Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

QUOTE(Makarončikė @ 2008 07 21, 22:32)
O kaštuoja kiek?  blush2.gif  Bo turguj yra toks mano mylimas skyrelis kur pėdkelnės daug denų ir spalvotos po 12lt  rolleyes.gif  ir jei labai kokios spalvos reik gali užsisakyt  rolleyes.gif

jojo? kuriam cia turguj? pirma karta girdziu doh.gif blmb ir dar taip pigiai!!! seppaloj po 17.45, nors ant kainos raso, kad 19.99 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 07 21, 21:34)
parodyk kokia  bigsmile.gif  man idomu butu  ax.gif

QUOTE(GūGa @ 2008 07 21, 22:29)
:rodyk parda butinai! (ypac jei protingos kainos)  biggrin.gif

Nezinau, ar kainos protingos ar ne, nes net nenutuokiu, kiek pas mus kainuoja spalvotos storos- 80denu- pedkelnes ax.gif O krautuve va CIA

O languotasias tartano pedkelnes teko matyt SICIA, bet brangokos ax.gif

Ir dar fainu yra CIA ypac Gin kai kurios turetu patikt ax.gif Bet nezinau, ar jos storos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 07 20, 13:35)
Pvz zemoms merginoms ilgos sukneles netinka

a tai čia kodėl? g.gif Ilgas vientisas rūbas aukština. kodėl jis gali netikti mažai smulkiai merginai? Tiiiikrai tinka - patikrinta biggrin.gif

Mano šios vasaros must have buvo (yra):
platūs džinsai (valio - jokiu skinny);
gėlėtas audinys (turiu sijoną, bet labiau reikėtų suknelės);
ilgas sijonas;
dideli akiniai;
niu bikinis, aišku biggrin.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 07 22, 09:18)
a tai čia kodėl?  g.gif  Ilgas vientisas rūbas aukština. kodėl jis gali netikti mažai smulkiai  merginai? Tiiiikrai tinka - patikrinta  biggrin.gif

o man netinka schmoll.gif su ilgu rūbu atrodau visai žema.nors ir esu žema, bet atrodau dar žemesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 07 21, 10:21)
AČIŪ 4u.gif
Kaip patiko šitas variantas thumbup.gif Tik liemenės tokios ilgai teks ieškoti biggrin.gif

Tokia pat liemene tik juoda vakar pirkau Mango 44lt, kainavus 89lt, bet gal pora tik maciau likusiu.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 07 22, 08:44)
Nezinau, ar kainos protingos ar ne, nes net nenutuokiu

Dabat kazkaip vel paziurejau ir pamasciau, kad vakar kainos kazkokios protingesnes buvo ir pasirinkimas didesnis, mazu parduotves sumaisiau blink.gif
VA CIAgal geriau ax.gif O kokios yra nailonines pedkelnes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 22 liepos 2008 - 10:19
QUOTE(zaRAza @ 2008 07 22, 11:10)
O kokios yra nailonines pedkelnes? g.gif

Nūūū ne medvilninės ir ne vilnonės new_russian.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 07 21, 23:50)
jojo? kuriam cia turguj? pirma karta girdziu  doh.gif blmb ir dar taip pigiai!!! seppaloj po 17.45, nors ant kainos raso, kad 19.99  biggrin.gif

Tilžės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 07 21, 21:18)
Vat ir ne  tongue.gif Megztų liemenių šian MNG užmačiau bent tris topsecret.gif

Naujoje kolekcijoje? Reiktų iki ten nusigauti 4u.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2008 07 21, 22:37)
Zaroj šiandien prie išparduodamų buvo labai panaši, tik smėlio spalvos liemenė. Ir kainavo, jei neklystu, 35 Lt  4u.gif

Į Zara nebevaikštau schmoll.gif
QUOTE(pupen @ 2008 07 22, 10:44)
Tokia pat liemene tik juoda vakar pirkau Mango 44lt, kainavus 89lt, bet gal pora tik maciau likusiu.

Buvau MNG išpardavimo pradžioje, tai mačiau tik siūtas liemenes g.gif Matyt bauvau neatidi. Ačiū ieisiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 07 22, 11:49)
Naujoje kolekcijoje? Reiktų iki ten nusigauti 4u.gif

Naujoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 07 22, 07:44)
Nezinau, ar kainos protingos ar ne, nes net nenutuokiu, kiek pas mus kainuoja spalvotos storos- 80denu- pedkelnes ax.gif O krautuve va CIA
O languotasias tartano pedkelnes teko matyt SICIA, bet brangokos ax.gif

Ir dar fainu yra CIA ypac Gin kai kurios turetu patikt ax.gif Bet nezinau, ar jos storos ax.gif

bet ***** suds, cia one size fits all verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 22 liepos 2008 - 12:30
spalvotos pedkelnes nepermatomos po 12lt visokiu spalvu yra europos pozeminej perejoj cool.gif visada ten perku
Atsakyti