Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(chily @ 2008 09 22, 12:14)
Ar jau atėjo siuntinukas? Savo šiandien atsiimsiu wink.gif

Sveikinu!:)
Neatejo man dar schmoll.gif , parase,kad viskas ok,kad tuoj gausiu..bet..viska buvau uzsisakius rugse 4d, tai gavau is braskiu,Tigi Fashionista Smooth & Shine, mineraines pudras is E.M ( is USA !!!!) o ko labiausiai laukiu ne... verysad.gif
Atsakyti
kurios is tigi butu plauku purinancios ir apimti didinancios priemones?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 22, 12:20)
Sveikinu!:)
Neatejo man dar  schmoll.gif , parase,kad viskas ok,kad tuoj gausiu..bet..viska buvau uzsisakius rugse 4d, tai gavau is braskiu,Tigi Fashionista Smooth & Shine, mineraines pudras is E.M ( is USA !!!!)  o ko labiausiai laukiu  ne... verysad.gif

O aš irgi iš braškių parsisiunčiau šitai:

user posted image

Šiaip neblogas, bet kiek kitokio efekto tikėjausi.. Šiaip tikrai suteikia apimties - tik rekomenduočiau ant drėgnų plaukų naudoti. Bet labiau norėjau jį vartoti kaip "šiaušalą" pusilgiems plaukams, kad paryškintų sruogeles doh.gif Bet sausus jis man sulipina.. rolleyes.gif
O kas tas e.m.? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chily: 22 rugsėjo 2008 - 16:16
QUOTE(chily @ 2008 09 22, 17:13)
O aš irgi iš braškių parsisiunčiau šitai:

user posted image

Šiaip neblogas, bet kiek kitokio efekto tikėjausi.. Šiaip tikrai suteikia apimties - tik rekomenduočiau ant drėgnų plaukų naudoti. Bet labiau norėjau jį vartoti kaip "šiaušalą" pusilgiems plaukams, kad paryškintų sruogeles  doh.gif Bet sausus jis man sulipina..  rolleyes.gif
O kas tas e.m.?  ax.gif

everydayminerals.com toks berods adresas is cia siunciames mineraline kosmetika pudras,seselius,sepetelius.. smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau, kad Brunette Goddess plaukus dazo ir nustebau bigsmile.gif Nors ir pries tai esu tokiu atsiliepimu girdejus ax.gif As jau baigiu mazaji (400ml) butelaiti isnaudot, bet man tikrai spalvai itakos nepadare schmoll.gif Esu sviesiu plauku, su tamsesnem sruogelem ax.gif Sampunas lb patinka, tai galvoju dar ir toliau naudosiu ji, ir kondicionieriu galvoju toki pati pabandyti 4u.gif
Atsakyti
pirma karta nusipirkau tigi sampuna ir kondiske (control freak). Nu nezinau, bet man kazkaip lyg tai plaukus sausina g.gif issiplaunu galva su sampunu, tai jie tokie kaip siaudiniai, nesivelia, bet kazkokie kieti. aisku, kondiske situacija siek tiek pataiso, bet visumoje, tikejausi geresnio rezultato.
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 09 23, 11:38)
pirma karta nusipirkau tigi sampuna ir kondiske (control freak). Nu nezinau, bet man kazkaip lyg tai plaukus sausina g.gif  issiplaunu galva su sampunu, tai jie tokie kaip siaudiniai, nesivelia, bet kazkokie kieti. aisku, kondiske situacija siek tiek pataiso, bet visumoje, tikejausi geresnio rezultato.

Control Freakas plaukus pakietina tikrai, bet tam, kad jie tiesesni būtų ir nesišiauštų. Jei norisi šilkinių, reiktų bandyt ką nors kito...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 23, 14:44)
Control Freakas plaukus pakietina tikrai, bet tam, kad jie tiesesni būtų ir nesišiauštų. Jei norisi šilkinių, reiktų bandyt ką nors kito...

ne, as ir pirkau del to kad plaukus tiesintu, bet man atrodo, kad pati plauka sausina , o sito as nenorejau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 09 23, 14:02)
ne, as ir pirkau del to kad plaukus tiesintu, bet man atrodo, kad pati plauka sausina , o sito as nenorejau ax.gif .

jei buvai pratusi prie daugiau kreminių šampūnų - tai tikrai atrodys, kad plaukai sausesni, bet man tai tikrai nesausino, tik švaresni jie jautėsi...
Atsakyti
Na va, jau eina į pabaigą mano Tigi Catwalk Fashionista šampūnas ir kondicionierius, tai galiu palikti savo atsiliepimą. Aprašyme šitos priemonės įvardijamos kaip skirtos kasdieniniam galvos plovimui, saugančios dažytus plaukus ir suteikiančios blizgesio. Mano plaukai yra labai lepūs, praktiškai visi prieš tai bandyti šampūnai juos palikdavo nepaklusnius. Taip pat prie šaknų yra rieboki, o galai sausi, todėl labai patiko, kad išplovus galvą viskas atsistodavo į savo vietas, t.y. šaknys tapdavo puresnės, o galai - švelnūs. Na, suteikto blizgesio aš iki šiol nepastebėjau biggrin.gif Kvapas iš pradžių erzino, vėliau pripratau.
Šiaip šitas Fashionista, manau, labiau skirtas tiesiems plaukams, nes mano kadangi banguojasi (o aš stengiuosi, kad to nebūtų), tai man pridėjo papildomo vargo juos sutvarkyt.
Galutinis mano įvertinimas 8/10. Dabar atėjo naujų išbandymų metas, vis dar sprendžiu kurį verta pamėgint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 09 23, 15:48)
Na va, jau eina į pabaigą mano Tigi Catwalk Fashionista šampūnas ir kondicionierius, tai galiu palikti savo atsiliepimą. Aprašyme šitos priemonės įvardijamos kaip skirtos kasdieniniam galvos plovimui, saugančios dažytus plaukus ir suteikiančios blizgesio. Mano plaukai yra labai lepūs, praktiškai visi prieš tai bandyti šampūnai juos palikdavo nepaklusnius. Taip pat prie šaknų yra rieboki, o galai sausi, todėl labai patiko, kad išplovus galvą viskas atsistodavo į savo vietas, t.y. šaknys tapdavo puresnės, o galai - švelnūs. Na, suteikto blizgesio aš iki šiol nepastebėjau biggrin.gif Kvapas iš pradžių erzino, vėliau pripratau.
Šiaip šitas Fashionista, manau, labiau skirtas tiesiems plaukams, nes mano kadangi banguojasi (o aš stengiuosi, kad to nebūtų), tai man pridėjo papildomo vargo juos sutvarkyt.
Galutinis mano įvertinimas 8/10. Dabar atėjo naujų išbandymų metas, vis dar sprendžiu kurį verta pamėgint  bigsmile.gif

O tarpk ko svarstai? gal padesim isirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 23, 15:58)
O tarpk ko svarstai? gal padesim isirinkt smile.gif

Tarp Brunette Goddess ir Moisture Maniac ax.gif Nors mano kirpėja įkalbinėja pirkt Joico, bet pirma noriu išgręžti viską, kas įmanoma iš Tigi biggrin.gif
Atsakyti