Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

Na isbandziau tigi catwalk smooth&shine...

Efekto dar aisku jokio nera, bet kad kvapas ne is skaniausiu biggrin.gif
Atsakyti
bet tai,kad jie vienodi.ne as viena taip mastau , s factor serija tikrai juk neprastesne,poveikis begalo panasus,tik biski brangesi facororiai..

Na kiek aš ten bandžiau, bent jau šampūnų konsistencija skiriasi,poveikis gal ir tas pats, bet man smoothing fainesni mirksiukas.gif Bet jie tikrai turėtų būti naudojami kasdien,kaip kažkuri SM rašė,kad per stiprūs... ax.gif Bet šiaip S-Factor man viskas patinka, nu bet šiandien visgi nepirkau to purškalo kuris suteikia blizgesį ir apsaugo nuo karščio,bet bandysiu pigesnį.....Hempz wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 08, 20:50)
Na kiek aš ten bandžiau, bent jau šampūnų konsistencija skiriasi,poveikis gal ir tas pats, bet man smoothing fainesni mirksiukas.gif Bet jie tikrai turėtų būti naudojami kasdien,kaip kažkuri SM rašė,kad per stiprūs... ax.gif Bet šiaip S-Factor man viskas patinka, nu bet šiandien visgi nepirkau to purškalo kuris suteikia blizgesį ir apsaugo nuo karščio,bet bandysiu pigesnį.....Hempz wub.gif

nu jo jo tekstura kvapas labai skiriasi ju, man heashot lb nepatiko tos metos..pasta kazkokia. bet plauku minkstumas svelnumas lb panasus.

Tai ir apie hempz atsiliepimai lb domina,labai noriu isbandyt sia linija greitu metu.
Atsakyti
Tai ir apie hempz atsiliepimai lb domina,labai noriu isbandyt sia linija greitu metu.

Nu aš irgi galvojau bandyti lotuliukas.gif Gal atsiliepimus Hempz temoj parašysiu,jei tokią rasiu rolleyes.gif O dabar Sarmoj nuolaidos,dilgelyt gal pasinaudosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 08, 21:19)
Nu aš irgi galvojau bandyti lotuliukas.gif Gal atsiliepimus Hempz temoj parašysiu,jei tokią rasiu rolleyes.gif O dabar Sarmoj nuolaidos,dilgelyt gal pasinaudosi bigsmile.gif

yra yra tema,siandien skaiciau ja:)
oj nea, nuolaidos tik su koretele sarmoj, o sm isparduotuveij arba interneto parduotuvese nuolaidos gerokai geresnes,tik kantrybe apsisarvuot smile.gif
Atsakyti
oj nea, nuolaidos tik su koretele sarmoj, o sm isparduotuveij arba interneto parduotuvese nuolaidos gerokai geresnes,tik kantrybe apsisarvuot

Aš neturiu Sarmos kortelės,ir nuolaidos parodytos geltonam fone,o ne ta kur būna su kortele,tai aš už purškalą mokėjau su nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandziau TIGI S FACTOR aliejuka - blizgikli...

Man tai patiko, svarbiausia kad greitai isigeria i plaukucius, neriebina, neapsunkina plauko, kol kas blizgejimo jokio nematau... Gal rytoj ryte kazka ir pamatysiu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, o kokia funkcija atlieka Small talk 3in 1 ? g.gif gal kokiu atsiliepimu turit?
Atsakyti
O kiek jums iseina perkant per interneta uz ta kauke S Factor Serious Conditioner - Intensive Hair Remedy ir seruma S Factor Dream Drops Shine On?
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 09, 13:08)
O kiek jums iseina perkant per interneta uz ta kauke S Factor Serious Conditioner - Intensive Hair Remedy ir seruma S Factor Dream Drops Shine On?

~ 107lt
Papildyta:
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 08, 23:49)
Pabandziau TIGI S FACTOR aliejuka - blizgikli...

Man tai patiko, svarbiausia kad greitai isigeria i plaukucius, neriebina, neapsunkina plauko, kol kas blizgejimo jokio nematau... Gal rytoj ryte  kazka ir pamatysiu  thumbup.gif

ant sausu plauku tepant dream drops blizgesys turetu matytis iskarto..
Atsakyti
[quote=dilgelyt,2008 12 09, 13:23]
~ 107lt
cia uz abu? o per koki internetini psl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 09, 14:04)
~ 107lt
cia uz abu? o per koki internetini psl?  g.gif

Už abu.
Čia tigi sale: http://www.jasonshankey.co.uk/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 09 gruodžio 2008 - 16:10