Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

Gal kas galėtų užrodyt internetinę parduotuvę (iš kurios siunčia į Lietuvą), kur būtų Tigi šokoladinis aliejukas.. skaičiau ankstesnėj temoj, kad labai jį gyrėt blush2.gif ar dar kuri jį naudojat? o gal kažkokia kitokia priemonė yra, kad pagyvintų plaukus, kurie visai nebeblizga po dažymų ir dar neatsigavę po nėštumo ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giliuke1: 25 lapkričio 2008 - 13:45
Bandžiau šiandien PAPAYA LEAVE- IN, nu kaip ir visų kvapas wub.gif ,ir plaukučiams malonus,neapsunkina,bet per daug gal geriau nepurkšti,manau greičiau plaukai susiriebaluotų.Nes šiandien konsultantė Kristianoje sakė,kad silikonas ir riebaluoja plaukus greičiau..... ax.gif Kažkaip atrodo,man geriau serumas ar panašios konsistencijos viems plaukams,o tokius purškalus galiukams.Nes iš tikrųjų man juos lbiau ir reikia drėkinti,nors ir visus plaukus ax.gif
Bet ryt dar bandysiu drėkinantį serumą,vistiek aš jo norėjau,gerai,kad nupirko MB wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giliuke1 @ 2008 11 25, 14:44)
Gal kas galėtų užrodyt internetinę parduotuvę (iš kurios siunčia į Lietuvą), kur būtų Tigi šokoladinis aliejukas.. skaičiau ankstesnėj temoj, kad labai jį gyrėt  blush2.gif  ar dar kuri jį naudojat? o gal kažkokia kitokia priemonė yra, kad pagyvintų plaukus, kurie visai nebeblizga po dažymų ir dar neatsigavę po nėštumo  ax.gif

as ja naudojau tai labai gerai veike plaukucius bet siuo metu ji man per stirpti ir parduodu blush2.gif
Atsakyti
o ji yra lookfantastic.com , ar aš nesugebu rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giliuke1 @ 2008 11 25, 19:36)
o ji yra lookfantastic.com , ar aš nesugebu rasti  g.gif

nera nei vienoj svetaineje,as irgi ieksojau...,nesuprantu kodel viena geriausiu savo produktu isheme is apyvartos g.gif nebera ir pas Ramintele23, pagriebiau wub.gif

Suliaukiau siandiena tigio serumo Dream drops, labai dziaugiuosi,akd nebe su pipete o su dozatorium ( zinau kad geras) ir s factor kauke-kondicionieru( dar nebandziau) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Giliuke1 @ 2008 11 25, 20:36)
o ji yra lookfantastic.com , ar aš nesugebu rasti  g.gif

Nera verysad.gif As irgi bandau surast kurnors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 25, 20:44)
Suliaukiau siandiena tigio serumo Dream drops, labai dziaugiuosi,akd nebe su pipete o su dozatorium ( zinau kad geras)  ir s factor kauke-kondicionieru( dar nebandziau)  smile.gif

Pastebejau, kad daug isbandzius Tigio bigsmile.gif Gal esi bandzius S-Factor Lusterizer? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 25 lapkričio 2008 - 18:49
QUOTE(cavalli @ 2008 11 25, 19:48)
Pastebejau, kad daug isbandzius Tigio bigsmile.gif Gal esi bandzius S-Factor Lusterizer? ax.gif

Aš turiu Lusterizer'į ax.gif Patinka, kad suglotnina šiek tiek plauką, jis mažiau pasišiaušęs. Dėl blizgesio, tai matosi tokie gan stamboki blizgučiai, bet visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 25, 20:52)
Aš turiu Lusterizer'į ax.gif Patinka, kad suglotnina šiek tiek plauką, jis mažiau pasišiaušęs. Dėl blizgesio, tai matosi tokie gan stamboki blizgučiai, bet visai neblogai  smile.gif

A jis dar blizga netgi bigsmile.gif cool.gif Nezinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 11 25, 19:48)
Nera verysad.gif As irgi bandau surast kurnors ax.gif
Papildyta:

Taip bandziau,mano pasiputeliu visiskai neglotnino,ar kokio svelnumo suteikia nzn nes nuo tigi kondiskiu man ir taip jie gan svelnus bet jis pilnas tokiu smulkiu blizguciu ir jie graziai plaukuose (ir delnuose biggrin.gif ) spindi smile.gif bet tokiu blizguciu yra ir elvital ruzavam kreme ...
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 11 25, 20:05)
A jis dar blizga netgi bigsmile.gif  cool.gif Nezinojau blush2.gif

Labiau ant delnu blizga kol issitepi, negu ant plauku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet ir plaukams zvilgesio suteikia grazaus smile.gif
Atsakyti
tie blizgučiai nebyra paskui ant rūbų? smile.gif
Atsakyti
Man tai nebyra..... ax.gif Ir tie blizgučiai labiau prieš šviesą matosi,bent jau man,nėra taip ,kad eitum ir žibėtum iš tolo biggrin.gif , bet man jis patinka thumbup.gif
šokoladinis aliejukas..

O čia kartais ne apie kaukę kalbate? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti