Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 11 22, 15:02)
o daug purskiant neriebino plaukuciu g.gif

Ne neriebino tikrai, na bet saknu nepurskiau,o patys mano plaukai sausi ir linke pustis, tad ant ju tik purkst ir purkst. esu girdejus is merginu kad riebina, jei padaugini, beja pirkau is SM isparduotuves,nes viena mergina juo ttaip pat nesusizavejo. Seip grazu tie plauku blizgesiai,toks prabangus ir elegantiskas svytejimas, bet i shi tikrai neverta uzsisakyt,siustis, laukt,isleist 30-40lt. pabandyk got2,net kvapas ju lygiai toks pat...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 22, 15:39)
Ne neriebino tikrai, na bet saknu nepurskiau,o patys mano plaukai sausi ir linke pustis, tad ant ju tik purkst ir purkst. esu girdejus is merginu kad riebina, jei padaugini, beja pirkau is SM isparduotuves,nes viena mergina juo ttaip pat nesusizavejo. Seip grazu tie plauku blizgesiai,toks prabangus ir elegantiskas svytejimas, bet i shi tikrai neverta uzsisakyt,siustis, laukt,isleist 30-40lt.  pabandyk got2,net kvapas ju lygiai toks pat...smile.gif

na reiks pabandyti nusipirkti, aciu kad parekomendavai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 11 22, 15:54)
na reiks pabandyti nusipirkti, aciu kad parekomendavai 4u.gif

Tik ar nebus kai pvz nori sokoladuko bet tau jo nereikia,tad vietoj jo suvalgai oboli,mandarina,kiauze,vynuoge, razina,riesutu...zodziu prisikemsi belenko kol galiausia pasiduodi tikrajam norui-sokoladui:)

Jei jau pakalbejau apie sokoladus,kodel parduodi sokoladine kauke? Man ji patiko kai jos nenuplaudavau,daviau draugei isbandyti sita stebukla, o jai taip patiko kad ir pasiliko sau unsure.gif gaila nera jos jasonshankey.com
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 21, 13:57)
Primink,ka uzsisakei,kaip patinka? smile.gif
As laukiu s factor aliejuko wub.gif  ( jau nepirmas) ir s factor kaukes:)
Papildyta:
Kodel nori parduoti control freak. kuo nebetinka,sausina plaukus ar galvos oda,ar vistiek siausiasi plaukai?
as zadu kadanors kai turesiu nors biski maziau sampunu ( o tai bus lb lb lb negreit  verysad.gif ) is lookfantastik uzsisakyti rinkinuka sio sampuno ir serumo.

na kazkaip nepatinka man kokie buna plaikai po jo isplovus, bet konkreciau nemoku paaiskint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 22, 16:05)
Tik ar nebus kai pvz nori sokoladuko bet tau jo nereikia,tad vietoj jo suvalgai oboli,mandarina,kiauze,vynuoge, razina,riesutu...zodziu prisikemsi belenko kol galiausia pasiduodi tikrajam norui-sokoladui:)

Jei jau pakalbejau apie sokoladus,kodel parduodi sokoladine kauke? Man ji patiko kai jos nenuplaudavau,daviau draugei isbandyti sita stebukla, o jai taip patiko kad ir pasiliko sau unsure.gif gaila nera jos jasonshankey.com

na man ji perdauk sakyciau maitinanti buvo, kazkaip ant rytojaus plaukai suskrisdavo... siaip sakyciau istiesu labai geras dalykas ta sokoladuke tiems kuriu plaukai labai pazeisti, isauseje o maniskiai thu thu thu atsigavo tai kazkaip ir gulejo ji nenaudojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 11 22, 15:16)
as ir galvojau apie si drekinamaji seruma bet kazkaip turiu ego boosteri o jis lyg kazkas minejo labai pansus i si tai ir nepirkau...

Turiu abu ir man jie visai nepanašūs schmoll.gif "Ego Booster" tiesiog nenuplaunamas kondicionierius (beje, jis irgi neblogai pažvilgina plaukus), o "S Factor" serumas bent man jau man suteikia daugiau - daro plaukus žvilgančius, šilkinius, glotnius, padrėkina neblogai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 lapkričio 2008 - 23:32
Bandysiu ir aš PAPAYA LEAVE IN.....Kas bandėt ar patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 24, 18:16)

o dar rasei kitur ,kad serumo norejai, kurio? cia to su pipetka ar tu apie kuri cia nesenai diskutavom,kad kaip ego boost?
Atsakyti
o dar rasei kitur ,kad serumo norejai, kurio? cia to su pipetka ar tu apie kuri cia nesenai diskutavom,kad kaip ego boost?

Nu dabar jau ir Dream Drops jau su dozatoriumi,baigsiu savo su pipete,pirksiu naująjį biggrin.gif
Taip, norėjau serumo,to,kur kvadratinėj bonkutėj,nors vėl siūlė JOICO K-PAK,sako tinka ir visiems plaukams ax.gif Bet tik paskui pagalvojau,juk į Kristianą dar galėjau nueiti,jie turi SALON+ prekes. doh.gif
Oi, dilgelyt,ėjau ten,nes kaip ir galvojau paklaust kuris šampūnas,kurį minėjo man anksčiau,apsunkina plauką,pamiršau doh.gif Žioplė blush2.gif Nu kitą kart paklausiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 24, 16:16)

kai isbandysi parasyk ispudzius mirksiukas.gif as ja irgi gundausi ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kai isbandysi parasyk ispudzius  as ja irgi gundausi 

Būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
parkeliavo mano jau curls rock leave in kondicionierius ir dream drops.
kondicionierius man pasirode per lengvas,noretusi kazko labiau drekinancio/maitinancio.gal galit pasiulyt?bet kad neniplaunamas butu

o dream drops visai nieko pasirode smile.gif
Atsakyti