Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

dabar arteja saltasis metu sezonas, ir as esu labai nusiteikusi nesioti kepures biggrin.gif gal galit parekomenduoti kokia priemone (putas, sampuna, balzama - nzn , bet ka ) kad nusiemus kepure plaukai nebutu prisiploje? kad islaikytu puruma? ir dar priemone, kad nuiomtu elektrinimasi nuo plauku, nes kepure nusiemus tai jie i visas puses styro biggrin.gif
Atsakyti
Nuo elektrinimosi, tai man labai Spoil Me patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 08 22, 03:37)
Gal kuri esat bandžius Shine Junkie?

Pamenu, kad kažkas rašė, jog nieko gero, "Camera Ready Shine" geresnis ax.gif
Atsakyti
bet camera ready shine jei nori kad blizgetu akivaizdziai reikia laaaabai daug purksti,taigi ziauriai greit naudojasi ir nevisiems gali patikti stiprokas intensyvokas kvapas.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 26, 22:34)
bet camera ready shine jei nori kad blizgetu akivaizdziai reikia laaaabai daug purksti,taigi ziauriai greit naudojasi ir nevisiems gali patikti stiprokas intensyvokas kvapas.

Man kvapas pasirodė toks švelniai arbūzinis g.gif
Atsakyti
Išbandžiau "S - FACTOR" serumą - labai fainas, lengvutis, neriebina, neapsunkina plaukų, bet padaro juos slidžius, glotnius, ale šilkinius bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 27 rugpjūčio 2008 - 01:52
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 27, 02:50)
Išbandžiau "S - FACTOR" serumą - labai fainas, lengvutis, neriebina, neapsunkina plaukų, bet padaro juos slidžius, glotnius, ale šilkinius bigsmile.gif

user posted image

laukiu ir as jo... biggrin.gif
Atsakyti
o sitas serumas gal ir putimasi nuima? ar tik svelnumo teikia ?Gal sukokiu nenuplaunamu balzamu palyginti galima? Pvz s factor toj raitytoj bonkoj..arba kokiu ego boost?

As puse galvos isploviau maniac sampunu ir balzamu,o kita puse Dumb blonde sampunu ir rekonstruktorium ir absoliuciai jokio skirtumo nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 27, 09:54)
o sitas serumas gal ir putimasi nuima? ar tik svelnumo teikia ?Gal sukokiu nenuplaunamu balzamu palyginti galima? Pvz s factor toj raitytoj bonkoj..arba kokiu ego boost?

As puse galvos isploviau maniac sampunu ir balzamu,o kita puse Dumb blonde sampunu ir rekonstruktorium  ir absoliuciai jokio skirtumo nepastebejau  biggrin.gif

man tai nuėmė putimąsi, man jis absoliučiai visas priemones perspjovė bigsmile.gif

kokie sugebėjimai, po puse galvos plaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 27, 10:54)

As puse galvos isploviau maniac sampunu ir balzamu,o kita puse Dumb blonde sampunu ir rekonstruktorium  ir absoliuciai jokio skirtumo nepastebejau  biggrin.gif

Na, plaukai man nesipučia, todėl negaliu atsakyti į šį klausimą, bet kadangi jis tikrai glotnina, tai manau, kad pūtimasi turėtų nuimti mirksiukas.gif
Turiu "Ego Boost" - jis irgi paglotnina smile.gif
Papildyta:
Kadangi puffy_, kurios plaukai yra fantastiški, "Self Absorbed" priemones įvardino kaip geriausias, prie turimo šios linijos šampūno, užsisakiau ir kondicionierių. Vakar išbandžiau ir tikrai plaukai labai faini išplovus - glotnūs, žvilgūs, lengvai išsišukavo thumbup.gif O dar kai ant pradžiūvusių plaukų užtepiau "S - FACTOR" serumo wub.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 27 rugpjūčio 2008 - 12:25
katik pasitepiau sausus plaukus ego boost ir patamiau,na palygino kazkiek,bet jau tikrai nepaglotnino, virsutinis plauku sluoksnis taip ir lieka iskiles ;/ taip atrodo tarp kiekvieno plauko po 1cm tarpas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 27 rugpjūčio 2008 - 12:18
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 27, 14:17)
katik pasitepiau sausus plaukus ego boost ir patamiau,na palygino kazkiek,bet jau tikrai nepaglotnino, virsutinis plauku sluoksnis taip ir lieka iskiles  ;/ taip atrodo tarp kiekvieno plauko po 1cm tarpas biggrin.gif

Na, su kiekvienais plaukais skirtingai - matau, kad jūsų banguoti, dažyti, maniškiai - natūralūs, tiesūs, nesipučiantys smile.gif Šiaip "Ego Boost" neblogas, tvarkingas nenuplaunamas kondicionierius, bet nėra kažkokio wow, serumas fainesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 27 rugpjūčio 2008 - 12:24