, tai kas sm'e yra tą ir sudedu biggrin.gif
1.user posted imageuser posted image
2.user posted image

Papildyta:
Kažkas tokio tik megztas arba jei nerasiu megzto tai tiks ir tokia smile.gif
3.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 21 liepos 2008 - 11:53
QUOTE(GinCherry @ 2008 07 21, 12:46)
Zaraza, ne visai sutinku su tavim smile.gif Nieko nera neimanomo, nes pati ieshkojau dzinsu ne su ziemu liemeniu, nes jie man paprasciausiai nepatinka, ir radau gan paprastai ir ne kokioj parduotuvej, o urmo bazej smile.gif paprasti, tamsiai melyni dzinsai, su normalaus aukscio liemeniu smile.gif
Bet ish esmes sutinku, kad kai ateina kazkokia mada, tai kazka kito isigyti praktishkai be sansu, tas man ir nepatinka labai  schmoll.gif

Na, gal didesniam mieste didesnis pasirinkimas ax.gif Bent jau as kiek perejau turgus ir vadinamasias muges dzinsu ieskodama, tai nieko taip ir neradau doh.gif Vien zemas liemuo arba paaukstintas, o kur dar visokios knopkutes, sagutes, akutes, siuvinejimai, grandineles ir t.t. doh.gif
Papildyta:
Na, o mano pirkiniu sarasas:

1. Doctor bag'as (isigytas)
2. Batukai-peliukai (dar vieni doh.gif lotuliukas.gif Jau beveik isigyti)
3. Didelis juodas M.J. tasius. (labai labai norimas, nezinau, ar isigysiu, jei ne, tai pasvajosiu ir praeis).
4. PMS'inis tasius (pavasariop svajoju ir planuoju).
5. Aukstakulniai raudonu padu- a la Loboutin, bet ne Loboutin, nes su jo kablais nepaeiciau doh.gif (planuojama artimiausioj ateity)
6. Sodriai melynos spalvos pedkelnes arba siaip kokios idomios. Ebay perziurineju temas ir daug graziu matau. Nuziurejau nebloga spalvota parde, gal butu kas prisijungia?, siusti pigiau butu ax.gif
7. Juodos paprastos kelnes (pirksiu, kai netingesiu)
8. Sketis, kuris rankinen tilptu. Geriausia, kad su Julium butu arba siaip smagus, nes nuo lietaus ir taip liudna, tai kam dar po skeciu liudet smile.gif
9. Odine striukyte (neipareigojanti, paprasta, kad prie daugelio rubu tiktu)
10. Kate Moss kvepalai.
Papildyta:
Dar pamirsau batukus su pentinais doh.gif ir taskuota bliuzele-suknele, kuria jau rodziau kazkada ir nelabai kam tepatiko biggrin.gif (isigysiu anksciau ar veliau) biggrin.gif
Atsakyti

aga ash ir pagalvoju apie batus raudonu padu smile.gif bet tai kazkaip galvoju, kad paciai gal galima patiuninguot biggrin.gif

O kas yra batai su pentinais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 07 21, 12:53)
Kažkas tokio tik megztas arba jei nerasiu megzto tai tiks ir tokia smile.gif
3.user posted image

AČIŪ 4u.gif
Kaip patiko šitas variantas thumbup.gif Tik liemenės tokios ilgai teks ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
Parodykit ne tik batus su pentinais, bet ir raudonu padu. doh.gif
Surašyčiau ir savo sąrašiuką, bet išeitų ne į temą must have's, bet gal mano planuojami pirkiniai, ne kiek supratau tie must have -paprasčiausia madingi masiniai dalykai, kurių, kaip jau buvo pasakyta, ne kieviena nori ir gali įsigyti. Pvz man tai baisūs tie musthaviniai geltoni džinsiai -niekad tokių nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2008 07 21, 14:28)
Parodykit ne tik batus su pentinais, bet ir raudonu padu. doh.gif

rodau:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 21 liepos 2008 - 14:35
labai gera tema thumbup.gif
Atsakyti
na mados liute saves nepavadinciau, labiau mazu issigandusi kaciuku, bet vistiek rasau, padeciau sau rudens rubu mintis susidelioti smile.gif

1. didele (kad tilptu mano laptopas) languota tase (pageidautina raudonai - juodai, melynai - zaliai, arba rudai - juodai). Ieskau jau kokius 1,5 m. Lietuveleje neradau, rudeni bandysiu listi i ebay

2. Tamsus, platus, su kantu ir normaliu juosmeniu dzinsai. YRA, siandien orsay uz 34.90 lt radau cool.gif

3. smelio spalvos prailgintas odinis svarkas, butinai su uzdetinemis kisenemis ir dirzu. Seniai norimas pirkinys, bet su mano proporcijomis sunku rasti.

4. Berete. Tokia didele, apsmukusi. Turiu kazka su snapeliu, jauciu poeiki ir be.

5. Kazko panasaus
http://www.forever21...l...583&Page=3#

6. a la chanel gele ant plauku juostos (butinai siauros). Cia nekasdienai, bet visteik neisivaizduoju is kur ja istraukti

7. laikrodis su placia tamsiai ruda odine apyranke.

8. Storu siulu, didelis, supynem samaninis megztinis.

Dar vienas must do, o ne must have veiksmas rudeni - issirinkti vestuvine suknele, nes po to nebus laiko. unsure.gif

Atsakyti
Mano "must haves" daugiau itakoja ne mada, o mano spintos "spragos" - tai, ko truksta iki pilno derinio ax.gif
Zinoma, lemia ir pagrindines tendencijos, taciau tai, kas mano suvokimu man netinka (pvz. gumines klumpes, botai, sluoksniuotos placios sukneles, timpos), to man ir nereikia rolleyes.gif

Rudeniui planuoju nukauti "ryzos" odos rankine, odini dirza, naujus "rasalinius" skiny, pilka klasikini svarkeli (bet kad butu dailiai iliemenuotas), dar svarstau apie pilkus dzinsus ax.gif Ir labai noriu jaukaus megztinio susagstomo wub.gif
Atsakyti