Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

Apie rudenini as jau seniai svajoju blush2.gif
>turiu jau megzta, ilga sviesiai ruda lemene (po apacia nesiosiu baltus marskinukus);
mano planuojami pirkiniai:
batukai (butinai rudi biggrin.gif )
http://www.shoe-shop...DarkBrown_l.jpg

suknute
http://www.dhub.org/...rap-dressSM.jpg

ir tokio tipo dzinsus (nes tik tokio nesioju-vienintelis modelis, kuris man tinka..)
http://i.treehugger....retch-jeans.jpg

unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_: 21 liepos 2008 - 20:17
QUOTE(Fergie @ 2008 07 21, 15:21)
AČIŪ 4u.gif
Kaip patiko šitas variantas thumbup.gif Tik liemenės tokios ilgai teks ieškoti biggrin.gif

Vat ir ne tongue.gif Megztų liemenių šian MNG užmačiau bent tris topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 07 21, 14:47)
Na, gal didesniam mieste didesnis pasirinkimas ax.gif Bent jau as kiek perejau . Nuziurejau nebloga spalvota parde, gal butu kas prisijungia?, siusti pigiau butu ax.gif

parodyk kokia bigsmile.gif man idomu butu ax.gif

Kaip jus visos konkreciai g.gif
as siam momentui nieko neisvardinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 07 20, 21:20)
Mano must haves rudeniui bus :
1.Megzta suknelė/sarafanas
2.Spalvingos, gėlėtos ar dar kokios pėdkelnės
3.Susagstoma megzta liemenė
4.Juodi tiesūs džinsai ne pažemintu liemeniu
Dabar niekas daugiau nebešauna į galvą. Nežinau madinga ir ar "ant bangos", bet tai daiktai kurie bus perkami  cool.gif

biggrin.gif pirmas ir antras mano tokie patys kaip makaroncikes.
3. nauja rankine (dar nesugalvojau netgi kokia)
4. grubus ilgi RYZI batai.
user posted image
5. suknele lengvute, geleta ILGOM RANKOVEM
user posted image
6. naujos labai melynos pedkelnes
7. languotas paltukas( panasu, kad du zarinius isimylejau biggrin.gif )
8. tokie virs kauliuko suvarstomi ploksciapadaziai RYZI batukai. (bet ne tokie grubus kaip fotkej)
user posted image
QUOTE(zaRAza @ 2008 07 21, 13:47)
6. Sodriai melynos spalvos pedkelnes arba siaip kokios idomios. Ebay perziurineju temas ir daug graziu matau. Nuziurejau nebloga spalvota parde, gal butu kas prisijungia?, siusti pigiau butu ax.gif

yra seppaloj, bet 40 denu tiktai.

rodyk parda butinai! (ypac jei protingos kainos) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 21 liepos 2008 - 21:40
QUOTE(Fergie @ 2008 07 21, 15:21)
AČIŪ 4u.gif
Kaip patiko šitas variantas thumbup.gif Tik liemenės tokios ilgai teks ieškoti biggrin.gif

Zaroj šiandien prie išparduodamų buvo labai panaši, tik smėlio spalvos liemenė. Ir kainavo, jei neklystu, 35 Lt 4u.gif

Aš kaip ir neturiu ypatingų planų, ką pirkti rudeniui. Būtinai reikės plataus palto - norėčiau kirpto ir raukto po krūtine. Ir būtent ne puspalčio, o palto, iki kelių ar gal net ilgesnio. Ir vis dar tebenoriu skersai languotų (ne rombais) pėdkelnių.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 07 21, 22:37)
Ir vis dar tebenoriu skersai languotų (ne rombais) pėdkelnių.

user posted image
Tokias radau, bet mazas tik verysad.gif bet pardaveja pzadejo zsakyt butinai, kai ten kazkas gris is atostogu biggrin.gif tai tykau dar cool.gif
Atsakyti
pernai tokiu tikrai bershkoj buvo smile.gif
ir fantasmagorijoj yra, ale one size smile.gif

user posted image

bet tokiom pedkelnem tai reikia super plonu koju, kadangi tokiom pasigirt negaliu tai nesiosiu geriau vienspalves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 21 liepos 2008 - 21:48
QUOTE(GinCherry @ 2008 07 21, 22:46)

pernai as ju nenorejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 07 21, 22:44)
user posted image
Tokias radau, bet mazas tik  verysad.gif  bet pardaveja pzadejo zsakyt butinai, kai ten kazkas gris is atostogu  biggrin.gif  tai tykau dar  cool.gif

Kur? bigsmile.gif

Aš kol kas teturiu žaliai languotas iki kelių (rodžiau derinyje) iš Lindex. Bet bjaurybės, pasirodo, pieštos, kulnai jau nubluko, gerai kad batuose nesimato doh.gif
Papildyta:
bet tokiom pedkelnem tai reikia super plonu koju, kadangi tokiom pasigirt negaliu tai nesiosiu geriau vienspalves smile.gif

Na jau kam kam, o tau apie storas kojas patylėt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti

nu jau, jei tu pasigirt tokiom negali, tai ka man kalbet hihihi.gif
bet sitoj vietoj Zaraza teisingai parase, kad kartais sunku susitaikyt su tuo, ka dtai, kas tau patinka, ne visuomet tinka smile.gif nu ir nesioju tas rastuotas be sakaliniu koju, prisimerkiu i veidrodi ziuredama ir gerai laugh.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2008 07 21, 22:50)

Laisves al. Kaune yra tokia pedkelniu parduotuve sena sena su tarybiniu laiku stiliaus pardavejom biggrin.gif bet ten vis uzmatau ko nors idomesnio smile.gif
Atsakyti
seppaloj dabar pas mus vienspalviu pedkelniu visokiu pilna, turiu is seniau 60denu - tai labai fainos tokios, tvirtos. tai siandien nugriebiau garstyciu spalvos biggrin.gif o siaip geletos ar dar kokios rastuotos tai jauciu ir man netiktu. bet kokias vienas reiks prigriebt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 07 21, 22:29)
yra seppaloj, bet 40 denu tiktai.
rodyk parda butinai! (ypac jei protingos kainos)  biggrin.gif

O kaštuoja kiek? blush2.gif Bo turguj yra toks mano mylimas skyrelis kur pėdkelnės daug denų ir spalvotos po 12lt rolleyes.gif ir jei labai kokios spalvos reik gali užsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti