dabar sedziu ir mastau, kiek laiko as jau nebuvau tulike ir kada geriau skyscius

Dabar supratau, ka reiskia seseliu mokslas
akinius isvaliau, be akiniu akyse tavaruoja, su akiniais irgi nesuprasi, tai yra ta ne
nu..matysim, ka ryt rodys

Sveikos
gal kada nors ir buvo svarbu susilaukt dukrytes, dabar jau nebe, nes antro vaikelio netekimas pakeite nuomone ir visa kita (laukiausi dukrytes ir neteku jos 25 savaitej
) - svarbu turet sveikus stebukliukus ir lytis jau visai nebe svarbu
neslepsiu, bet giliai sirdyje norisi turet maza princese ir tikiuosi kada nors tai atsitiks
galiu ir as pasidalint savo patirtim - kai pradejom su vyru planuot antra vaikiuka tai netaikem nei ant dukrytes nei ant sunelio, nes paparasciausiai atsidavem likimui - kas bus tas, bet dabar pasiskaicius apie mergaiciu planavimo teorija, tai galiu pasakyt kad tikrai dauguma tu budu veikia:
1. dukryte pradejom pries tai ilgai netureje
(apie koki 1 menesiuka
nes gyniausi diplomini);
2. tai atsitiko tikrai pries O (nes tik ka buvo atsiradusios vaisingos gleives).
3. antras bandymas
ivyko tik po savaites, todel manau kad jis vyko po O ir nieko nebereiske, nes vaikiukas jau tikriausiai buvo pradetas (moteriska intuicija jau tuo metu). tai vat, gal tiesa o gal ir ne - bet sutapimu su visa jusu sioje temoje pamineta dukryciu teorija yra
taip pat dar galiu pasiulyt toki puslapiuka, gal kam pagelbes ir pades susilaukt trokstamos dukrytes
http://www.lovecalen...me=LoveCalendar

gal kada nors ir buvo svarbu susilaukt dukrytes, dabar jau nebe, nes antro vaikelio netekimas pakeite nuomone ir visa kita (laukiausi dukrytes ir neteku jos 25 savaitej

galiu ir as pasidalint savo patirtim - kai pradejom su vyru planuot antra vaikiuka tai netaikem nei ant dukrytes nei ant sunelio, nes paparasciausiai atsidavem likimui - kas bus tas, bet dabar pasiskaicius apie mergaiciu planavimo teorija, tai galiu pasakyt kad tikrai dauguma tu budu veikia:
1. dukryte pradejom pries tai ilgai netureje

2. tai atsitiko tikrai pries O (nes tik ka buvo atsiradusios vaisingos gleives).
3. antras bandymas

taip pat dar galiu pasiulyt toki puslapiuka, gal kam pagelbes ir pades susilaukt trokstamos dukrytes

http://www.lovecalen...me=LoveCalendar
QUOTE(elitarai @ 2008 08 14, 09:27)
na viena menesy nekibo,kibs antra.o jei nekibs antra,tada dienele arciau padirbekit
as taip gaminausi.
Papildyta:
yra moteru vaisingu trumpa laika,

Papildyta:
yra moteru vaisingu trumpa laika,
O ka patartum norincioms berniuku

QUOTE(Neryte @ 2008 08 18, 21:08)
Kai O testukas parodo ryškesnę už kontrolinę juostelę - darbuotis

Nu supratau, kad visos ispirko OT
siandien tik penktoje vaistineje radau
Sonatute aciu labai uz linka..man labai truko nestumo planuoklio, kur buvo SM, dabar sitas atstos
Sonatute..puikiai suprantu tave..juolab, kai turiu pirma vaika su raidos bedomis, visada svarbiausia sveikas vaikas, bet..pasvajoti apie dukryte juk visada galima.
Pamatysi..susitvarkys..kaip mano vaikas man pasake, sesute salia, ja reikia tik pasikviesti..

Sonatute aciu labai uz linka..man labai truko nestumo planuoklio, kur buvo SM, dabar sitas atstos

Sonatute..puikiai suprantu tave..juolab, kai turiu pirma vaika su raidos bedomis, visada svarbiausia sveikas vaikas, bet..pasvajoti apie dukryte juk visada galima.
Pamatysi..susitvarkys..kaip mano vaikas man pasake, sesute salia, ja reikia tik pasikviesti..
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 19, 16:04)
Nu supratau, kad visos ispirko OT
siandien tik penktoje vaistineje radau

Ir man panašiai buvo su testais

Jau nuo rytoj irgi pradėsiu darytis O testukus, įdomu, kaip čia bus šį ciklą

Sonatute, labai liūdna, kad taip nutiko, tikrai visada galvoji, svarbiausia, kad vaikutis būtų sveikas, bet dar giliai širdyje labai norisi, kad tas sveikas vaikutis būtų mergytė.......
Nu palyginau vakaryksti seseli su siandieniniu ir supratau, kad skirtumas yra
svarbiausia, kad man pojutis toks, kaip pries mm..jauciu rimtai arteja O..paziuresime, ka parodys testukai ryt ir poryt. paggal sonateles atsiusta lina, tai man pacios tos dienos mergytei gaminti
eisiu vyra pakankinti

QUOTE(Alchemie @ 2008 08 19, 19:53)
Nu palyginau vakaryksti seseli su siandieniniu ir supratau, kad skirtumas yra
svarbiausia, kad man pojutis toks, kaip pries mm..jauciu rimtai arteja O..paziuresime, ka parodys testukai ryt ir poryt. paggal sonateles atsiusta lina, tai man pacios tos dienos mergytei gaminti
eisiu vyra pakankinti

Sėkmės dideliausios

Ka ten uzsizaisi, kad siandieninaime teste tik matytis pradejo, apie ryskuma dar klabeti anksti, manau, kad dar pora dieneliu turiu..bent jau pagal mano teorinius paskaiciavimus ir kiek matau spalviskai, tai pasitvirtina, o paskui matysim..tik va jei epr dvi dienas labai neisryskes, tai vel teks paieskas vykdyti testuku

QUOTE(Alchemie @ 2008 08 19, 16:04)

prasom

mano sunelis tai visad kartoja, kad turesim sesute tikrai

QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 19, 16:30)
Sonatute, labai liūdna, kad taip nutiko, tikrai visada galvoji, svarbiausia, kad vaikutis būtų sveikas, bet dar giliai širdyje labai norisi, kad tas sveikas vaikutis būtų mergytė.......
manau kad kiekvienos moters noras yra turet bent viena dukrele

sonatute, as atsiprasau, gal per skaudziai paklausiu, bet ar priezastis aiski del ko netekot?
nes man tai kiek mazesnis nestumas, bet nerado priezasties..tiesiog nustojo plakti sirdele
nes man tai kiek mazesnis nestumas, bet nerado priezasties..tiesiog nustojo plakti sirdele