Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

o self absorbed kokiem skirtas? vienoj vietoj radau kad linkusiems greit riebaluotis kitoj kad pazeistiems chemiskai,nualintiems..todel glotnina ir siausala nuima.smile.gif

mano banguoti jei dregnus susuku i kuoda, o naturaliaitai vos vos pasisuka ir pasipucia belekaip.
Visos tigi priemones kazkuo fainos,bet kad isprestu pagrindine problema-nerandu, gal ego boost geriau naudot ant dar dregnu?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 27, 14:29)
o self absorbed kokiem skirtas? vienoj vietoj radau kad linkusiems greit riebaluotis kitoj kad pazeistiems chemiskai,nualintiems..todel glotnina ir siausala nuima.smile.gif

mano banguoti jei dregnus susuku i kuoda, o naturaliaitai  vos vos pasisuka ir pasipucia belekaip.
Visos tigi priemones kazkuo fainos,bet kad isprestu pagrindine problema-nerandu, gal ego boost geriau naudot ant dar dregnu?

Ant "Self Absorbed" pakuočių parašyta, kad tinka praradusiems formą, chemiškai paveiktiems, suteikia energijos nuobodiems, nykiems plaukams biggrin.gif

Aš "Ego Boost" dažniausiai ir naudoju ir drėgnų, nors galima ir taip, ir taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 27 rugpjūčio 2008 - 12:47
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 27, 02:50)
Išbandžiau "S - FACTOR" serumą - labai fainas, lengvutis, neriebina, neapsunkina plaukų, bet padaro juos slidžius, glotnius, ale šilkinius bigsmile.gif

user posted image

kaip suprantu - šis serumas naudojamas ant išplautų plaukų ir nenuskalaujamas g.gif o prieš jį dar kokį kondicionierių naudojate ar tik šampūną ir po jau iš karto seruma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henika: 27 rugpjūčio 2008 - 14:17
Galima naudoti tiek ant drėgnų, tiek ant sausų.

Aš naudojau kondicionierių prieš serumą, kitąkart bandysiu apsieiti tik su šampūnu ir tada serumintis smile.gif
Atsakyti
kuo skiriasi Bed Head Self Absorbed Mega Vitamin nuo Bed Head Self Absorbed Mega Nutrient
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 27, 15:19)
Galima naudoti tiek ant drėgnų, tiek ant sausų.

Aš naudojau kondicionierių prieš serumą, kitąkart bandysiu apsieiti tik su šampūnu ir tada serumintis  smile.gif

Koks serumo kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 08 27, 17:29)
Koks serumo kvapas?

Iš pražių toks cheminis žalių obuoliukų, bet užtepus vėliau tik tokia gaiva jaučiasi.
Papildyta:

Na, tas kvapas - skonio reikalas mirksiukas.gif

QUOTE(nancy @ 2008 08 05, 22:05)
Malena, paaaatikek tobula dalyka atradau  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif tigi s-factor seruma (tas 250ml su dozatorium 85lt). Žinok nieko kito iš nenuplaunamų priemonių nebenaudoju, tik juo svaigstu biggrin.gif (o kvepia rugščiais obuoliukais... naisss). Jis toks skystas gelinis kaip kondicionierius, bet plaukai tokie ir purus ir slidesni ir glotnus buna... nu man totaliai nieko jiem nebetruksta vien del jo. Ir dar labai didelis pliusas kad nuo karščio apsaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 27 rugpjūčio 2008 - 16:15
Išbandžiau išgirtasias TiGi priemones. Man Kristianoje parinko šampūną pažiestiems plaukams Outmeal and Honey..Jaučiasi, kad pamaitinti, bet susiriebaluoja labai greitai, o mano kaip tik tokie ir yra.
Atsakyti
noriu to serumo smile.gif idomu kur kokios kainos.lt?braskese?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 27, 18:48)
noriu to serumo smile.gif idomu kur kokios kainos.lt?braskese?

Kaip nancy rašė citatoje, LT - 85Lt. Braškėse 21.5$.
Atsakyti
Na va, prisiskaičiau jūsų atsiliepimų, ir susigundžiau šampūnu ir kondicionieriumi brunetėms doh.gif Šiaip lookfantastic dabar akcija, tai užsakiau 750 ml butelius su 50% nuolaida thumbup.gif Tik neįsivaizduoju kada tai išnaudosiu, nes dumb blond 400 ml per 4 mėnesius tik ketvirtadalį išnaudojau doh.gif Na, bet nieko - nesuges wink.gif O jei pabos atiduosiu kitoms šeimos moteroms biggrin.gif
Atsakyti
Buk gerute paasikink kas tas lookfantastic? Cia kaip braskes? uzisakai ir atsiuncia nemokamai?O muito neuzdeda jei 75 nevirsiji?
Ir kodel as nemanau kad bruneciu smapunui butu nuolaida ,tik kad prideta blizgikli purskiama su pora euru perkant maza sampuna ;/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 29 rugpjūčio 2008 - 09:14