Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

QUOTE(Zvirblis @ 2008 07 22, 10:18)
a tai čia kodėl?  g.gif  Ilgas vientisas rūbas aukština. kodėl jis gali netikti mažai smulkiai  merginai? Tiiiikrai tinka - patikrinta  biggrin.gif

Tikrai netinka - patikrinta mirksiukas.gif

QUOTE(Tylene @ 2008 07 22, 10:32)
o man netinka schmoll.gif  su ilgu rūbu atrodau visai žema.nors ir esu žema, bet atrodau dar žemesnė biggrin.gif

Man irgi visai netinka, kazkaip dar labiau pristumia prie zemes doh.gif O prie tokios sukneles, kokios dabar madingos, aukstakulniu neuzsidesi doh.gif
Vakar Montone matavausi labai grazia suknele, tai tik pasistaipiau pries veidrodi ir pakabinau atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 07 21, 12:46)

7.kaubojishki trinti batai [ne]

skaitau ir netikiu doh.gif negi kaubojiški batai rudenį vėl ant bangos g.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2008 07 22, 17:20)
skaitau ir netikiu  doh.gif negi kaubojiški batai rudenį vėl ant bangos  g.gif

jeigu butum paskaicius visa tema, tai suprastum, kad rashomi ne daiktai, kurie bus madoj ir butina juos isigyti, o kiekviena rasho savo asmeninius must have smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 07 22, 16:22)
jeigu butum paskaicius visa tema, tai suprastum, kad rashomi ne daiktai, kurie bus madoj ir butina juos isigyti, o kiekviena rasho savo asmeninius must have smile.gif  mirksiukas.gif

temą aš perskaičiau mirksiukas.gif bet kaubojiški batai doh.gif nors nesiginčysiu
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2008 07 22, 17:25)
temą aš perskaičiau  mirksiukas.gif bet kaubojiški batai  doh.gif nors nesiginčysiu

nu ok, ash pasigincysiu smile.gif

Kaubojishkai batai, shiaip jau yra klasikinis dalykas kaip pvz smelinis trench coatas,klasikinio modelio odinis svarkelis ar berete.Tuos daiktus, mano manymu, privalu turet kiekvienai moteriai.Kad dauguma nemoka ju suderint ir savo mintyse isivaizduoja nekoki varianta tai ir atrodo absoliutus blogis, dar turbut sutapatina su tom pigiom kaubojishku batu kopijom, kurios buvo vienu metu ant bangos LT smile.gif

Graziai suderinus ir kaubojishki batai gali atrodyti dailiai smile.gif
Atsakyti
as dievinu kaubojiskus batus blush2.gif tik originaliu neturiu...turiu kaubojisko stiliaus...nesioju ir nesiosiu tikrai nevienerius metus...
mano "must haves"
1) spalvotos pedkelnes
2) megztinis su pynem, susagstomas
3) ivairiu spalvu ir plociu dirzai
4) pilkas sijonas
5) bateliai juodi ant neauksto kulnelio
6) ir t.t. sarasas butu begalo...prisiziurejau (ir vis dar stebiu ir ziuriu) jusu derinuku ir nusprendziau,kad man reikia susitvarkyti savo garderoba, nes jauciuosiu luzere doh.gif ir neturiu ka apsirenkti ...tikiuosi,jus nesupyksit,kad as jusu idejas biski pakopijuosiu blush2.gif
Atsakyti
kaubojiski batai geris. Pirmus turejau kai buvo 8 metai. per paskutinius 3jus metus antra pora baigiu pribaigti. Ziauriai patogus batai, kurie tinka ir prie sijonu/sukneliu(ir netgi prie ivairiu stiliu ir medziagu), ir prie dzinsu, sortu. Tokei va pasaka
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Mano rudens must-have:
1. Bateliai stambiu kulnu.
2. Platus aukštu juosmeniu sijonas ir Lindex.
3. Tamsiai žalios pėdkelnės.
4. Tamsiai violetinis hand-made megztinis.
O kol ruduo dar neprasidėjo, nesugalvoju, ko dar man būtinai reikės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 07 22, 20:22)
Mano rudens must-have:
2. <...> ir Lindex.

lotuliukas.gif Tai nemenkai pinigeliu isleisi- parduotuve nupirkt ne juokas lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai bandysiu islauzt kazka panasaus biggrin.gif user posted image

Tik "sukulturinsiu" iki mazdaug tokio varianto...user posted image

1. Odinis sijonas (kiek auksciau keliu)
2 Jau minetos, pedkelnes - tamsios
3. Zamsiniai ilgi batai
4. Dar palto reiktu..... rolleyes.gif
Atsakyti
as tai si rudeni uzkibau uz dolces gabanos kolekcijos biggrin.gif todel lausiu kazka tokio
o tas reiskia man reikes bigsmile.gif
batu ir languotu pedkelniu
user posted imageuser posted image
dideles rudos rankines, tik be kailiu noreciau
user posted image
languotos suknytes
user posted image
paltuko, kokio dar tiksliai nezinau, dvejoju.

megztini ilga megzta stambiom pynem jau turiu, bus einamas daiktas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 23 liepos 2008 - 09:29
B.Brigitte nurodytas busimas derinukas nuostabus wub.gif

Kuo daugiau skaitau sia tema, tuo labiau rudens laukti pradejau biggrin.gif
Nes SM forumietes zada buti tikrai stilingos thumbup.gif
Atsakyti