Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(Honey @ 2008 09 23, 16:04)
Tarp Brunette Goddess ir Moisture Maniac  ax.gif Nors mano kirpėja įkalbinėja pirkt Joico, bet pirma noriu išgręžti viską, kas įmanoma iš Tigi biggrin.gif

Maniaco bonkas sunaudojau ,ispradziu stebuklai,plaukai slidus ir plauti reikdavo ne kaip yprastai kasd vi dienas ,o kas 3 ar 4 ,poto nesupratau kuo skiriasi nuo visu kitu,kad ir is pc..Kelis menesius pavartojus nuejau pas kirpeja ir si pradejo zyzti kaip man verkiant reikia drekinanti sampuna naudoti...(o tai kas tada moisture maniac????)
Ryt ar poryt isbandysiu Brunetes,kolkas siulyciau jas. biggrin.gif

Beja gal 10 kart bandziau pusei galvos det control freak kondc,o kitai pusei Moisture maniac, prisiekiu absoliuciai jokio skirtumo nepajutau...nei menkiausio.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 23, 16:30)
Maniaco bonkas sunaudojau ,ispradziu stebuklai,plaukai slidus ir plauti reikdavo ne kaip yprastai kasd vi dienas ,o kas 3 ar 4 ,poto nesupratau kuo skiriasi nuo visu kitu,kad ir is pc..Kelis menesius pavartojus nuejau pas kirpeja ir si pradejo zyzti kaip man verkiant reikia drekinanti sampuna naudoti...(o tai kas tada moisture maniac????)
Ryt ar poryt isbandysiu Brunetes,kolkas siulyciau jas. biggrin.gif

Beja gal 10 kart bandziau pusei galvos det control freak kondc,o kitai pusei Moisture maniac, prisiekiu absoliuciai jokio skirtumo nepajutau...nei menkiausio.

Vat aš irgi linkstu prie Brunečių. Parašyk atsiliepimą, kai pabandysi, nors tikriausiai iš pirmųjų kartų sunku spręsti. Tikrasis rezultatas pasirodo po kažkurio laiko. O kokie Tavo plaukai, dilgelyt? Gal labai sausi, kad nė kiek nesudrėkino M Maniac?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 09 23, 16:49)
Vat aš irgi linkstu prie Brunečių. Parašyk atsiliepimą, kai pabandysi, nors tikriausiai iš pirmųjų kartų sunku spręsti. Tikrasis rezultatas pasirodo po kažkurio laiko. O kokie Tavo plaukai, dilgelyt? Gal labai sausi, kad nė kiek nesudrėkino M Maniac?

Visiskai sutinku,kad tikrasis poveikis tik po menesio kokio,bet ispudi zinoma butinai parasysiu..Na mano plaukai kaip avatare matyt smile.gif Rudai nudazyti,kartais patiesinami todel pats plaukas pazeistas ir sausas,nors saknys susiriebaluoja po 2-3dienu.Labai linke pustis doh.gif ir pasibanguoti
Atsakyti
Gal kas gali parašyti daugiau atsiliepimų (ir gerų, ir blogų) apie šią priemonę? mirksiukas.gif ar vertas grieko? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 09 24, 10:52)
Gal kas gali parašyti daugiau atsiliepimų (ir gerų, ir blogų) apie šią priemonę?  mirksiukas.gif  ar vertas grieko?  biggrin.gif

user posted image

Aš pati jo namuose nenaudoju, bet mano kirpėja porą kartų tepė plaukus, tai galiu pasakyti, kad visai geras daiktas. Plaukus suglotnina ir labai blizga gražiai, kaip iš reklamos plaukai atrodo smile.gif Tik, manau, jo reikia naudoti labai mažai. Tai tiek tos mano patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 09 24, 12:11)
Aš pati jo namuose nenaudoju, bet mano kirpėja porą kartų tepė plaukus, tai galiu pasakyti, kad visai geras daiktas. Plaukus suglotnina ir labai blizga gražiai, kaip iš reklamos plaukai atrodo smile.gif Tik, manau, jo reikia naudoti labai mažai. Tai tiek tos mano patirties  ax.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 09 24, 14:06)
dekui uz atsakyma  4u.gif

Nėr už ką, jei nuspręsi įsigyti, pasidalink patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 09 24, 10:52)
Gal kas gali parašyti daugiau atsiliepimų (ir gerų, ir blogų) apie šią priemonę?  mirksiukas.gif  ar vertas grieko?  biggrin.gif

user posted image

o labai idomu jis vartojamas pries fenuojant ar tiesinantis saugoti nuo karscio,ar jau po visko kad uzfiksuotum glotnuma ir suteiktum blizgesio?
Mane jis irgi ziauriai domina
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 15:25)
o labai idomu jis vartojamas pries fenuojant ar tiesinantis saugoti nuo karscio,ar jau po visko kad uzfiksuotum glotnuma ir suteiktum blizgesio?
Mane jis irgi ziauriai domina

Naudojamas ant šlapių plaukų prieš naudojant džiovintuvą. O įdomu, koks būtų efektas jį užtepus išdžiovint natūraliai plaukus, nes aš kartais nenaudoju feno. Nuo karščio jis neapsaugo, manau, bent man kirpėja papurškia ir apsaugą prieš džiovindama ir tiesindama.
Atsakyti
gal kas gali pakomentuot aliejukus galiukam ? kaip tas is S factor serijos ir tas girls toys ? gal galit palygint su kerastase ar paul mitchel?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 09 23, 16:49)

Na va panaudojau brunetes. Labiausiai patiko kvapas wub.gif wub.gif wub.gif Man kaip smalizei nerealus karameles kvapas... wub.gif
Plaukai zinoma kaip visad minksti ,svelnus, ir galai labai purus verysad.gif kaip visada as pasigedau slidumo schmoll.gif
Tiesa sakanat panaudojus Moistur Maniac pirmus kartus ispudis buvo geresnis ir plaukai patiko labiau,bet gal todel ,kad tai buvo apskritai mano pirmi kartai su Tigiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 25, 10:07)
gal kas gali pakomentuot aliejukus galiukam ? kaip tas is S factor serijos ir tas girls toys ? gal galit palygint su kerastase ar paul mitchel?

Is girls toys jokios naudos schmoll.gif Man visai nepatiko, va s-factor aliejukas kitas reikalas - ne tik kvepia, bet glotnina, blizgina, padrėkina galiukus. Palyginus su Kerastase man labiau patinka s-factor, kadangi kerastase man visai netiko ant sausų plaukų - labai suriebaluodavo, bei neblizgino doh.gif Jei dabar reiktų pirkti tikriausiai imčiau Kerastase, nes daug geresnis kainos ir kokybės derinys (s-factor kaštuoja Lietuvoje ~90Lt)
Atsakyti