Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė kojų vonelė

Taip turiu,labai LIUX daikčiukas kojoms palepinti bigsmile.gif ,alijukai buvo kartu perkant su vonele.Kažkuri minėjo,kad po to sunku išvalyti g.gif .Visai nesunku,įpilu pora lašų Feirio ir išplaunu.
Man tai labai patinka,kojos kaip po masažo thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi turim, kartais visai faina kojytes palepinti tongue.gif
Savaitgalį buvau Thomas Philips parduotuvėje ir mačiau, kad jei tomis vonelėmis prekiauja po 50lt thumbup.gif Tik nepažiūrėjau kokios ten funkcijos doh.gif Bet kaina vistiek gera, abejojančioms ar verta pirkti, labai tinkama bigsmile.gif
Atsakyti
Paskaiciusi cia atsiliepimu-nusprendziau spauti i pinigus ir nusipirkti tokia vonele. Nesvarbu, kad protingi zmones ikalbinejo manes to nedaryti, neklausiau ju, o be reikalo doh.gif Mano kojos buna sutinusios po darbu, tai ta vonele nei ten masazuoja, nei ka schmoll.gif Kibire kojas atleidzia greiciau ir be vibratoriu ten visokiu. Paskaicius instrukcij is viso prirasyta baisybiu-vandens ne per daug, kad burbuliuojant neuzpiltu varikliuko doh.gif nutrenkti gali unsure.gif Nepatenkinta as ja. Padovanojau mamai, kuri turi tokias pat problemas pati su kojomis. Ir ji nusivylusi.
Atsakyti
As irgi turiu Boman, pirkau topo centre. esu ja patenkinta. Kai kojos pavargusios man ji puikiai padeda. kaip tik dabar esu imerkus kojas i ja ir tuo paciu dar su jumis bendrauju. I vonele pilu is avon isigyta skysti, kuris ramina pavargusias kojas. super dalykas thumbup.gif
Atsakyti
turiu ir aš tokia ,tai visai nieko. ypač žiemą.
Atsakyti
Labukas! Pirkau vonele senukuose,mokejau 90lt.Naudojuos ja tik ziema,tada isidedu juros druskos ir tokiu budu lepinu savo kojeles.Nemanau,kad kaina labai itakoja pati procesa,gal tik geresnes firmos ilgiau tarnautu.Jau trys metai ,kai ja turiu,dar veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 09 28, 09:36)
....tada isidedu juros druskos ir tokiu budu lepinu savo kojeles.Nemanau,kad kaina labai itakoja pati procesa,gal tik geresnes firmos ilgiau tarnautu.Jau trys metai ,kai ja turiu,dar veikia biggrin.gif

o tu juros druska istirpini pries tai?nes kai buvau pas kosmetologe ji skundesi kad jos vonele sugedo, del to,kad berdavo druska tiesiai i vonele verysad.gif

o mano sugedo tai siaip sau (beje buvo is tu brangesniuju, su infrared kazkokiais tai spinduliais blink.gif ) nezinau kodel, bet eme ir nebeiveikia, aisku garantija buvo visai nesenai pasibaigus verysad.gif
retokai as ja naudodavau, nes kazkaip tingisi eiti i vinia, pilti andeni, nestis kazkur, ieskoti rozetes...........oi doh.gif
tik viena karta kazkaip netycia as isipyliau skysto muilo.........nu prisijuokiau iki nukritimo!!! sedejau gal 10 min ir tv ziurejau, nuleidziu akis i apacia mano kojos iki keliu putose (o as nieko nejauciu) kiek man juoko buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turim. Naudojom gal kokius 5 kartus. Dabar stovi nugrūsta kampe biggrin.gif
Tai gerai, kad ne patys pirkom, o iš anytos gavom.
Atsakyti
Mes gavom dovanų, tai ir stovi kampe sandėliuky ir viskas, pora kartu buvom išsitraukę panaudojom tai g.gif jeigu būtume patys pirkę tai turbut būtų gaila pinigų, na žiemą galvoju kad dažniau ją išsitrauksiu pasišildyti yu.gif
Atsakyti
Aš turiu HAPPY FEET - esu labiau nei patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pirkau koju vonele is vienos forumietes, kol kas esu patenkinta, nes jos turejimas mane skatina dazniau pasidaryti pedikiura (labai patogu, kai kojytes ismirke smile.gif
Manoji ir burbuliuoja, ir vibruoja (tipo masazas:), ir raudonom lemputem sildo... Is tiesu burbuliavimo tikejausi stipresnio, t.y. kad jis labiau jausis, bet uztenka, kaip yra.
Atsakyti
man tai labai patinka, jis ir burbuliuoja, is apacios ir ish priekio tokia srove vandens purskia, tada dar ish apacios tie burbulai silti eina, ir aishku vibro - na tas vibro didesnis galetu buti - bet man labai patinka, kojos tada lengvos visa diena buna... kaip ant sparnu...
Atsakyti