QUOTE(NooR @ 2008 12 05, 23:15)
lauksim
o va as tai tikrai dziaugiios, plaukai tokie tiesus tiesus dabar
vis nulekiu i vaidrodi paziuret, paciupinet

ej ej po ko jie cia tokie tiesus ? po s factor purskalo? bet turbut su znyplikem dar per plaukus praejai? o jei butum purskus ir netieisnus, ofrma butu belekokia tik blizgetu?
Papildyta:
QUOTE(NooR @ 2008 12 07, 20:01)
na nors jis ir suteikia blisgesiuko, bet jo daugiau niekada nepirksiu ir niekam niekam nerekomenduosiu

Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 05, 18:13)
85lt

Papildyta:
QUOTE(NooR @ 2008 12 05, 18:47)
o as jau savo isbandziau
na kas del zvilgesio plauku ir glotnumo tai 10 balu duodu
o del apsaugos tai po pirmo karto nieko daug negaliu ir pasakyt...na, bet uzskaitau 
Papildyta:
Va ir isbandziau pagaliau S Factor
sampunas su kondiske tiesinantys biski nuvyle
na, geri produktai ir tiek, bet kazko tooookio tai tikrai nepastebejau, na gal per greit rezultatus noriu pamatyt po pirmo plovimo. Ziuresim kaip cia man ar pavyks su jais susidraugaut
Lusterizer.....jus man paaiskinkit ka jis, be to kad visos rankos blizga labiau nei kaledine eglute ji uztepus ant plauku, daro?
na suglotnina, padaro truputi svelnesnius ir pagreitina dziovinima, nu bet ar verta tiek moket vien uz tai jus man paaiskinkit?!
na nzn, bet tikejaus kazko kito is S Faktoriaus produktu 

Papildyta:
Va ir isbandziau pagaliau S Factor

Lusterizer.....jus man paaiskinkit ka jis, be to kad visos rankos blizga labiau nei kaledine eglute ji uztepus ant plauku, daro?

as irgi is s factor sampunu biski daugiau tikejaus, bet jie tiesiog svelnesni nei po iprastu.man asmenidskai lb pirmine heahshot. bet jei kinuotu kaip bed head ar catwalk ..prikciau.
o del lusterizer

Bet kitom sako paglotnina...