Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė kojų vonelė

QUOTE(mamaSandra @ 2007 08 27, 16:04)
o kam tie infraraudonieji spinduliai?
sorry uz nesupratinguma, bet bandau speti kad gal kokias bakterijas uzmusa?
as irgi noriu tokios voneles...

Na, čia atseit kaip infraraudonųjų pirtis, tik kojoms skirta. Atseit aktyvina kojų taškus, juos šildo, gerina kraujotaką ir pan., labai net neskaitinėjau. Pas mane Bosch firmos.
Atsakyti
Cia tom kas turi, o kokios firmos geriausia? Ir i kokias galima bert druskos o i kokias ne, ir dar kokios kainos mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2007 07 14, 13:30)
Elektrines masazines voneles netinka, jei venos linkusios plestis  4u.gif 

va čia tai man naujiena blink.gif . Aš kaip tik maniau, kad masažinės padeda išvengti problemų dėl venų, nes šalina kojų nuovargį. O kur tu čia tokį dalyką girdėjai? g.gif

QUOTE(Filia @ 2007 08 27, 14:07)
Turiu masažinę su temperatūros palaikymu ir infraraudonaisiais spinduliais. Dar pedikiūro įrankiai, bet jau ten pats turi brūžintis, niekas nesisuka, tik užsimauna ant laikiklio. Į ją negalima dėti jokių druskų ir eterinių aliejų.

QUOTE(Filia @ 2007 08 28, 07:07)
Pas mane Bosch firmos.

ir pas mane drinks_cheers.gif . Bet kad pas mane lygtais to temperatūros palaikymo nėra, gal kito modelio turiu nei tavo?.. O gal nemoku naudotis (turiu jau pusę metų, bet instrukcijos dar nebuvau atsivertusi blush2.gif )
Tiesa, man pardavėja aiškino, kad pačios druskos berti negalima, bet galima ją ištirpinti atskirai ir tada supilti į vonelę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurk: 30 rugpjūčio 2007 - 22:19
QUOTE(kaaaramele @ 2007 08 30, 19:57)
Cia tom kas turi, o kokios firmos geriausia? Ir i kokias galima bert druskos o i kokias ne, ir dar kokios kainos mazdaug?

Šiaip iš principo druskos ir alieju negalima pilti nei i viena- nebent druskyte atskirai istirpdžius arba koki žolių nuovirą nukošus supilti- esmė- kad skylučių neužkimštų
Kaino nuo kokių gal 80 iki 165 (cia jau bosch šustriausias)
Profesionalių kažkokių dar būna ir brangesnių
Atsakyti
As irgi turiu sia vonele, vyras gimtadienio proga padovanojo pries kelis metus. Tai galiu pasakyti, jog tikrai neblogas dalykas ir kojos pailsi, bet tiek kad tingiu ja naudotis ax.gif Gal kokius 5-7 kartus per tuos metus pasinaudojau. O taip norejau, nes turiu issipletusias venas, kai karstas oras - kojos patinsta - tai galvojau bus geras dalykelis. Bet tingine del saves esu blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif Mes irgi nusipirkom, kol nauja buvo naudojomes ir galiausiai jinai stovi ir tik vieta uzima, kaip ir pas visus lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi labai norejau, tai gavau dovanu, tikejausi stebuklu, bet .... Vanduo greitai atsala schmoll.gif , tad tenka vis prispilineti naujo, be to, maniske, labai silpnai burbuliuoja, na, tikejausi, kad labiau burbuliuos... Bet siaip salta ziemos vakara - malonumas thumbup.gif
Atsakyti
Kokia masažinę vonelę rekomenduotumet,mano kojos labai pavargsta,nes 8 valandas stoviu verysad.gif

elektromarkte maciau tokia rozines spalvos,parasyta happy feet rolleyes.gif zinote tokia?
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2007 09 02, 21:05)
Kokia masažinę vonelę rekomenduotumet,mano kojos labai pavargsta,nes 8 valandas stoviu  verysad.gif

elektromarkte maciau tokia rozines spalvos,parasyta happy feet rolleyes.gif zinote tokia?

Siūlyčiau pasikonsultuoti su konsultantu ir išsirinkti su daugiau funkcijų- kad bent vandens temperatūrą palaikytų ir pan
Atsakyti
QUOTE(Indrute23 @ 2007 08 27, 00:18)
Aisku kai isijungiu tikrai geras malonumas,bet tam reikia prisiruosimo ax.gif

Aš taip pat vis apie ją pasvarstydavau.
Juolab, kad man nuolat kojos šala, ir dažnai namo pargrįžus kojas šildausi vonelėj.

Parašykit, kas turit, tai kokio gi ten ypatingo paruošimo jai reikia? Tik vandenį įpilt ir į rozetę įjungt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 09 12, 06:28)
Aš taip pat vis apie ją pasvarstydavau.
Juolab, kad man nuolat kojos šala, ir dažnai namo pargrįžus kojas šildausi vonelėj.

Parašykit, kas turit, tai kokio gi ten ypatingo paruošimo jai reikia? Tik vandenį įpilt ir į rozetę įjungt?  4u.gif

Na reikia nusinesti į vonią, įsipilti vandens, pasiimti rankšluostį, atsinešti netoli rozetės, pasėdėti šauniai 20 min, nusišluostyti kojas ir nunešti į vinią išpilti vandenį bei padėti į paskirtą vietą 4u.gif

Vandenį įsipili tokios temperatūros, kokios nori
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 08 30, 23:18)
ir pas mane  drinks_cheers.gif . Bet kad pas mane lygtais to temperatūros palaikymo nėra, gal kito modelio turiu nei tavo?.. O gal nemoku naudotis (turiu jau pusę metų, bet instrukcijos dar nebuvau atsivertusi  blush2.gif )

Nežinau, gal kitokia. Pas mane temperatūros palaikymas atrodo su infraraudonaisiais įsijungia. Skaičiau instrukciją prieš kojas pamerkdama, dabar jau pasimiršo blush2.gif
Atsakyti