Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(Tiffany @ 2008 08 18, 09:44)
kuo toliau, tuo labiau patinka SuperStar sampunas ir balzamas  wub.gif

o balzamas riebus ar lengvas? Siunčiuosi šampūną, dabar galvoju balzamo didelį butelį reik ar mažą imt, kažkaip kai balzamas riebus, tai jis žymiai lėčiau naudojasi negu šampūnas
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 08 18, 10:24)
o balzamas riebus ar lengvas? Siunčiuosi šampūną, dabar galvoju balzamo didelį butelį reik ar mažą imt, kažkaip kai balzamas riebus, tai jis žymiai lėčiau naudojasi negu šampūnas

sakyciau, balzamas nera labai riebus, bet naudojasi taupiai, o svarbiausia neapsunkina plauku ir paryskina garbaneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 08 18, 13:14)
sakyciau, balzamas nera labai riebus, bet naudojasi taupiai, o svarbiausia neapsunkina plauku ir paryskina garbaneles  wub.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kitoms, bet man Tigi balzamo užtenka labai nedaug, tai perku vienodo tūrio butelius ir šampūno ir kondicionieriaus (balzamo) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 18 rugpjūčio 2008 - 21:29
QUOTE(Brooke @ 2008 08 18, 22:28)
Nežinau kaip kitoms, bet man Tigi balzamo užtenka labai nedaug, tai perku vienodo tūrio butelius ir šampūno ir kondicionieriaus (balzamo) thumbup.gif

o aš balzamo išnaudoju mažiau nei šampūno, va neseniai pribaigiau didelį butelį honey and outmeal, o balzamo liko geras ketvirtadalis butelio unsure.gif nežinau ką su juo daryt, su nauju šampūnu noriu ir kondicionieriaus iš tos pačios serijos smile.gif
Atsakyti
aš tai jau turiu pamoką
nepirkt tokiais kiekiais (po 750 ml)
atsibosta iki gyvo kaulo
ir man kaip ir Tutti balzamo visad lieka, o šampo jau būna pribaigtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 19, 01:12)
aš tai jau turiu pamoką
atsibosta iki gyvo kaulo
ir man kaip ir Tutti balzamo visad lieka, o šampo jau būna pribaigtas  biggrin.gif

O man atvirkščiai biggrin.gif Patinka, kai namie turiu nemažą kiekį priemonių ir nereikia sukti galvos dėl plaukų priežiūros ax.gif Kondicionierių visada greičiau sunaudoju nei šampūną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 19, 00:12)
aš tai jau turiu pamoką
atsibosta iki gyvo kaulo
ir man kaip ir Tutti balzamo visad lieka, o šampo jau būna pribaigtas  biggrin.gif

ir as pasimokiau, nebent nusipirkus pabandymui maza kieki ir jei tinka, galima isigyti dideliais kiekiais, bet tik ne is karto doh.gif
Atsakyti
as taip pat turiu keleta priemoniu is tigi. tai dump blond sampuna ir kondicionieriu, dar nezinau ka jis gero daro, bet lyg tai galva nebe taip daznai plaut bereikia, o gal cia del to kad daziau neseniai g.gif?o jau kvapas..... wub.gif wub.gif taip pat turiu fashionista smooth & shine kuri isimylejau iskart, labai plauka pagyvina, naudoju pries dziovinant.jo laaaabai mazai tereikia o efektas super bigsmile.gif taip pat after party, kurio paskirties nelabai suprantu bet kad jau nusipirkau tai ir naudoju, lauk juk nemesi:ax: o va kauke treat me right tai stovi nenaudojama....ne del jos poveikio gal del kvapo labiau, vos issiplovus kvapas dar pakenciamas bet tarkim kita diena tai plaukai vos ne dvokia.....o gal cia tik man taip nes nemegstu metu kvapo..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(endi @ 2008 08 19, 10:41)
as taip pat turiu keleta priemoniu is tigi. tai dump blond sampuna ir kondicionieriu, dar nezinau ka jis gero daro, bet lyg tai galva nebe taip daznai plaut bereikia, o gal cia del to kad daziau neseniai g.gif?o jau  kvapas..... wub.gif  wub.gif taip pat turiu fashionista smooth & shine kuri isimylejau iskart, labai plauka pagyvina, naudoju pries dziovinant.jo laaaabai mazai tereikia o efektas super bigsmile.gif  taip pat after party, kurio paskirties nelabai suprantu bet kad jau nusipirkau tai ir naudoju, lauk juk nemesi:ax: o va kauke treat me right tai stovi nenaudojama....ne del jos poveikio gal del kvapo labiau, vos issiplovus kvapas dar pakenciamas bet tarkim kita diena tai plaukai vos ne dvokia.....o gal cia tik man taip nes nemegstu metu kvapo..... schmoll.gif

o man kaip tik labai fainas jos kavpas o ir poveikis super thumbup.gif kazkaip man atvirksciai tas kvapas visai neilgai plaukuose jauciasi tik kai issiplaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 08 19, 15:42)
o man kaip tik labai fainas jos kavpas o ir poveikis super thumbup.gif  kazkaip man atvirksciai tas kvapas visai neilgai plaukuose jauciasi tik kai issiplaunu smile.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat lb patinka si kauke 4u.gif Kvapas tikrai stiprus, bet issiplovus galva man jis dingsta, kaip sakant isgaruoja biggrin.gif Gal, kad po to dar tepu Small talk, ant galu booster"i, tai ir nebeuzsiuodzia tas metu kvapas ax.gif
Atsakyti
Gal kuri esat bandžius Shine Junkie?
Atsakyti