Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(Alchemie @ 2008 08 21, 10:17)
dar ryte nereiktu moteriai valgyti, nes gliukoze padeda judeti Y.
O kaip ten yra, jei daznai atlikineji namu darbus, isinaudoja "spermiuku atsargos", Y leciau subresta?Per kiek jie ten paru pasidaro brandus veiklai?

Kuo dažniau, tuo mažesnis kiekis Y lieka, bet jų vistiek dar būna, tik mažiau ax.gif
Atsakyti
nu pasidariau OT..vel nieko nesimato doh.gif 9CD is 24 (jei si menesi vel nenugrybaus iki 27) nu turetu jau kazkas matytis...bankrutuosiu as iki tos O. Nu bet vyrui bent jau per ta darbavimasi sumazinsim y iki minimumo biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
va ir as pagaliau isigijau OT, tik nezinau ar gerus paemiau? PRIVATE- 25 ULTRA EARLY OVULATION/FERTILITY TEST/TESTS
Maluma patare isigyt, tik dabar prisiruosiau blush2.gif
gal dar reiktu ta skaitmenini paimt?
Geros dieneles jums!
Atsakyti
As pirkau, kokie buvo vaistineje, nes kitose ju nebuvo blink.gif
va radau straispniukas su patarimais mergaitems pradeti ir berniukams
http://www.zebra.lt/...s/planavimas/59

Štai keletas gydytojo patarimų būsimiems tėvams:

Jeigu norite, kad gimtų berniukas, pasiimkite atostogas ir keliaukite į Kanarus. Pamirškite rūpesčius, darbą, sportą ir stenkitės galvoti tik apie “tai”, o kad mintys tekėtų reikiama vaga, apsirūpinkite specialia vaizdo medžiaga.

Jeigu norite, kad gimtų mergaitė, vyras turi visa galva pasinerti į darbą, aktyviai sportuoti ir nuolat galvoti apie atlyginimą. Moteriai derėtų stengtis neprovokuoti vyro intymiems santykiams ir bent jau savaitę kitą pamiršti apie seksą.

Prancūzų mokslininkai siūlo metodą, paremtą spermatozoidų molekuline mase. Spermatozoidai – Y chromosomos nešiotojai - yra mažesni, lengvesni ir greitesni, negu X chromosomos nešiotojai. Užtai pastarieji stambesni ir gyvena trumpiau – palankiausioje šarminėje terpėje gyvena apie 24 valandas. Turint galvoje, kad kiaušialąstė išlieka gyvybinga vidutiniškai 36 valandas, per sueitį, įvykusią maždaug ovuliacijos metu, didžiausia tikimybė pradėti berniuką, o per sueitį, įvykusią 2 – 3 dienos prieš ovuliaciją, didžiausia tikimybė pradėti mergaitę. Problema yra tai, kad gana sudėtinga yra tiksliai apskaičiuoti ovuliacijos laiką.

Tie patys mokslininkai nustatė, kad būsimo vaiko lytis tiesiogiai priklauso nuo mamos mitybos prieš pastojant buvusių paskutinių menstruacijų metu. Jeigu šeima svajoja apie berniuką, patartina valgyti kuo daugiau bulvių, daržovių ir egzotiškų vaisių, tačiau pamiršti pieno produktus. O jeigu tėvai nori mergaitės - maitintis reikėtų atvirkščiai. Galima valgyti ir morkas bei kopūstus. Jau pastojusi moteris gali valgyti ką tik panorėjusi ir tai, kas naudinga kūdikio sveikatai. Jei kalbėsime apie tikimybę “suplanuoti” lytį, tai iš tūkstančio stebėtų moterų aštuoni šimtai pagimdė būtent tos lyties kūdikį, kokį norėjo.

Lenkijoje taip pat buvo parengta metodika, pagal kurią tėvai su didele tikimybe (87 proc.) galėjo suplanuoti būsimo kūdikio lytį. Metodo esmė – kruopštus menstruacijų ciklo dienų apskaičiavimas. Jeigu lytinis aktas įvyko 11 – 12 dienų iki prasidedant menstruacijoms, gims berniukas. Jeigu 13 – 14 - mergaitė.

Dar vienas prieinamas metodas, kurį galbūt greičiau galima laikyti liaudies patarimais, perduodamais iš kartos į kartą – specialios dietos laikymasis gana ilgą laiką prieš pastojant. Šio metodo rezultatai pasirodė daug žadantys (metodas pasiteisino 81,1 proc. atvejų).

Taigi bos režimas, padėsiantis pradėti mergaitę

Gėrimai: kava, arbata, šokoladas, kakava, mineralinis vanduo su kalciu (nerekomenduojama gerti konservuotas vaisių sultis, koka-kolą, gazuotus gėrimus).
Mėsa: jautiena, veršiena, kiauliena, ribotais kiekiais aviena. (Nerekomenduojama valgyti dešrą, šoninę, sūdytą bei rūkytą mėsą, frikadeles).
Žuvis: šviežia, greitai užšaldyta. (Nerekomenduojama: rūkyta, sūdyta ir džiovinta žuvis, marinuotos žuvies konservai, vėžiagyviai).
Pieno produktai: pienas, varškės sūreliai, varškė. (Nerekomenduojama: sūriai ir ledai).
Duonos produktai: duona be druskos, sausainiai be druskos, naminiai kepiniai be druskos ir be mielių. (Nerekomenduojama: įprasta duona, įprasti sausainiai, pramoniniai konditerijos gaminiai).
Kruopos: ryžiai, manų kruopos. (Nerekomenduojami kukurūzai).
Daržovės: bulvės saikingais kiekiais, baklažanai, šparagai, burokai, morkos, šampinjonai, agurkai, žalios pupos, salotos, žirniai, pipirai, laiškiniai svogūnai, virti pomidorai. (Nerekomenduojama: gruzdintos bulvės, konservuotos daržovės, špinatai, rabarbarai, visos kopūstų rūšys, grybai, aguročiai, žali pomidorai, džiovintos daržovės, baltosios pupelės, lęšiai).
Džiovinti vaisiai ir riešutai: nesūdyti migdolai, lazdynų riešutai, žemės riešutai. (Nerekomenduojama: džiovintos figos, razinos, džiovinti abrikosai, džiovintos datulės, džiovintos juodosios slyvos).
Švieži vaisiai: obuoliai, kriaušės, braškės, avietės, ananasai, persikai, greipfrutai, citrinos, arbūzai, mango vaisiai, svarainiai. (Nerekomenduojama: slyvos, abrikosai, bananai, apelsinai, serbentai, melionai, trešnės).
Įvairūs produktai: cukrus, medus, uogienė, želė, šviežia grietinė, kiaušiniai, prieskoninės žolelės. (Nerekomenduojama: druska, mielės, soda, alyvuogės, margarinas, sūdytas sviestas, kečupas).

Mitybos režimas, padėsiantis pradėti berniuką

Gėrimai: arbata, kava, alus, vaisių sultys, kakava, mineralinis vanduo su soda. (Nerekomenduojama gerti pieną, pieno gėrimus, mineralinį vandenį su kalciu).
Mėsa: visos rūšys, dešros gaminiai.
Žuvis: visos rūšys. (Nerekomenduojama: krevetės, krabai, ikrai).
Kiaušiniai: tik baltymai. (Nerekomenduojami kiaušiniai padažuose, kepiniuose).
Duona ir miltiniai patiekalai: sausainiai, biskvitai, ryžiai, manų kruopos. (Nerekomenduojama: duona, blynai, vafliai, konditerijos gaminiai su pienu)
Šviežios ir džiovintos daržovės: bulvės, grybai, džiovintos baltosios pupelės, lęšiai, džiovinti žirneliai. (Nerekomenduojama: žaliosios salotos, šparaginės pupelės, žalios pupos, švieži kopūstai, krapai).
Švieži vaisiai: visi, ypač bananai, datulės, abrikosai, apelsinai, persikai, trešnės.
Džiovinti vaisiai, riešutai ir šokolado gaminiai: juodosios slyvos, džiovinti abrikosai, datulės, juodasis šokoladas (Nerekomenduojama: graikiniai riešutai, lazdynų riešutai, migdolai, žemės riešutai, kakava, pieniškas šokoladas). Įvairūs: patartina gausiai sūdyti visą maistą, galima valgyti konservus, mieles.

Siūloma dieta pagrįsta kalcio jonų kiekiu organizme. Kad gimtų mergaitė, reikia, kad į organizmą patektų kuo daugiau kalcio jonų. Ir atvirkščiai – apribojus kalcio jonų kiekį, gali gimti berniukas. Tai, matyt, susiję su organizmo endokrininėmis funkcijomis, hormonų balansu, ir dėl to būna paveikiamos lytinės ląstelės. Tačiau aišku viena: laikinai laikydamosi siūlomos dietos, tikrai nepadarysite organizmui jokios žalos.

Taigi poroms, panorusioms išbandyti su savimi vieną ar kitą metodiką, belieka palinkėti: pamėginkite, ir galbūt jums pavyks pasiekti norimą rezultatą.
Passion.ru
Atsakyti
[quote=Alchemie,2008 08 21, 12:55]
As pirkau, kokie buvo vaistineje, nes kitose ju nebuvo blink.gif

as tai is ebay nusipirkau. ai, paimsiu dar nebrangiai ir ta skaitmenini, ziuresim, kas cia iseis, pirma syk bandysiu ir kaip jus sakot zaisim su seseliais biggrin.gif
norit mergytes- skendam i Paryziu is ten mano pazystami atsiveze dvinukes mergytes bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif
pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 08 21, 14:09)
as tai is ebay nusipirkau. ai, paimsiu dar nebrangiai ir ta skaitmenini, ziuresim, kas cia iseis, pirma syk bandysiu ir kaip jus sakot zaisim su seseliais  biggrin.gif
norit mergytes- skendam i Paryziu is ten mano pazystami atsiveze dvinukes mergytes  bigsmile.gif  biggrin.gif  wub.gif
pasiseke thumbup.gif

Aš irgi labai laukiu skaitmeninių iš e-bay, turėtų kitos savitės pradžioj būt, tik turbūt jau kitam ciklui liks, nes šiandien jau 12CD ir už poros valandų darbe eisiu į WC O testuko darytis biggrin.gif
O tu gal pati užsisakinėji iš ebay? ax.gif Tik man tie skaitmeniniai nepasirodė pigūs g.gif
Atsakyti
As Paryziaus nekenciu biggrin.gif man savo O reikia surasti, tada jau kazka ir pasigaminti bus galima..
Va paskaiciau as tas dietas, kad praktiskai beveik vienodai tiek mergaitei, tiek berniukui blink.gif jau geriau OT pasitiketi..vaziuoju pirkti naujos partijos..bo isbaigiau siandien paskutini..nu tikiuosi, akd matyt mano ciklas vel si menesi bus 27, o ne 24, tai gal dar ims rysketi
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 21, 14:48)
As Paryziaus nekenciu biggrin.gif man savo O reikia surasti, tada jau kazka ir pasigaminti bus galima..
Va paskaiciau as tas dietas, kad praktiskai beveik vienodai tiek mergaitei, tiek berniukui blink.gif jau geriau OT pasitiketi..vaziuoju pirkti naujos partijos..bo isbaigiau siandien paskutini..nu tikiuosi, akd matyt mano ciklas vel si menesi bus 27, o ne 24, tai gal dar ims rysketi

Kiek pamenu, rašei, kad rudenį 27 būna, tai jau ne už kalnų ir rudenėlis mirksiukas.gif
Dėl mitybos - Maluma kartu su vyru laikėsi labai ilgai tos dietos prieš pradedant trečiąjį g.gif Ir nepasitvirtino schmoll.gif.
Aš irgi manau, kad pagrindinis dalykas yra žinot, kada tiksliai O ir tuom pasinaudoti smile.gif Kaip rašė Elitarai, kad jos net 7 draugės tokiu būdu susilaukė dukryčių bigsmile.gif
Atsakyti
http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl
Kiek girdejau ir pagal si kraujo atsinaujinima daug kam atitiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 21 rugpjūčio 2008 - 14:53
QUOTE(Sigeita @ 2008 08 21, 13:54)
Laba diena,
va ir as pagaliau isigijau OT, tik nezinau ar gerus paemiau? PRIVATE- 25 ULTRA EARLY OVULATION/FERTILITY TEST/TESTS
Maluma patare isigyt, tik dabar prisiruosiau  blush2.gif

geri geri mirksiukas.gif
aš ir tuos pačius sakiau tik ėmiau 100 iš kart, gavos pigiau.
Atsakyti
nu, kadangi ten teorija yra, kad kalcio jonai kazkokie veikia, tai as nusipirkau kalcio tableciu, juooab, kad ta dieta, kur virsuje minejau, tai irgi su kalciu susijusi..na siiap nepakenks, nes moterims ir taip kalcio truksta, o jei dar pades mergyte pasigauti tai is viso thumbup.gif
Va nusipirkau 5 paskutinius OT Eurovaistineje...nu tikiuosi su sitais 5 pagausiu jau O..ir tinkama laika, jei ne tai tiesiog uzsisakysiu 100 ir iki pavasario stebesiu savo cikla..nes ziema nesioti nenoriu..jau su antru patyriau netekti per tuos virusus ir ziemos ligas
Tiesa su tuo kraujo atsinaujinimu deja man su sunum nepasitvirtino, nes tipo tuejo buti mergaite..bet turiu sunu..siiap perziurejusi visas tas lenteles, kinu, rusu, visdelto irgi nusprendziau, kad O gaudymas yra patikimiausias..o dar jei ryte, jei nevalgius ir apsiprausus acto tirpalo..tai gal ir paryziaus nereiks mergaites gaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 21 rugpjūčio 2008 - 19:23
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 21, 13:30)
Aš irgi labai laukiu skaitmeninių iš e-bay, turėtų kitos savitės pradžioj būt, tik turbūt jau kitam ciklui liks, nes šiandien jau 12CD ir už poros valandų darbe eisiu į WC O testuko darytis biggrin.gif
O tu gal pati užsisakinėji iš ebay? ax.gif Tik man tie skaitmeniniai nepasirodė pigūs g.gif

laba, taip is ebay pirkau viska, man uz skaitmenini su atsiuntimu isejo 10.58svaro, kiek ziurejau cia pigiausiai radau. siandien tureciau gaut. tik kada reik pradet O ziuret, kelinta diena?
nu del paryziaus tai pajuokavau lotuliukas.gif
mano sesuo taip ir pagamino vaikiukus, pagal O-berniuka, o po to mergyte pagavo, stebedama O, tik sake, kad atsibodo temperatura matuotis, tai po mmm pradejo gaudyt thumbup.gif
o drauges broliui gydytojas pasake, kad reik paziuret, kiek jo tevas (tik is vyro puses) turi broliu ir seseru, tada zinosi ko tiketis.
oi, ziema tai kosmaras, as pamenu kaip sirgau, liga po ligos (sloga, kosulys nezmoniskas, tik islendu is ligos ir vel tas pats) kosmaras buvo. bet vis tiek teks nesiot ziema, nes planuoju pradet kita met, liepos-rugpjucio men ir tikiuos greit uzkibt kaip su dvejais savo.
Atsakyti