Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė kojų vonelė

thumbup.gif Ačiū labai visoms už atsakymus- negalvojau kad atsiliepimai bus tokie.... dabar mastau....
Aičiū dar kart labai už patirtį
Atsakyti
Tai isvada,kad nieko gero doh.gif gerai,kad paskaiciau as irgi gundziausi nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Mes turim apie 4 metus. Aš naudoju, jei manikiūra darau namuose. Taip pat žiemą pasinaudojame visa šeima. Kai kojytės pašala, įsipili vandens, iberi jūros druskos ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Taip pat jei vasaros karštą dieną pavaikštai su aukštakulniais ir neblogai atvėsinti. Žodžiu, mes nenusivylę.
Atsakyti
Turiu, nes labai norejau. Nenaudoju, nes labai tingisi prisiruost ir i manaja negalima jokios juros druskos pilt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laineris @ 2007 08 21, 18:11)
Kai kojytės pašala, įsipili vandens, iberi jūros druskos ir thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Taip pat jei vasaros karštą dieną pavaikštai su aukštakulniais ir neblogai atvėsinti. Žodžiu, mes nenusivylę.

Naudojuosi ir as, nors vaikas mano ir mazas, bet naudojau ir jam, kai sirgo, vonele silta su garstyciu milteliais, po to apsluostai ir kojytes i vilnones kojinytes. Vaikui idomiau dar taip, kazkas burbuliuoja.
Atsakyti
Koju mas. vonele turiu apie 3 metus. Labai irgi svajojau isigyti. Jog turiu, nenusivyliau. Labai gerai salta ziema, bei po sunkios darbo dienos (kai darbas fizinis ir tenka didelis kruvis kojytems).

Kartais ipilu spec. skirto koju vonelems skyscio.
Atsakyti
Turiu,bet jau laabai retai tenka pasinaudoti!Aisku kai isijungiu tikrai geras malonumas,bet tam reikia prisiruosimo ax.gif
Atsakyti
gavau kažkada seniai dovanų. Iki šiol džiaugiuosi ir kone kas vakarą kojas mirkau, prieš tv sėdėdama. Žiemą karštame vandenyje su jūros druska, vasarą - vėsiame. Sugestų - pirkčiau kitą, nes man tai labai thumbup.gif .
Atsakyti
Turiu masažinę su temperatūros palaikymu ir infraraudonaisiais spinduliais. Dar pedikiūro įrankiai, bet jau ten pats turi brūžintis, niekas nesisuka, tik užsimauna ant laikiklio. Į ją negalima dėti jokių druskų ir eterinių aliejų. Šiaip faina, bet kol susiruoši, kol paburbuliuoji, o paskui dar sutvarkyti reikia..... Ir vietą užima spintoj.... Bet šiaip malonu kojoms, nieko negaliu tuom klausimu blogo pasakyti.
Atsakyti
o kam tie infraraudonieji spinduliai?
sorry uz nesupratinguma, bet bandau speti kad gal kokias bakterijas uzmusa?
as irgi noriu tokios voneles...
Atsakyti
Turiu si daikta apie 7 metus. Naudoju, jei pedikiura darau namuose arba daug prisivaikstau ir kojos skauda.

Atsakyti
Na aš ir pati jau turiu thumbup.gif tiek zyziau kad vyras padovanojo... nors jis pas mane silpnų nervų tokiose srityse...
Taigi turiu jau mėnesį laiko ir kasdien mirkau kojytes ir drauges dar atlekia.... Labai džiaugiuosi, man labai tinka ir patinka thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti