Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

Man taip pat nebyra tie blizgučiai smile.gif Jų nėra tiek ir daug.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 25, 22:28)
Man taip pat nebyra tie blizgučiai  smile.gif Jų nėra tiek ir daug.

O neatrodo plaukai, kaip kokiam vakareliui butu blizguciu priblizginti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 25, 22:27)
O čia kartais ne apie kaukę kalbate? blush2.gif  4u.gif

As manau, kad apie kauke eina kalba 4u.gif Kiek zinau, sokoladinio aliejuko kaip ir nera tokio ax.gif
Atsakyti
[quote=cavalli,2008 11 25, 22:52]
O neatrodo plaukai, kaip kokiam vakareliui butu blizguciu priblizginti? biggrin.gif
Papildyta:

Ten nera grynai tu blizguciu dulkiu kaip pavyzdziui nagu dailei miltelius tokius naudoja, cia daugiau pries sviesa jie matosi, ant plauku pasiskirsto ir tikrai nezeri kaip Kaledine eglute biggrin.gif ir nebyra ant rubu, jie visai smulkuciai tokie, net neiseina apibudint normaliai hihihi.gif kremo nedaug reikia ir labai taupiai naudojasi, sveiku zvilganciu plauku efektas gaunasi man, nenusetu blizguciais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 25 lapkričio 2008 - 22:00
[quote=*skorpioniuke*,2008 11 25, 22:58]
Papildyta:

Ten nera grynai tu blizguciu dulkiu kaip pavyzdziui nagu dailei miltelius tokius naudoja, cia daugiau pries sviesa jie matosi, ant plauku pasiskirsto ir tikrai nezeri kaip Kaledine eglute biggrin.gif ir nebyra ant rubu, jie visai smulkuciai tokie, net neiseina apibudint normaliai hihihi.gif kremo nedaug reikia ir labai taupiai naudojasi, sveiku zvilganciu plauku efektas gaunasi man, nenusetu blizguciais smile.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif Labai nedaug tereikia jo tept.
Atsakyti
[quote=*skorpioniuke*,2008 11 25, 20:58]
Papildyta:

[/quote]

nooooriu ir as sveiku ir blizganciu plauku efecto blush2.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na blizgalu dideliu tikrai nera, nekrenta ant rubu ir neatrodo nenaturaliai.
Bet as tikrai daugiau jo nenoreciau.. Man pacio plauko vizualiai praktiskai nepakeicia,sukuosenos grazesnes ar standesnes nepadaro, tikrai nedrekina plauku ir nemaitina...gal vos vos paglotnina, bet ta padaro praktiskai visi nenuplaunami kremai...,na tik del tikrai grazaus blizgesio sauleje,bet kaip uz plauku blizgesi tiek moket....jau geriau serumas Dream Drops Shine on.
Atsakyti
Uzsisakiau rinkini S Factor kur sampunas su knodiske yra ir dar tas Lusterizer ax.gif ziuresim kaip cia man bus, butinai aprasysiu ispudzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie koki cia kremuka su blizguciais kalbat? g.gif Gal nuoroda galima butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 11 27, 01:02)
Apie koki cia kremuka su blizguciais kalbat? g.gif  Gal nuoroda galima butu  smile.gif

Apie sita mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Čia kalbėjot apie šokoladinę kaukę BED HEAD CHOCOLATE HEAD ---- ar ji gera?Ar verta dėmesio?Kažkaip sudominot, bet ten toks mažas kiekis....Net keista,kad tas skystimėlis kažką ypatingo darytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 27, 18:09)
Čia kalbėjot apie šokoladinę kaukę BED HEAD CHOCOLATE HEAD ----  ar ji gera?Ar verta dėmesio?Kažkaip sudominot, bet ten toks mažas kiekis....Net keista,kad tas skystimėlis kažką ypatingo darytų g.gif

Pirma karta girdziu apie sokoladine kauke g.gif Zinau kad is tigi yra vienintele kauke su pipirmetem, tai man ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 11 27, 21:23)
Pirma karta girdziu apie sokoladine kauke  g.gif  Zinau kad is tigi yra vienintele kauke su pipirmetem, tai man ji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

yra yra biggrin.gif stai sitaip atrodo kauke , man taip ir knieti ismegint, cia mamytes gyre ja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NooR: 27 lapkričio 2008 - 23:00