Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

Niekad nesu užsisakinėjusi jokių prekių tokiu būdu blush2.gif . Gal galite pasakyti,kaip reikia mokėti,tarkim užsisakant iš Lookfantactic.com, ar iš karto,ar kada gauni prekes???Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 08 30, 18:35)
Na, bukit gerutes, nenusimanau as sioje produkcijoje, gal kas galit pasiulyti koki sampuna ar kondicionieriu ar siaip gera dalykeli blondinei, ilgiems plaukams, linke riebaluotis greit? o gal zinote kokia priemone apsaugoti plaukams nuo karscio dziovinant plaukus, sukant fenu? aciu 4u.gif  4u.gif  noriu labai ismeginti sia produkcija ir isitikinti jos geru poveikiu, nes labai daug atgarsiu geru girdeta apie ja  ax.gif  4u.gif

sakyciau dumb blond sampuna ir rekonstruktoriu. o is karscio apsaugos, geriau paieskot kt. firmu, nes is tigi drauge turejo, o be to ir as bandziau- tai nelabai- kvapas ikyrus ir siaip nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 27, 03:50)
Išbandžiau "S - FACTOR" serumą - labai fainas, lengvutis, neriebina, neapsunkina plaukų, bet padaro juos slidžius, glotnius, ale šilkinius bigsmile.gif

user posted image

Jau kazkur apie 2 savaites naudoju labai patinka. Plaukai svelnus, nesivelia, blizga. Zodziu, 10 balu. Kvapas toks intensyvus, bet neerzinantis ir greit dingsta. dar pliusas koncentruotas, labai mazai reikia.

o va aliejuka is S- Factor serijos tikriausiai antra karta nepirkciau. nezinau, man jis neypatingas pasirode, neiisiskiriantis is kitu aliejuku. beje, ta pipete mane labai uzknisa. galvoju, ar nevertetu i patogesni inda persipilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 08 31, 14:09)
Jau kazkur apie 2 savaites naudoju labai patinka. Plaukai svelnus, nesivelia, blizga. Zodziu, 10 balu. Kvapas toks intensyvus, bet neerzinantis ir  greit  dingsta. dar pliusas koncentruotas, labai mazai reikia.

o va aliejuka is S- Factor serijos tikriausiai antra karta nepirkciau. nezinau, man jis neypatingas pasirode, neiisiskiriantis is kitu aliejuku. beje, ta pipete mane labai uzknisa. galvoju, ar nevertetu i patogesni inda persipilti g.gif

Zinoma persipilk,ka ten terliotis su ta pipete,as tai turbut puse produktu persipilu:) viska piluosi i indelius su dozatoriais thumbup.gif
Pv faberlic produkcija nuostabi bet jau indeliai niekam tike, tutelese o jas atsukus isbega perdaug, nes ta tutele laikiau ant dangtelio pastatyta...

O neturejai to s factor raitytoj bonkoj arba dar kanors is s factros serijos?
beja o tavo plaukai kokie ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 31, 12:32)
Niekad nesu užsisakinėjusi jokių prekių tokiu būdu blush2.gif . Gal galite pasakyti,kaip reikia mokėti,tarkim užsisakant iš Lookfantactic.com, ar iš karto,ar kada gauni prekes???Ačiū 4u.gif

Mane irgi domina, ar kurinors buvot uzsisakius is lookfantastic.com blush2.gif labai noreciau is ten Tigi priemoniu isigyti ,nes pigu, bet nezinau ar nebus jokiu papildomu mokesciu, neapmuitins?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 08 31, 17:20)
Mane irgi domina, ar kurinors buvot uzsisakius is lookfantastic.com  blush2.gif  labai noreciau is ten Tigi priemoniu isigyti ,nes pigu, bet nezinau ar nebus jokiu papildomu mokesciu, neapmuitins?

na ir kas jei ir bus tie muitai ? paskaiciuok kiek Lietuvoj sumoketum ir kiek jei is cia. Siuntimas 3 ar 5 svarai, bet pvz man neikaip nepavyksta, korteles jie nenuskaito bandziau su su trim skirtingom,su visu seimos nariu ir nieko..;/
Atsakyti
Aš buvau užsisakius ir ne vieną kartą iš lookfantastic, tai tikrai jokių mokesčių neuždeda! Paskutinį kartą už 180Lt siunčiaus blush2.gif O dėl kortelės tai turi būti ne electron, man tiko Seb virtuali kortelė ir Hanzos Visa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 08 31, 18:09)
Aš buvau užsisakius ir ne vieną kartą iš lookfantastic, tai tikrai jokių mokesčių neuždeda! Paskutinį kartą už 180Lt siunčiaus blush2.gif O dėl kortelės  tai turi būti ne electron, man tiko Seb virtuali kortelė ir Hanzos Visa mirksiukas.gif

aš iš ten nusižiūrėjau tigi dušo žele, dideliai buteliai, turėtų skaniai kvepėti rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi ten sugundė Tigi šampūnų pasiūlymai wub.gif , bet kaip suprantu ten užsisakant iškart turi nuskaičiuoti,taip?Tai reikia litus į svarus pasiversti kortelėje ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 31, 18:40)
Man irgi ten sugundė Tigi šampūnų pasiūlymai wub.gif , bet kaip suprantu ten užsisakant iškart turi nuskaičiuoti,taip?Tai reikia litus į svarus pasiversti kortelėje ar kaip? g.gif

Na taip, kaip ir braškėse..O verčia automatiškai bankas mirksiukas.gif Ateina siuntinukas per savaitę, daugmaž per 5 darbo dienas ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
jie patys parsives , nu turiu tas abi korteles ir seb ir viza ir man nepriima : verysad.gif verysad.gif verysad.gif
cia turbut todel,kad lb noriu:(
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 31, 18:45)
jie patys parsives , nu turiu tas abi korteles ir seb ir viza ir man nepriima : verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
cia turbut todel,kad lb noriu:(

tai gal bandai užsisakinėti su visa electron, su ja tikrai internete neapsipirksi biggrin.gif reik kreditinės kortelės arba spec internetinės kortelės virtuona arba pan
Atsakyti