Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

Savo naturaliai banguotiems ir besisiausiantiems plaukams parinkau CONTROL FREAK. Apie pora men naudoju sampuna, kondicionieriu ir seruma smile.gif Rezultatai labai patiko: iki tol sunkiai pavykdavo istiesinti plauka vien dziovintuvu ir sukomis, o dabar tai padarau be vargo, be to, net esant dregnam orui plaukai islieka glotnus, slidus ir minksti wub.gif
Na o dabar pasitamsinus plaukus bandysiu Fashionista Color Safe komplekta ir pora s factor priemoniu, tikiuosi, kad nenuvils smile.gif
Atsakyti
kurios is tigi butu plauku purinancios ir apimti didinancios priemones? aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patricia @ 2008 09 26, 09:22)
kurios is tigi butu plauku purinancios ir apimti didinancios priemones? aciu uz atsakyma  4u.gif

Aš tam tikslui bandžiau šias ir dar keletą priemonių, deja mano plaukams apimties nesuteikia tigi priemonės, nebent tas pirmasis burbuliukas šiek tiek g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(patricia @ 2008 09 26, 10:22)
kurios is tigi butu plauku purinancios ir apimti didinancios priemones? aciu uz atsakyma  4u.gif

As turiu sita burbula, tai suteikia man apimties 4u.gif
user posted image

Kiek zinau, sitas losjonas purumo ir apimties suteikia, bet nesu bandzius ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 09 25, 15:39)
Is girls toys jokios naudos schmoll.gif Man visai nepatiko, va s-factor aliejukas kitas reikalas - ne tik kvepia, bet glotnina, blizgina, padrėkina galiukus. Palyginus su Kerastase man labiau patinka s-factor, kadangi kerastase man visai netiko ant sausų plaukų - labai suriebaluodavo, bei neblizgino doh.gif Jei dabar reiktų pirkti tikriausiai imčiau Kerastase, nes daug geresnis kainos ir kokybės derinys (s-factor kaštuoja Lietuvoje ~90Lt)

pritariu visikai del girl toys doh.gif o sta s-factor aliejukas visai kitas reikalas ir as jo net negaleciau sulyginti su kerastase nes as su juo kazkaip vis padaugindavau nors tikrai labai nedauk dedavau ir nors ir plauk vel plaukus doh.gif o stai s-factor niekada nepadauginu lnetik galiukai atsigagvo ir ir per ilgi plaukai kadangi ir juos tepu nes iskarpyti ir pazeisti nuo balinimo... nors aisku manau cia nuo viso komplekto tigi primoniu plaukai igavo kitoki vaizda, myli mano plaukai tigi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 26, 13:58)
pritariu visikai del girl toys doh.gif  o sta s-factor aliejukas visai kitas reikalas ir as jo net negaleciau sulyginti su kerastase nes as su juo kazkaip vis padaugindavau nors tikrai labai nedauk dedavau ir nors ir plauk vel plaukus doh.gif  o stai s-factor niekada nepadauginu lnetik galiukai atsigagvo ir ir per ilgi plaukai kadangi ir juos tepu nes iskarpyti ir pazeisti nuo balinimo... nors aisku manau cia nuo viso komplekto tigi primoniu plaukai igavo kitoki vaizda, myli mano plaukai tigi wub.gif

o ka dar naudoji is tigi,gal irdi s factor kazka?
mano drauge labai dziaugiasi Tigi s factor aliejuku,naujdoja ji per visa plauku ilgi pries tiesindama plaukus.
o as naktim sapnuoju s factor tiesnamaji smapuna ir balzama biggrin.gif ...bet pries tai riek Brunetes parduot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 26, 15:40)
mano drauge labai dziaugiasi Tigi s factor aliejuku,naujdoja ji per visa plauku ilgi pries tiesindama plaukus.
o as naktim sapnuoju s factor tiesnamaji smapuna ir balzama biggrin.gif ...bet pries tai riek Brunetes parduot  blush2.gif

tai ka, nepatiko brunetes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 09 26, 16:51)
tai ka, nepatiko brunetes? biggrin.gif

Nu bijau kad suvalgysiu kada, o man saldainiu negalima schmoll.gif
Siaip patiko ,plaukuciai minksti ir svelnus,bet perdaug purus ir permazai glotnus bei lygus. Ziauriai noriu s factoriu...ziauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 26, 14:40)
o as naktim sapnuoju s factor tiesnamaji smapuna ir balzama biggrin.gif ...bet pries tai riek Brunetes parduot  blush2.gif

is S-factor tai naudoju aliejuka bei Smoothing Lusterizer teko tureti , tai pastarajam ne kiek nenusileidzia efektu is Fashionista Smooth & Shineris td db naudoju ji, siaip laukiu dar parkeliaujant is S Factor Serious Conditioneriaus. O apskritai is tigi teko tureti dumb blond serija, MM, oatmeal and honey, Self Absorbed Mega Nutrient / vitamin, db dar laukiu parkeliaujant superstar sampuno bei kondiskes, taip pat turiu metine kaukyte bei sokoladini aliejuka, metine labai patinka, o sokoladinis labai jau pamaitina tai antra diena plaukai labai prisiploja td reciau ja naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 26, 17:29)
is S-factor tai naudoju aliejuka bei  Smoothing Lusterizer teko tureti , tai pastarajam ne kiek nenusileidzia efektu is Fashionista Smooth & Shineris td db naudoju ji, siaip laukiu dar parkeliaujant is S Factor Serious Conditioneriaus.  O apskritai is tigi teko tureti dumb blond serija, MM, oatmeal and honey, Self Absorbed Mega Nutrient / vitamin, db dar laukiu parkeliaujant superstar sampuno bei kondiskes, taip pat turiu metine kaukyte bei sokoladini aliejuka, metine labai patinka, o sokoladinis labai jau pamaitina tai antra diena plaukai labai prisiploja td reciau ja naudoju smile.gif

fashionistos smooth &shine apsauga nuo karscio rezultatu panasi i s factor raityta bonka??? oj tai super,as turiu fashionista ,na va vienu noru maziau,aciu tau 4u.gif
bet smooth shine yra grynai apsaugot nuo karscio, o tas s factor Smoothing Lusterizer nesaugo, ji reik seip patepliot del grozio...
sokoladini aliejuka turiu irgi, nu nieko..
labai lauksiu atsiliepimu apie S Factor Serious Conditioneriaus,
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 26, 17:46)
fashionistos smooth &shine apsauga nuo karscio rezultatu panasi i s factor raityta bonka??? oj tai super,as turiu fashionista ,na va vienu noru maziau,aciu tau 4u.gif
bet smooth shine yra grynai apsaugot nuo karscio, o tas s factor Smoothing Lusterizer nesaugo, ji reik seip patepliot del grozio...
sokoladini aliejuka turiu irgi, nu nieko..
labai lauksiu atsiliepimu apie  S Factor Serious Conditioneriaus,

siaip fashionista apsaugo nuo karscio ir nuima putimasi t.y. suteikia glotnumo. siaip matai dar nuo plauko priklauso mano siaip gana ploni plaukuciai, nuo dregmes sukasi bet as ji naudoju tik kirpciukams patiesinti o kt plaukai pas mane linke savaime garbanotis cia nuo issausejimo manau nuo balinimo nes anksciau kai buvo nedazyti buvo tiesus tai as kaip tik naudoju dar priemone kad dar labiau pasigarbiniuotu, td man ir uztenka to fashionista nes kai turejau ta S-factor raityta jokio kitokio efekto man nesigaudavo nors sakoma jis nr.1 tiesintojas. siaip patarciau tau nepirkti taip aklai is pradziu isbandyk smile.gif as esu jau bandziusi ta serious kondiske kirpykloje man ji dejo tai plaukuciai po jo labai sveikai atrode, dar aisku galiukus apzarino tai tikrai tokie zvilgantys sveiki atrode td ir uzgriebiau smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal kuri uzsakinejat is sio puslapio ir kitiems? ax.gif http://www.lookfanta...-tween-duo.html ar tik sau?
Atsakyti