Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė kojų vonelė

na as ir tueiu ir esu patenkinta, kaip tik dabar joje mirkinu savo kojas, dazniausiai tai ir darau kaip sedziu prie kompo, labai malonu paskui kojom buna, kad pirkau nesigailiu, tik aisku tikejausi kazko ispudingesnio, na bet ka ji daro yra tikrai malonu smile.gif
Atsakyti
O tai gal nuo firmos ir priklauso kiek ji vibruoja ir kiek ji gera? Kaip manot?
Atsakyti
Sveikos,

Gundausi įsigyti masažinę kojų vonelę- tokia kaip pas manikiūristes būna. Bet nesu bandžiusi, todėl noriu paprašyti patarimų, atsiliepimų ir tt
Ką reikėtų žinoti ją perkant?
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2007 07 12, 20:15)
Sveikos,

Gundausi įsigyti masažinę kojų vonelę- tokia kaip pas manikiūristes būna. Bet nesu bandžiusi, todėl noriu paprašyti patarimų, atsiliepimų ir tt

Manau reikia žinoti, ar tikrai netingėsi naudoti... Aš turiu, tai kojytėm malonu, visai man patinka, bet man labai sunku prisiruošti ją naudoti blush2.gif O kojytės tai pailsi, paskui gerą pedikiūrą daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai man norejosi koju masazines voneles, tai ir isigijau. Kai pirkau buvo labai mandra. Tai pirmas dienas mirkem, masazavom, kaip smagu buvo. Dabar kuo toliau, tuo reciau. Jau puse metu stovi ir niekam nebereikia.
Tai perkant reiketu rimtai apsvarstyti ar tikrai naudosi 4u.gif
Sekmes apsvarstant smile.gif
Atsakyti
Galvojau, kad aš viena tokia, ale ir pas kitas tas pats. Juodai svaigau kaip noriu. Įsigijau, panaudojau kelis kartus ir psio. Stovi ir tik vieta užima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2007 07 12, 20:15)
Sveikos,

Žiūrėk, kad būtų vandens šildymo funkcija, pas mus nėra, tai burbuliuodamas vanduo labai greit atšąla ir nebesmagu ten laikyti kojas doh.gif
Aš turiu beveik tris metus ir kartais naudoju ax.gif Faina žiemos vakarais, kai labai šalta, arba vasarą, kai nuo vaikščiojimo kojas vos pakeli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 07 13, 12:49)
Žiūrėk, kad būtų vandens šildymo funkcija, pas mus nėra, tai burbuliuodamas vanduo labai greit atšąla ir nebesmagu ten laikyti kojas  doh.gif
Aš turiu beveik tris metus ir kartais naudoju  ax.gif  Faina žiemos vakarais, kai labai šalta, arba vasarą, kai nuo vaikščiojimo kojas vos pakeli  tongue.gif

Mes turim su pašildymu iki 40 laipsnių ir su infraudonųjų spindulių masažo funkcija bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu... Bet jau kokius metus nesinaudoju. Ir laikyt nėra kur..
Tikrai siūlyčiau daug kartų apsvarstyt prieš įsigyjimą....
Atsakyti
Elektrines masazines voneles netinka, jei venos linkusios plestis 4u.gif (maniske dulka antri metai nenaudojama).
Vertetu pasidometi, ar galima pilti visokius aliejukus ir t.t. (kai kuriu, net brangiausiu, modeliu instrukcijose irasytas grieztas NE visokiems aliejams).
Atsakyti
as irgi norejau. bet kai dariausi pedikiura, paprasiau, kad ja isjungtu, nes kazkaip nepernesiau tos elektros, nemalonu buvo. tai va, pirmiausia reik isbandyt.
Atsakyti
as turiu gavau dovanu per vestuves per visus metus naudojau tik viena karta biggrin.gif
Atsakyti