na pagaliau malumai atsibodo.pagaliau i prota princese atejo

QUOTE(MAILUTE @ 2008 08 12, 15:19)
šiaip nesiveliu į tokias diskusijas, nu bet iš kur pas žmones tiek pykčio ar pavydo, ir noro kitiems įgelt, ir tikiuosi patenkinta tą ką parašei

Maluma, nesinervink, nervai cia nieko nepakeis..o tik galiu pasakyti, kad tavo triju suneliu tikrai ne viena pavydi ir noretu bent vieno. Turiturta, va pailsesi, vyra nuvargink, gal ir mergyte pasibels, ko tau nuosirdziausiai linkiu..kaip minejau, turiu pazistamu seima, kur 12 sunu ir 13 mergyte vardu Viktorija
taip, kad...buna ir tokiu atveju

ir as nesuprantu tokiu zmoniu 
Papildyta:
vos tik kas ir siausiasi kaip ezys

Papildyta:
vos tik kas ir siausiasi kaip ezys

MALUMA
Puikiai suprantu, kad ši tema yra jautri ir kiekvienas pasakytas žodis kanda labai skaudžiai, palaikau tave kiek įmanoma, pailsėk ,atsipūsk, mėgaukis atsotogomis
Puikiai suprantu, kad ši tema yra jautri ir kiekvienas pasakytas žodis kanda labai skaudžiai, palaikau tave kiek įmanoma, pailsėk ,atsipūsk, mėgaukis atsotogomis

Prasideda nesusipratimai su tais ovuliaciniais testais juostelėmis. Šiandien rodo du vienodo ryškumo brūkšnelius, o tik šį rytą pasirodė vaisingo tipo gleivės? vakar buvo sausa ir testas buvo visai blyškus. Kaip reikės pastoti 5 dienas prieš O jei nėra vaisingų gleivių?
QUOTE(marmari @ 2008 08 12, 21:21)
Prasideda nesusipratimai su tais ovuliaciniais testais juostelėmis. Šiandien rodo du vienodo ryškumo brūkšnelius, o tik šį rytą pasirodė vaisingo tipo gleivės? vakar buvo sausa ir testas buvo visai blyškus. Kaip reikės pastoti 5 dienas prieš O jei nėra vaisingų gleivių?
dar palauk, darykis toliau

Mano pvz buvo toks, tai tipo O buvo 19CD, tuo labiausiai ir buvau nustebinta, nes mano ciklas ~28, ir vaisingų gleivių pikas būna ~15CD, o čia va kaip man buvo - dvi dienas vienodo ryškumo juostelės, tada ryškesnė (tipo po 24-36h ovuliacija) Tai O buvo apie 19CD

Taip, kad pasitirk, viskas ten bus gerai ir pastosi pries 4-5 dienas

QUOTE(marmari @ 2008 08 12, 21:21)
Kaip reikės pastoti 5 dienas prieš O jei nėra vaisingų gleivių?
naudok preseed

Nu kadangi Malumos palinkejimas isipilde ir si cikla nieko nepagavau, tai nuo kito jau riekia pradeti tas o juosteles naudoti. Meginos is patirties, pasakykikite, kokias geriau pirkti?
Tada aš nieko nebesuprantu apie tuos O testus,
Ten rašo, kad teigiamas tada, kai būna vienodos abi juostelės arba testinė ryškesnė už kontrolinę. O jeigu 24-36 val reikia skaičiuoti nuo tos dienos kai pasirodo dvi vienodo ryškumo juostelės, o ne nuo tada kai testinė ryškesnė už kontrolinę tada pataikysime tiesiai ant O, nežinau pasimečiau kaip čia juos interpretuoti.
Ugniuke nebandei su elektroniniu testu tikrintis?

Ten rašo, kad teigiamas tada, kai būna vienodos abi juostelės arba testinė ryškesnė už kontrolinę. O jeigu 24-36 val reikia skaičiuoti nuo tos dienos kai pasirodo dvi vienodo ryškumo juostelės, o ne nuo tada kai testinė ryškesnė už kontrolinę tada pataikysime tiesiai ant O, nežinau pasimečiau kaip čia juos interpretuoti.
Radau atsakymą, kad dvi dienas iš eilės teigiamas ovuliacijos testas rodo tos hormonų bangos pakilimą ir nusileidimą. Kol dar nesuskubom užnėštėti, reikia isiaiškinti.
Vis pamenu Malumos patarimą Neskubėti, jau dabar suprantu, kad tai bus sunkiausia
Vis pamenu Malumos patarimą Neskubėti, jau dabar suprantu, kad tai bus sunkiausia
QUOTE(marmari @ 2008 08 13, 17:12)
Tada aš nieko nebesuprantu apie tuos O testus,

QUOTE(marmari @ 2008 08 13, 17:32)
Radau atsakymą, kad dvi dienas iš eilės teigiamas ovuliacijos testas rodo tos hormonų bangos pakilimą ir nusileidimą. Kol dar nesuskubom užnėštėti, reikia isiaiškinti.
Dėl to ir reikia neskubėti, kad pažiūrėtume kokį pusmetį, kada vyksta O, ar ji vyksta reguliariai, kelintą ciklo dieną. Nes kitam reikalui mums O testukai nereikalingi, jau kai jie parodo dvi vienodas juosteles, namų darbus reikėjo atlikti iki tol

Taigi juos darytis reikia tik tam, kad žinoti, kelintą maždaug dieną sustoti atlikinėti namų darbus

Taip ir dare Elitarai, ji ilgai darėsi testukus, jai pasisekė, kad kiekvieną mėnesį jos O vyko apie 18-19 ciklo dieną, t.y. reguliariai, tai ji ir gamino 15 ciklo dieną, gavosi 4 dienos iki O.
Elektroninius bandysiu šį ciklą (dabar mmm), bet turėsiu juos tik apie 15 ciklo dieną

Ir dar - pažiūrėk aukščiau į mano testukus, dvi dienas buvo vienodo ryškumo juostelės, o dar sekančią po to - ryškiausia